Στέλιος Νικολαΐδης

ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ, Ο ΘΕΟΣ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙ!

today20 Ιουνίου, 2022

Background
share close

Οι πνευματικές δυνάμεις που δημιούργησαν και διατηρούν ολόκληρο το σύμπαν, είναι στη διάθεσή σου κάθε στιγμή – εφόσον βέβαια τις επικαλείσαι.

Η μέθοδος της επίκλησής τους είναι να ηρεμείς νοητικά και σωματικά και ύστερα να τις καλείς γαλήνια να κάνουν όσα νομίζουν πως είναι αναγκαία. Μην υπαγορεύεις τρόπους και μέσα.

Έχεις δει ποτέ σου γερανό σε λειτουργία στην αποβάθρα; Ξέρεις τι συμβαίνει. Ο οδηγός του ούτε που θα ονειρευόταν να προσπαθήσει να σηκώσει με τα χέρια το φορτίο. Ασφαλώς θα τραυματιζόταν και ούτε θα έκανε την δουλειά του. Το μόνο που έχει τώρα να κάνει είναι να τραβήξει ένα μικρό μοχλό και τα υπόλοιπα γίνονται στη συνέχεια. Η δύναμη του ηλεκτρισμού υψώνει το φορτίο σε όποιο ύψος απαιτείται.

Όταν εργάζεσαι πνευματικά φέρνεις Απεριόριστη Δύναμη να λύσει το πρόβλημά σου και το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα η νίκη.

«Μέγας ἐν βουλή καί δυνατός ἐν ἔργοις· διότι οἱ ὀφθαλμοί σου εἶναι ἀνεωγμένοι ἐπί πάσας τάς ὁδούς τῶν υἱῶν τῶν ἀνθρώπων».

(Ιερεμίας ΛΒ΄, 19)

Συντάκτης: Στέλιος Νικολαΐδης

Rate it

Προηγούμενο άρθρο

Στέλιος Νικολαΐδης

Έχει συζητηθεί αρκετά -ή ίσως όχι αρκετά!- ότι η trap προωθεί την κουλτούρα του βιασμού, το slut shaming και τρέφει την πατριαρχία

Γυναίκες μονίμως διαθέσιμες σεξουαλικά, ημίγυμνες όχι κατ΄ανάγκη επειδή το θέλουν οι ίδιες, αλλά για να προσφέρουν ικανοποιητικό θέαμα για τους άντρες-εραστές τους που φέρονται, συχνότατα, και ως μαστροποί τους, τουλάχιστον συμπεριφορικά. Οι γυναίκες υποτιμώνται συστηματικά, αλλά αυτό, διυλισμένο από την «τραπ αντρική ματιά» μοιάζει περισσότερο με φόρο τιμής σε αυτές, αξίζουν σεξ και χρήματα και ακριβές τσάντες. «Τι, τους χαλάει κιόλας;» «Η πουτάνα σου, η πουτάνα μου, την κερατώνω και […]

today20 Ιουνίου, 2022

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%