Στέλιος Νικολαΐδης

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΡΔΕΣ… των ψευδοΤΗΛΕ-ΑΣΤΕΡΩΝ! Από τις 25 Αυγούστου οι πρώτοι…

today13 Αυγούστου, 2022

Background
share close

Στα δελτία, στα πρωινάδικα και σε όλες τις σαχλές σε-ξινές εκπομπές …

Μετά τις διακοπές τους με τα κότερα, τα πανάκριβα ξενοδοχεία και τις σπατάλες που φρόντιζαν να μας δείχνουν … ως βασιλείς προς υπηκόους!!!

Δείτε το κλίμα στην τηλεόραση: βρωμάει κι αυτό βίζιτα νταβατζιλίκι, εκμετάλλευση, ψευτοσταριλίκι και διχόνοια ακόμα και μεταξύ τους. Οι ειδήσεις και τα προγράμματα της εποχής είναι η κοροϊδία, η χειραγώγηση, και το πώς θα φοβίσουν, πώς θα αλυσοδέσουν και θα βλάψουν τους ανθρώπους.

Η πουτανιά σαν τηλεοπτικό πρότυπο πλέον, το ψέμα χωρίς τέλος με την ίδια την ψεύτικη εμφάνιση τους που είναι χτισμένη από μακιγιέρ, ζωγράφους και ενδυματολόγους μέχρι τον λόγο τους που είναι ψέμα και απάτη για την προώθηση του εμπορικού τους συμφέροντος. Και φυσικά των εταιρικών προϊόντων… από πλαστικοποιημένες πρωινατζούδες -που σήμερα δυστυχώς θεωρούνται αξίες και Πρότυπα- κ.λπ.

Σάπιος ο κόσμος τους, ανάποδα όλα, άκου που σου λέω.

Πωλούνται και αγοράζονται για ένα στασίδι στην εκπομπή κάποιου ή κάποιας… Η δύναμη της εικόνας και η τηλεοπτική εξουσία που τους δίνει αυτό, όλοι σχεδόν την χρησιμοποιούν με τον πιο άθλιο τρόπο.

Σαν τύραννοι ξερόλες με άποψη, ιεροεξεταστές πολλές φορές αλλά κυρίως στα δελτία ειδήσεων, και τώρα, ακόμα και στα πρωινάδικα! Με τους πανε-λίστες γύρω από μία χαρούμενη σταρ σαν τσατσά.

Δοκησίσοφοι οι πιο πολλοί από αυτούς, ανόητοι και απίστευτα αλαζόνες. Με ελαχιστότατες εξαιρέσεις. Άνθρωποι υπερασήμαντοι που σπανίως βρίσκονται εκεί με την αξία τους.

Χάθηκε η αγάπη για τον θεατή! Αυτός είναι ένα νούμερο εμπορικό που με πλατιά ψεύτικα χαμόγελα, πολλά χρώματα και δήθεν ευτυχισμένες συμπεριφορές, πρέπει να ξεγελάσεις για να του πουλήσεις και να τον κάνεις πελάτη τις ώρες που δεν τον απειλείς.

Όλοι το ξέρουμε πια αυτό αλλά οι περισσότεροι δεν έχουν κάτι άλλο να διασκεδάσουν την μοναξιά τους μέσα στο σπίτι, την πλήξη και την επαναληπτικότητα των ρυθμών της! Έτσι η διάθεσή μας να δούμε τηλεόραση μεταμορφώθηκε σε αντοχή και ανοχή!

Η αξιοπρέπεια δεν υπάρχει πια γιατί πουλήθηκε στην εργασία, στην τηλεόραση, στα social και στην πορνεία σε τιμή ευκαιρίας! Την κατάπιε η μόδα, τα πολλά «φύλα», οι αυτοπροσδιορισμοί,  η ψευδαίσθηση του είμαι διάσημος, η καθημερινότητα αλλά και το «όπου φυσάει ο άνεμος».

Πραγματικά και ειλικρινά τα σιχαίνεσαι όλα αυτά! Έχουν ημερομηνία λήξης! Κουμάντο κάνει το βρόμικο χρήμα και οι εταιρείες που θέλουν να βγάζουν χρήμα με οποιοδήποτε τρόπο και δημιουργούν τηλεοπτικούς παραγωγούς που ταΐζουν τον κόσμο σκουπίδια, φόβο και σε-ξινές.

Άκου!

Μη βλέπεις τηλεόραση χωρίς να αντιλαμβάνεσαι τι συμβαίνει στο πίσω μέρος στο μυαλό σου! Χωρίς Ενσυναίσθηση! Γιατί διαφορετικά θα τρομάξεις, θα χειραγωγηθείς, θα πάθεις τεράστια υπερένταση χωρίς να γνωρίζεις το λόγο.

Μόνο όταν είσαι δυνατός και ελεύθερος νοητικά, με γνώση του τι συμβαίνει δεν μπορεί να σε επηρεάσει. Γιατί αυτός που γνωρίζει έχει δύναμη.

Μακάρι να έρθει η στιγμή μίας πολύ καλής τηλεόρασης που δεν θα έχει σαν σκοπό το μαζικό επηρεασμό, την επιβολή του φόβου και την χειραγώγηση αλλά την παιδεία, την τέχνη, την χαρά και την ομορφιά.

Σύντομα θα αναγκαστούν να το κάνουν γιατί τα νούμερα που σιγά-σιγά θα βλέπουν, θα τους δείξουν ότι ο κόσμος δεν τσιμπάει πια και είναι ελεύθερος από αυτούς.

Συντάκτης: Στέλιος Νικολαΐδης

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%