Στέλιος Νικολαΐδης

Η Ελλάδα τιμάται για την εξαιρετική πορεία του ngradio.gr, που έχει αποσπάσει δέκα παγκόσμια βραβεία για την ραδιοφωνική του προσφορά!

today16 Μαρτίου, 2023

Background
share close

Ο σταθμός αναμεταδίδεται από περίπου 28 FM ραδιοφωνικούς σταθμούς, χάρη στο υπέροχο πρόγραμμα του, που εστιάζει στη μουσική πολυφωνία και τους ταλαντούχους παραγωγούς του.

Αυτοί οι παραγωγοί διατηρούν τον σταθμό φρέσκο, νέο, δυναμικό και απίστευτα λαμπερό εδώ και 15 χρόνια έχοντας ως κύριο στόχο την προσφορά χαράς, μουσικής και ενημέρωσης στους ακροατές τους. Αυτό το πρόγραμμα έχει την δύναμη να θεραπεύσει ακόμα και μέσα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.

Είναι μια μεγάλη τιμή για την Ελλάδα να έχει έναν τόσο αξιόλογο ραδιοφωνικό σταθμό, που κερδίζει παγκόσμια αναγνώριση και φροντίζει να δίνει στους ακροατές του ό,τι καλύτερο και πιο λαμπερό.

Συντάκτης: Στέλιος Νικολαΐδης

Rate it

Προηγούμενο άρθρο

Στέλιος Νικολαΐδης

Το «Πάτερ ημών» είναι μία από τις πιο γνωστές προσευχές! Μας την έδωσε ο ίδιος ο ΧΡΙΣΤΟΣ όπως αναφέρεται στο Ευαγγέλιο του Ματθαίου.

Πάτερ ημών, ο εν τοις ουρανοίς· αγιασθήτω το όνομά σου· ελθέτω η βασιλεία σου· γενηθήτω το θέλημά σου, ως εν ουρανώ και επί γής· τον άρτον ημών τον επιούσιον δός ημίν σήμερον· και αφές ημίν τα οφειλήματα ημών, ως και ημείς αφίεμεν τοις οφειλέταις ημών· και μη εισενέγκης ημάς εις πειρασμόν, αλλά ρύσαι ημάς από του πονηρού. Η προσευχή αυτή έχει έξι αιτήματα προς τον Θεό: 1. Ζητάμε από τον […]

today16 Μαρτίου, 2023

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%