Στέλιος Νικολαΐδης

Γνωρίστε την τεχνική της ΑΝΤΙ-ΣΚΕΨΗΣ και της ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ που είναι απελευθέρωση και ανανεώστε τον νου σας!

today11 Ιανουαρίου, 2023

Background
share close

Μάθετε την τεχνική της ΑΝΤΙ-ΣΚΕΨΗΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ και ελευθερωθείτε από τον νου σας! Γνωρίζετε ότι ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ από την συνειδητότητά σας;

Όλοι επιθυμούμε να έχουμε τον έλεγχο του νου μας και προτιμούμε ο εσωτερικός μας χώρος να είναι απαλλαγμένος από διασπαστικές σκέψεις που μας προκαλούν αντιδράσεις. Οι αντιδράσεις σε αυτό το πλαίσιο σημαίνουν να σκεφτόμαστε ακόμα περισσότερες σκέψεις που προκύπτουν από τις σκέψεις που προγραμματιζόμαστε από το ΕΓΩ να έχουμε.

Το ΕΓΩ ζει μόνο με την σκέψη και την χρησιμοποιεί για να δημιουργήσει την πραγματικότητά μας.

Έχουμε την ανάγκη να απαλλαχτούμε από όλες τις σκεπτομορφές. Μια σκεπτομορφή είναι μια σκέψη που έχει ενεργοποιηθεί μέχρι το σημείο να αποκτήσει την δική της ζωή και κυριαρχεί μέσα στον αιχμάλωτο νου. Είναι κυριολεκτικά μια δημιουργημένη οντότητα που ζει μέσα μας και έχει άποψη.

Μια σκεπτομορφή μπορεί να συγκριθεί με κολλημένη ταινία – επαναλαμβάνεται συνέχεια και χρησιμεύει για να μας κρατάει σε δυσλειτουργία και ασυνείδητη ύπαρξη.

Γινόμαστε όπως ένας υπολογιστής που προσπαθεί να λειτουργήσει έχοντας ιό. Όλα είναι ένας αγώνας και η ταχύτητά μας είναι πιο αργή από ό, τι θα έπρεπε.

Οι σκεπτομορφές ριζώνουν στο μυαλό μας και κυβερνάνε την ζωή μας ενώ είμαστε ‘αναίσθητοι’. Πολλοί από εμάς έχουμε γίνει δούλοι των συνεπειών του να είσαι θύμα αυτών των οντοτήτων οι οποίες αποκτούν μεγαλύτερη πρόσβαση στο μυαλό μας μέσα από το σύστημα, με βάση κατασκευασμένες πληροφορίες, όπως λέξεις, αριθμούς, σχήματα, χρώματα και ήχους.

Το λυπηρό γεγονός είναι ότι όσο περισσότερη πλασματική γνώση και πληροφορία έχουμε αντλήσει από το σύστημα, τόσο πιο εύκολο είναι για μας να γίνουμε θύμα των πολλών δεδομένων που έχουμε απορροφήσει.

Μόλις αρχίσουμε να αντιλαμβανόμαστε το ολόγραμμα που ζούμε ως πραγματικότητα και την επιστήμη και την ψυχολογία ως κατευθυντήριους φάρους της αλήθειας, τότε φυλακιζόμαστε. Όσο περισσότερο ζούμε με τον νόμο της σκέψης, τόσο πιο δύσκολο είναι να ανακτήσουμε το συνειδητό μυαλό μας μέσα από την ολογραφική πραγματικότητα.

Να θυμάστε ότι τα λόγια προέρχονται από τις σκέψεις και οι σκέψεις δημιουργούν φως. Οι σκέψεις έχουν συχνότητα επειδή είναι ενεργητικές δονήσεις. Η δόνηση είναι ενέργεια και η ενέργεια λάμπει σαν φως.

Αν και αυτό το φως δεν μπορεί να γίνει αντιληπτό από την περιορισμένη όρασή μας, είναι εκεί και είναι αυτό που δημιουργεί την ολογραφική πραγματικότητα.

Μαθαίνουμε το αλφάβητο και το αριθμητικό σύστημα στο σχολείο, έτσι ώστε να μπορούμε να ‘μαγεύουμε’ τους εαυτούς μας με όλα αυτά τα γράμματα και τους αριθμούς που ποσοτικοποιούν την αιώνια, πανταχού παρούσα φύση μας.

Όλοι έχουμε σκεπτομορφές αποτυπωμένες στην συνείδησή μας, διαφορετικά δεν θα μπορούσαμε να εκδηλώσουμε τίποτα σε αυτήν την πραγματικότητα. Το λιγότερο, πιστεύουμε ότι υπάρχουμε. Αυτή η σκέψη είναι ικανή να μας κρατήσει ζωντανούς.

Η βαρύτητα είναι μια μορφή σκέψης, η ενέργεια είναι μια μορφή σκέψης και ακόμη και ο χρόνος είναι μια μορφή σκέψης.

Κανένας από αυτούς τους γραπτούς νόμους της σκέψης δεν είναι πραγματικός, αλλά γίνονται πολύ πραγματικοί από εμάς, από τις πεποιθήσεις που απορροφούμε από το κατασκεύασμα της συστημικής σκέψης που διαπερνά τις συχνότητες του νου μας, ο οποίος είναι προγραμματισμένος να λαμβάνει αυτό το ψεύτικο φως και το οποίο είναι ο μεγάλος απατεώνας.

Το ψεύτικο φως μεταδίδεται από όλα τα θεσμικά όργανα της γνώσης που επιμένουν ότι η πραγματικότητα είναι μόνο ό, τι είμαστε σε θέση να αντιληφθούμε με τις πέντε (πολύ περιορισμένες!) αισθήσεις.

Οι αισθήσεις μας είναι δεκτικές στις προτάσεις των σκεπτομορφών!

Όλες οι αισθήσεις μας είναι δέκτες που είναι συντονισμένοι στην τρισδιάστατη πραγματικότητα του συστήματος. Χρησιμεύουν μόνο για να βιώνουμε την ψευδαίσθηση. Και μόνο η πεποίθηση ότι μπορούμε μόνο με τις πέντε αισθήσεις να αντιληφθούμε την πραγματικότητα, δημιουργεί τον περιορισμένο τρισδιάστατο υλικό κόσμο.

Μόλις πιστέψουμε ότι αυτά που λαμβάνουμε είναι πραγματικά, τότε υποσυνείδητα συντονιζόμαστε με το ψεύτικο σόου φωτός που συμβαίνει γύρω μας.

Πιστεύοντας ότι αυτό το ψεύτικο σόου φωτός είναι το μόνο που υπάρχει, το χρησιμοποιούμε κάθε φορά που θέλουμε οι αισθήσεις μας να απολαύσουν, όχι εμείς, οι αισθήσεις μας.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΓΕΛΑΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ!

Εάν ένα ανθρώπινο ον βιώνει φόβο σε οποιαδήποτε μορφή, είναι σαν μια αιμορραγούσα φώκια σε νερά γεμάτα καρχαρίες. Ο φόβος σε ανοίγει διάπλατα στις καταστροφικές σκέψεις που οδηγούν σε κάθε είδους καταστροφικά αποτελέσματα.

Εκείνοι που βιώνουν πολύ φόβο, παρουσιάζουν τον υψηλότερο βαθμό δυσλειτουργίας στην πραγματικότητα τους. Όσο περισσότερο φόβο νιώθουμε, που εκδηλώνεται ως ενοχή, θυμός, νεύρα κτλ., τόσο βαθύτερα θα βυθιζόμαστε στην δίνη των αρνητικών εικόνων και καταστροφικών σκεπτομορφών.

Μπορούμε να το ονομάσουμε αυτό «δαιμονική κατοχή» αν θέλετε. Πολλοί περισσότεροι άνθρωποι από όσους πιστεύετε είναι υπό κατοχή. Οι περισσότεροι μάλιστα ζούμε καθημερινά και κουβαλάμε αυτές τις αόρατες αλλά σατανικές σκεπτομορφές μέσα μας.

Πρέπει να κατανοήσουμε ότι η σκέψη δίνει ζωή στις σκεπτομορφές!

Σκέφτομαι άρα Υπάρχω: Καρτέσιος

Ο Καρτέσιος ήταν κατά το ήμισυ σωστός, μόνο που δεν είσαι εσύ και ποτέ δεν ήσουν εσύ αυτός που σκέφτεται. Το ΕΓΩ σκέφτεται. Ο ΕΑΥΤΟΣ μας σκέφτεται.

εαυτός <μτγν. ἑαυτός<αρχ. αντων. ἑαυτοῦ,

η οποία αποτελείται από το

ἕ (γ’ πρόσωπο προσ. αντων.) “αυτόν” + αὐτός (το ἕ είναι ΤΡΙΤΟ πρόσωπο)

Όσο βαθύτερα η συνείδηση κατοικεί στην δυαδικότητα, τόσο περισσότερες σκεπτομορφές προσκαλούνται και μας κάνουν να αντιδρούμε, προκαλώντας μας να τροφοδοτούμαστε από την ψευδαίσθηση, μόνο που ως επί το πλείστων είναι αρνητική.

Γι’ αυτό και  το έξυπνο πλάνο των μυστικών οργανώσεων να στήσουν τα θεμέλια ελέγχου στην πλατφόρμα δημιουργίας πραγματικότητας αυτού του κόσμου!

Είναι πολύ σημαντικό να αφαιρέσετε τον εαυτό σας από την δυαδικότητα, έτσι ώστε να σταματήσετε να τροφοδοτείτε δύο διαφορετικές όψεις της ίδιας ψευδαίσθησης με τις σκέψεις. Μόλις η δυαδικότητα αποπρογραμματιστεί, θα έχετε πολύ περισσότερο χώρο στην διάθεσή σας, εκεί όπου πριν είχατε συγκρουόμενες σκέψεις μεταξύ καλού και κακού.

Η ζωή και ο θάνατος είναι επίσης βασισμένοι στην δυαδικότητα. Η έννοια των δύο αντιθέτων μπορεί να υπάρξει μόνο με την ύπαρξη του άλλου, και αν αφαιρέσετε το ένα, τότε η όλη έννοια παύει να υπάρχει.

Ο περιττός φόβος του κακού (π.χ. θάνατος) δεν θα μπορούσε ποτέ να έχει δημιουργηθεί. ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ!

Ακόμα και οι αρχαίοι δεν φοβήθηκαν ποτέ τον θάνατο. Ήξεραν ότι ο θάνατος εδώ σήμαινε ότι θα “ξυπνήσεις”. Τι και αν υπήρχε μόνο η ζωή; Τι και αν υπήρχε μόνο ο θάνατος; Όλα είναι μελετημένα για να μας εξαπατήσουν και να μας μπερδέψουν.

Ο αληθινός σου εαυτός είναι αιώνιος, δημιουργημένος από τον ΘΕΟ και τώρα βρίσκεσαι σε μια τρισδιάστατη ψευδαίσθηση που έχεις δημιουργήσει επειδή πιστεύεις ότι είναι πραγματική ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!

Είναι καιρός να βγεις από το κουτί του ΣΑΤΑΝΑ και να παίξεις!

ΔΕΣ!

”Εκείνο τον καιρό

κάποιες μητέρες έφεραν τα μικρά παιδιά τους

μπροστά στον Ιησού.

Ήθελαν πολύ, να βάλει τα χέρια του

επάνω στα κεφαλάκια τους

να τα ευλογήσει με αγάπη

και να προσευχηθεί γι’ αυτά.

Οι μαθητές του όμως,

τους μίλησαν με αυστηρότητα

και τους εμπόδιζαν να πλησιάσουν κοντά του

Βλέποντας αυτά ο Ιησούς, τους είπε:

«Αφήστε τα παιδιά, να έρθουν κοντά μου

και μην τα εμποδίζετε.

Αυτά είναι πλασμένα

για την βασιλεία των ουρανών,

όπως και όσοι θα μοιάσουν στην αθωότητά τους!»

Μετά έβαλε τα χέρια του

επάνω στα κεφάλια τους και τα ευλόγησε.”

Πώς να κάνετε ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ σε μια σκεπτο-μορφή

Πολλές πνευματικές παραδόσεις του παρελθόντος έχουν χρησιμοποιήσει την ΠΡΟΣΧΕΥΧΗ και φυσικά την νηστεία για την εξάλειψη των επιβλαβών σκεπτομορφών του νου.

Αυτή η πραγματικότητα είναι βασισμένη στο φως και στον ζώντα ΘΕΟ. Η πολύ τροφή δίνει ενέργεια στον νου και ο νους δημιουργεί σκεπτομορφές.

Σου έχει τύχει ποτέ να είσαι γεμάτος ενέργεια αλλά να είσαι αναγκασμένος να κάτσεις ακίνητος και ήσυχος;  Νιώθεις ότι ο νους σου θα εκραγεί. Είναι σαν να παθαίνεις βραχυκύκλωμα.

Το μυαλό σας χρειάζεται ένα ξεκαθάρισμα κάθε λίγο και λιγάκι. Υπάρχουν ιοί, με την μορφή των σκεπτομορφών που ‘τρέχουν’ προγράμματα και θα πρέπει να κάνουμε κάτι γι’ αυτούς!

Όταν προσευχόμαστε καρδιακά και νηστεύουμε για μεγάλο χρονικό διάστημα, αυτό που επιτυγχάνουμε είναι να αποδυναμώσουμε τις σκέψεις μας (δεν βρίσκουν ενέργεια αφού δεν τρώμε) έτσι ώστε να μπορέσουμε να στοχεύσουμε σε αυτές που θα είναι οι τελευταίες που θα απομείνουν και οι οποίες είναι αυτές που επικρατούν στην ψυχή μας και μειώνουν τον ενεργειακό εφοδιασμό.

Μόλις τις εντοπίσουμε μπορούμε να τις μεταμορφώσουμε.

Μπορεί να είναι μια δύσκολη συναισθηματική διαδικασία, γιατί θα είναι μια μάχη με τους δαίμονές μας που δεν θέλουν να φύγουν, δεδομένου ότι ζουν μόνο εξαιτίας μας.

ΕΠΕΙΔΗ ΦΥΓΑΜΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΩΝΤΑ ΘΕΟ!

Μόλις εντοπίσουμε το μοτίβο, την ημερήσια διάταξη και το σημείο προέλευσής τους, τότε μπορούμε να τους συγχωρήσουμε και να τους αγαπήσουμε, να τους απελευθερώσουμε και να ανασάνουμε με ανακούφιση …

Αλλά μπορεί να ξανάρθουν. Αν το κάνουν, υπάρχει μια άλλη τεχνική που πρόσφατα έμαθα στην διαδικασία καθαρισμού μου. Κάθε φορά που είστε αντιμέτωποι με ένα πρόβλημα σκέψης στο μυαλό και στο σώμα, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την δήλωση: «Αυτό δεν είναι αυτό».

 Ο ΘΕΟΣ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ! Αυτό σημαίνει ότι «τα συστήματα πληροφοριών δεν είναι τα συστήματα πληροφοριών».

Οι σκέψεις είναι συστήματα πληροφοριών (της Matrix προγραμματισμένης πραγματικότητας) που εμφυτεύονται στο μυαλό μας, το οποίο είναι επίσης σύστημα πληροφοριών, αλλά εμείς δεν είμαστε αυτό (σύστημα πληροφοριών).

Επισημαίνοντας το πρόβλημα στην ψυχή μας σωστά, λέγοντας «Αυτό δεν είναι αυτό», θα μετατοπίσουμε το πρόβλημα από τον χώρο που καταλάμβανε. Και θα καταλάβουμε τον χώρο στον οποίο το πρόβλημα υπάρχει! ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Αν το πρόβλημα είναι αυτό που λέμε ότι είναι, τότε με ΠΡΟΣΕΥΧΗ δεν θα έχουμε πλέον πρόβλημα.

«Αυτό δεν είναι αυτό!» Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ! Η δήλωση αυτή ακυρώνει το μυαλό. Είναι παράδοξο!

Θα χρησιμεύει για την αντιμετώπιση των σκεπτομορφών και μας φέρνει πίσω στο κενό και την ακινησία, όπου υπάρχει μόνο τώρα.

*

Συντάκτης: Στέλιος Νικολαΐδης

Rate it

Προηγούμενο άρθρο

Στέλιος Νικολαΐδης

Ο ΚΑΤ’ ΟΥΣΙΑΝ ΚΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ…

…ΚΡΥΜΕΝΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΑΓΗΝΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΖΩΝΤΑ ΘΕΟ. ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, σε όλη τη διδασκαλία του έχει μία άκρως αντισυμβατική συμπεριφορά. Εναντιώνεται σε κάθε τι που δεσμεύει τον άνθρωπο να ελευθερωθεί. Αποστρέφεται το γράμμα του νόμου και διδάσκει το πνεύμα του νόμου που σώζει. Συχνάζει στις πιο αλήτικες και διεφθαρμένες παρέες της εποχής και […]

today11 Ιανουαρίου, 2023

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%