Στέλιος Νικολαΐδης

Για να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις πρέπει να πάρεις στα χέρια σου το πηδάλιο του πεπρωμένου σου και να το κατευθύνεις στο λιμάνι που εσύ θέλεις!

today1 Ιουνίου, 2021

Background
share close

Τι κάνεις για το μέλλον σου; Θέλεις ν’ αφήσεις τα πράγματα έρμαια των καταστάσεων, ελπίζοντας ότι «κάτι θα φανεί στον ορίζοντα»; Αν ναι, να είσαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει διέξοδος. Τίποτε απολύτως δεν θα φανεί, αν δεν ενεργοποιήσεις την ελεύθερη Βούλησή σου, αν δεν σηκωθείς να μοχθήσεις, να γνωρίσεις τους Νόμους της Ζωής και να τους εφαρμόσεις στις δικές σου περιστάσεις. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος. Αλλιώς, τα χρόνια θα περάσουν γρήγορα κι εσύ θα μείνεις εκεί που βρίσκεσαι τώρα, αν όχι σε χειρότερη θέση, γιατί δεν υπάρχουν όρια στην αποτελεσματικότητα της σκέψης, είτε αυτή γίνεται προς το καλό είτε προς το κακό.

Ο άνθρωπος έχει την κυριαρχία πάνω σε όλα τα πράγματα, όταν γνωρίζει το Νόμο της Ύπαρξης και υπακούει σ’ αυτόν. Ο Νόμος σου δίνει την δύναμη να πετυχαίνεις οποιαδήποτε θετική κατάσταση θέλεις στη ζωή σου, σου δίνει την δύναμη να ξεπεράσεις την αδυναμία σου και τα λάθη του χαρακτήρα σου, ανεξάρτητα με το πόσες φορές απέτυχες κατά το παρελθόν ή πόσο επίμονα υπήρξαν τα λάθη αυτά. Ο Νόμος σου δίνει τη δύναμη να αποκτήσεις ευημερία, χωρίς να παραβιάσεις τα δικαιώματα και τις ευκαιρίες οποιουδήποτε άλλου ανθρώπου. Ο Νόμος σού δίνει Ελευθερία, ελευθερία στην τύχη, στο σώμα και στο περιβάλλον,

Ο Νόμος σου δίνει Ανεξαρτησία, έτσι ώστε να μπορείς να φτιάξεις την ζωή σου με τον δικό σου τρόπο, σύμφωνα με τις δικές σου ιδέες και ιδανικά και να σχεδιάζεις το μέλλον σου σύμφωνα με τα πρότυπα που εσύ θέλεις. Αν δεν ξέρεις τι είναι αυτό που θέλεις για να είσαι ευτυχισμένος, τότε ο Νόμος θα σου το πει και θα σου το προσφέρει. Και ο Νόμος που θα κατανοηθεί και θα εφαρμοστεί σωστά, θα σε σώνει απ’ τον κίνδυνο του «ξεστρατίσματος» με τους τόσους κινδύνους και περιορισμούς που συνεπάγεται.

Ο Νόμος θα σε προικίσει με το δώρο που ονομάζεται Αυθεντικότητα. Αυθεντικότητα σημαίνει να τα κάνεις όλα μ’ έναν καινούργιο, καλύτερο τρόπο, διαφορετικό από εκείνον των άλλων. Η προσευχή είναι ο δρόμος, και ο Νόμος, η προσευχή με το πάθος και τον σεβασμό του παιδιού προς τον υπέρτατο πατέρα του.

Συντάκτης: Μαρία Παπαϊωάννου

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%