Στέλιος Νικολαΐδης

Η αγάπη μας είναι μυστική προσευχή για όσους αγαπάμε!

today8 Μαρτίου, 2022

Background
share close

ΠΡΟΔΙΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΠΕΤΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΜΗ…

Αν αυτή την στιγμή η χώρα μας δεν αξιώσει όμοιες κυρώσεις στην Τουρκία για όσα έκανε στην Κύπρο, δεχόμαστε ότι δεν υπάρχουμε ως χώρα!

Στα social media ξεμπροστιάζουν με αποδείξεις και ξεφτιλίζουν την ραδιοτηλεόραση με  την δημοσιογραφική πλαστή ενημέρωση! Ξεμπροστιάζουν  τα δυο αυτά μέσα οριστικά… Προφανώς θα χάσουν το κοινό τους πολύ σύντομα… Τηλεόραση και ραδιόφωνο! Ο κόσμος ξέρει πια ότι αν λένε κάτι ισχύει ακριβώς το αντίθετο! Social media vs radio @ tv!!!

Ακόμη και οι αλήθειες που λένε, έχουν ναυπηγηθεί στο ψέμα και το κέρδος!

Φέρνουν πολέμους κάθε τύπου, γιατί ξέρουν ότι είδες και κατάλαβες τα πάντα. O Θεός έριξε φως στα σκοτάδια!

Φέρνουν κακουχίες! Ξεχνούν όμως ότι ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ! Και ο Πατέρας σου θα σε φροντίσει! Θα τους νικήσει για χάρη σου!

*

Θα ήταν σώφρων η Ελλάς αν συμμετείχε στις κυρώσεις για την Ουκρανία εφόσον η Ευρώπη και η Αμερική επέβαλαν τις ίδιες κυρώσεις στην Τουρκία για την εισβολή της στην Κύπρο! ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ! ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ!

Και να μη δεχόμασταν καμία συμμετοχή εκτός εάν το αίτημα μας γινόταν αποδεκτό! Για πράγματα πολύ χειρότερα που έγιναν στην Κύπρο δεν αντέδρασε έμπρακτα η Δύση! Αυτή η ανισότητα αυτή την στιγμή υποβιβάζει την Ελλάδα που είναι και μέλος της Ευρώπης. Δημιουργεί συνθήκες υποτίμησης μίας χώρας σε σχέση με μία άλλη! Νομίζω ότι αυτά που γράφω ακόμα και ένα παιδί του δημοτικού μπορεί να το αντιληφθεί. Η Ελλάς δεν είναι κατώτερη από καμιά άλλη χώρα και παρότι η βαρβαρότητα δεν είναι αποδεκτή και ούτε και η εισβολή σε χώρες δικαίου, δηλαδή ανεξάρτητες χώρες, εντούτοις η συμμετοχή μας είναι υποτίμηση της αξίας και της αξιοπρέπειας της χώρας μας. Αυτό δίνει στην Τουρκία να καταλάβει ότι μικρή σημασία έχουμε για την Ευρώπη εάν τώρα αμέσως δεν ληφθούν και ίδιες κυρώσεις για την Τουρκία και την κίνηση της ως προς την Κύπρο… Λυπάμαι βαθιά που δεν ζητάμε τίποτα και παραχωρούμε διαρκώς χωρίς κανένα αντάλλαγμα! Λες και η Ελλάς είναι, μαζί με τον πολιτισμό της, ο τελευταίος τροχός της αμάξης της δυτικής συμμαχίας. Και αυτό μπορεί να θεωρηθεί αυτογκόλ στην ίδια μας την χώρα! Ισούται επίσης με μία εισβολή, όπως της Ουκρανίας, η παραίτηση του δικαιώματος μας από την αξιοπρέπεια! Και της εγκυρότητας της Ελλάδας ως χώρας από την Ευρώπη και το ΝΑΤΟ! Είναι κατάφωρη διάλυση της χώρας αυτής. Η Ελλάς δέχεται επίθεση από τον εαυτό της αφού δεν αξιώνει τα δικαιώματα της, και αυτό είναι χειρότερη επίθεση από το να δεχτεί επίθεση από έναν εχθρό!

Συντάκτης: Στέλιος Νικολαΐδης

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%