Στέλιος Νικολαΐδης

Η ΧΑΡΑ δεν έχει καμιά σχέση με τις ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ούτε με τις επιθυμίες σου και την ικανοποίησή τους!

today23 Οκτωβρίου, 2021

Background
share close

Ήδη υπάρχει, είναι τόπος μέσα μας, τον έχεις φτιάξει με αυτό το φως που βλέπουμε από τον ήλιο μας! Αν δεν υπήρχε ισοδύναμο δεν θα μπορούσαμε να δούμε τον ήλιο… Αλλά για να δεις την ΧΑΡΑ που συμβαίνει ήδη ΣΕ ΕΣΕΝΑ που τώρα είναι μόνο στα βάθη της ύπαρξής σου, θα χρειαστεί να πάψεις να θέλεις να γίνεις κάτι και να μην αποδέχεσαι τίποτα λιγότερο από αυτήν ό,τι και αν συμβαίνει… Θα χρειαστεί να καταλάβεις την ματαιότητα των αρνητικών μοτίβων που φτιάχνεις εσύ ή σε κερνάνε οι άλλοι… ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΜΑΣ.

Η πολύ παράλογη λογική μας έφερε εδώ σήμερα! Η χαρά ΕΙΝΑΙ ΕΜΕΙΣ και είναι η μόνη δύναμη, υπερδύναμη, κράτος, περιοχή, που μπορεί να μας ελευθερώσει.

ΕΙΣΑΙ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΗ! ΑΠΛΑ ΖΗΣΕ ΤΟ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ… Η χαρά θα θεραπεύσει τα πάντα αργά αλλά σταθερά… Θα βρεις ό,τι έχεις χάσει, ό,τι καταστράφηκε, ό,τι σου πήραν, στην κάθε στιγμή… Και αν δεν έχεις χαρά λόγω συνθηκών, ΦΤΙΑΞΕ ΧΑΡΑ! Καταλαβαίνεις πολύ καλα!!!

ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΟΔΟΣ ΣΕ Ο,ΤΙ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΑ…

Η χαρά είναι χάρις, είναι ΘΕΟΣ! Το σύμπαν μας αγαπά! ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑ! Και μας ακολουθεί!!! Δες ΟΤΑΝ ΕΡΩΤΕΥΣΑΙ! ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΟΤΙ ΜΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ… Γιατί ΧΑΙΡΕΣΑΙ απέραντα και ΛΑΜΠΕΙΣ… Κάνεις άλματα και ζεις μαγικά … Ξέρεις τι λέω… Δεν έχει σχέση με πρόσωπα και συνθήκες αλλά με εσένα! Με εμάς!

Η χαρά είναι τόπος δεν είναι παραίσθηση, είναι αντίσταση και θέση σε ό,τι συμβαίνει.

Η χαρά δεν είναι συναίσθημα, είναι περιοχή μέσα μας, υπάρχει πάντα, είναι τόπος!

Η ΓΙΟΡΤΗ δεν έχει καμιά σχέση με τις επιθυμίες σου και την ικανοποίησή τους, με τις ελπίδες σου και την ικανοποίησή τους ήδη υπάρχει. Αλλά για να δεις τον γιορτασμό που συμβαίνει ήδη στον βαθύτατο πυρήνα της ύπαρξής σου, θα χρειαστεί να πάψεις να θέλεις να γίνεις κάτι, θα χρειαστεί να καταλάβεις την ματαιότητα αυτού του πράγματος. ΕΙΣΑΙ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΗ! ΑΠΛΑ ΖΗΣΕ ΤΟ!

Είμαστε φτιαγμένοι από το υλικό που λέγεται χαρά! Αυτή είναι η φυσική μας κατάσταση! Ο Ιησούς πάντα έλεγε σε όλους ΧΑΙΡΕΤΕ!

Θρησκεία σημαίνει να μπορείς να γιορτάζεις την ζωή. Με την γιορτή πλησιάζεις στον Θεό. Αν μπορείς να γιορτάζεις, ο Θεός είναι εκεί.

Συντάκτης: Στέλιος Νικολαΐδης

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%