Στέλιος Νικολαΐδης

ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ, Ο ΘΕΟΣ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙ!

today23 Μαρτίου, 2023

Background
share close

Οι πνευματικές δυνάμεις που δημιούργησαν και διατηρούν ολόκληρο το σύμπαν είναι στη διάθεσή σου κάθε στιγμή – εφόσον βέβαια τις επικαλείσαι. Η μέθοδος της επίκλησής τους είναι να ηρεμείς νοητικά και σωματικά και ύστερα να τις καλείς γαλήνια να κάνουν όσα νομίζουν πως είναι αναγκαία. Μην υπαγορεύεις τρόπους και μέσα.

Έχεις δει ποτέ σου γερανό σε λειτουργία στην αποβάθρα; Ξέρεις τι συμβαίνει. Ο οδηγός του ούτε που θα ονειρευόταν να προσπαθήσει να σηκώσει με τα χέρια το φορτίο. Ασφαλώς θα τραυματιζόταν και ούτε θα έκανε τη δουλειά του. Το μόνο που έχει τώρα να κάνει είναι να τραβήξει ένα μικρό μοχλό και τα υπόλοιπα γίνονται στη συνέχεια. Η δύναμη του ηλεκτρισμού υψώνει το φορτίο σε όποιο ύψος απαιτείται.

Όταν εργάζεσαι πνευματικά έλκεις απεριόριστη Δύναμη να λύσει το πρόβλημά σου! Και το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα η νίκη.

«Μέγας ἐν βουλῆ καί δυνατός ἐν ἔργοις· διότι οἱ ὀφθαλμοί σου εἶναι ἀνεωγμένοι ἐπί πάσας τάς ὁδούς τῶν υἱῶν τῶν ἀνθρώπων». (Ιερεμ. ΛΒ΄, 19)

Συντάκτης: Στέλιος Νικολαΐδης

Rate it

Προηγούμενο άρθρο

Στέλιος Νικολαΐδης

ΚΑΙ Η ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑ! ΕΧΕΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ…

Μια βόλτα στα Αναφιώτικα της Πλάκας θα σας κάνει να ξεχάσετε για λίγο πού βρίσκεστε και να νιώσετε σαν να είστε στις Κυκλάδες, παίρνοντας μια ανάσα από το αστικό τοπίο. Γενικότερα στην Πλάκα, όμως, στα στενά με τις ανθισμένες βουκαμβίλιες και τα σκαλάκια που κάποτε καθόμασταν για καφέ και φαγητό, θα ευχαριστηθείτε την ατμόσφαιρα της παλιάς Αθήνας και θα ξεφύγετε για λίγο από την καθημερινότητα

today23 Μαρτίου, 2023

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%