Στέλιος Νικολαΐδης

(Φωτογραφία: Μονή της Χώρας, “Χριστός η χώρα των Ζώντων”) Όσο και αν πιστεύουμε ότι είμαστε μόνοι μας σε αυτόν τον κόσμο, πάντα υπάρχει εδώ ο ΖΩΝ ΘΕΟΣ!

today19 Οκτωβρίου, 2020

Background
share close

ΜΠΟΡΕΙ να έχουμε ξεχάσει ποιο είναι ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ με όσα γίνονται αυτή την στιγμή! Πολύ σύντομα όμως θα σταματήσει όλο αυτό το κακό όπως ξεκίνησε! Ξαφνικά θα αρχίσει αυτός ο ιός όπως εμφανίστηκε να εξαφανίζεται, και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα θα χαθεί από ολόκληρη την γη! Επίσης η Τουρκία θα υποχωρήσει! Η δύναμη της σιγά-σιγά θα περιοριστεί και θα μείνει στο χώρο που μέχρι τώρα είχε και θα περιοριστεί ακόμη περισσότερο.

Ειρήνη και καλή συνεργασία μεταξύ των λαών, ανάπτυξη της επιστήμης, και μεγαλύτερη ευημερία για όλους θα επικρατήσει σε όλη την γη! Οι τέχνες και οι επιστήμες θα ανθίσουν ξανά και όλη αυτή η παγκόσμια διαστροφή τρομοκρατία και ανταγωνισμός θα εξαφανιστούν και η ομαλότητα θα επανέρθει σε όλη την γη μαζί με την ελευθερία, την πρόοδο και την εξέλιξη.

Όσο και αν πιστεύουμε ότι είμαστε μόνοι μας σε αυτόν τον κόσμο, πάντα υπάρχει εδώ ο ΖΩΝ ΘΕΟΣ, ο οποίος θωρακίζει, προστατεύει, και θα βάλει πάλι τον άνθρωπο που είναι παιδί του στον δρόμο της δημιουργικότητας σταματώντας όλες αυτές τις πολύπλευρες τιμωρίες που του επιβλήθηκαν από σκοτεινούς δημιουργούς Πραγματικοτήτων.

Κάθε λαός θα ξαναβρεί την κυριαρχία του, την δημιουργικότητα του, και με περισσότερα και επαυξημένα ποσοστά αγάπης η ανθρωπότητα θα συνεχίσει να δημιουργεί περιορίζοντας και απομονώνοντας τους εισβολείς σε κάθε περιοχή. Ο νους μας θα οδηγηθεί προς την ελευθερία με καλύτερη επίτευξη, αυτοπραγμάτωση και ευλογία! Και όλα αυτά πάρα πολύ σύντομα!

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Προηγούμενο άρθρο

Ποιοι ήταν οι Βλαχομογλενίτες;

    Μογλενίτες ή Μεγλενίτες καλούνται οι Βλάχοι κάτοικοι των Μογλενών. Ο γεωγραφικός όρος Μογλενά περιλαμβάνει μια περιοχή δίχως πολύ ξεκάθαρα όρια, τα οποία γνώρισαν με το πέρασμα του χρόνου σημαντικές μεταβολές και συρρίκνωση. Σήμερα (1997) τα Μογλενά ή Βλαχομογλενά καλύπτουν το βορειοανατολικό τμήμα της επαρχίας Αλμωπίας, το δυτικό τμήμα της επαρχίας της Παιονίας και ένα μικρό μέρος τους επεκτείνεται βόρεια της συνοριακής γραμμής στο έδαφος της Βόρειας Μακεδονίας. Περιλαμβάνουν τα εξής επτά χωριά: το Σκρά, την Κούπα και την Κάρπη […]

today18 Οκτωβρίου, 2020


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%