Στέλιος Νικολαΐδης

Η αγάπη είναι η μεγαλύτερη θεραπευτική δύναμη στον κόσμο!

today4 Μαΐου, 2021 1

Background
share close

Τίποτε δεν πάει πιο βαθιά από την αγάπη. Θεραπεύει όχι μόνο το σώμα, όχι μόνο τον νου, αλλά και την ψυχή.

Αν μπορεί κανείς να αγαπά, τότε εξαφανίζονται όλες του οι πληγές. Τότε γίνεται πλήρης. Κι αν είσαι πλήρης, είσαι άγιος. Αν δεν είναι πλήρης κανείς, δεν είναι άγιος.

Η σωματική υγεία είναι επιφανειακό φαινόμενο. Μπορεί να συμβεί μέσω της ιατρικής, μπορεί να συμβεί μέσω της επιστήμης. Όμως ο εσώτατος πυρήνας της ύπαρξής σου μπορεί να θεραπευτεί μόνο μέσω της αγάπης.

Εκείνοι που γνωρίζουν το μυστικό της αγάπης γνωρίζουν το μεγαλύτερο μυστικό της ζωής. Τότε δεν υπάρχει γι΄αυτούς δυστυχία, δεν υπάρχουν γηρατειά, θάνατος.

Είσαι καθαρή συνειδητότητα, δεν έχεις γέννηση, δεν έχεις θάνατο. Κι αν ζεις με την καθαρή αυτή συνειδητότητα, ζεις συντονισμένος με τη ζωή. Η μακαριότητα είναι

Συντάκτης: Μαρία Παπαϊωάννου

Rate it

Προηγούμενο άρθρο

Τεχνολογία

Drones σχημάτισαν στον ουρανό έναν γιγαντιαίο ποδοσφαιριστή

Ο Ισπανός καλλιτέχνης Frodo Álvarez, γνωστός ως «Children of Light» ύψωσε πέντε drones στον αέρα για να δημιουργήσει μια ζωγραφιά φωτός στην οποία απεικόνιζε έναν ποδοσφαιριστή έτοιμο να σουτάρει. Από το 2009, ο Álvarez ζωγραφίζει με φως και από το 2015 ασκεί επαγγελματικά αυτή την τέχνη. Για το συγκεκριμένο πρότζεκτ, το στούντιο Creartys Production πλησίασε τον Ισπανό καλλιτέχνη, ο οποίος συνεργάστηκε με την ομάδα drones του UMILES Drone Light Show […]

today3 Μαΐου, 2021

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%