Στέλιος Νικολαΐδης

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ME ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΜΟΝΟ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ…

today31 Ιανουαρίου, 2023

Background
share close

…ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΔΑΙΜΟΝΩΝ ΜΕ ΑΓΓΕΛΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ! ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΣΙΛΙΚΟΝΗ ΚΑΙ ΜΑΚΙΓΙΑΖ! ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΥΤΟΘΑΥΜΑΣΜΟ ΓΕΜΑΤΟ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ! ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΛΕΡΩΜΕΝΟΣ! ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ!

ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΑΒΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΑΝΑΓΟΥΛΑ! ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΒΙΑΣΤΕΣ ΣΚΕΨΗΣ, ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΦΑΥΛΟΙ!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΧΟΛΗ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ! ΤΙ ΕΠΑΘΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΕΤΣΙ…

ΦΥΣΙΚΑ, ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ, ΜΑΣΚΑΡΕΜΕΝΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝΟΥΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΚΑΙ ΝΤΥΣΙΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΜΠΙΓΙΕΡ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ! ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΙΚΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ.

Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΙΑ ΣΑΝ ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΡΡΕΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ….

ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΙΓΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΑΞΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΜΕ ΘΕΟ, ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑ… ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ…

ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ ΦΟΡΕΣΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ! ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΕΧΝΗΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΤΟΥΝΤΙΟ, ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΞΕΣΚΙΖΟΝΤΑΣ ΣΑΡΚΕΣ, ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΦΑΝΕΙ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ! ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΟΝΙΑ. ΕΝΩ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ, ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑ, ΗΘΟΣ, ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΝΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ… ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΑΡΧΕΣ, ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΗΘΟΣ.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΙ! ΜΙΚΡΟΜΥΑΛΟΙ, ΜΝΗΣΙΚΑΚΟΙ, ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΙ!

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΞΑΦΝΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ! ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ! ΧΩΡΙΣ ΗΘΟΣ.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΝΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΜΟΙΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ! ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝ, ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ… ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ, ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ! ΣΑΝ ΦΥΛΗ ΑΝΘΡΩΠΟΔΑΙΜΟΝΩΝ ΜΕ ΑΓΓΕΛΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ! ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΘΑΥΜΑΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ…

ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΠΟΥ ΥΠΝΩΤΙΖΕΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΞΥΠΝΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟ, ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΥΘΕΣΙΑ ΜΕ ΣΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΗ ΣΚΕΨΗ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΑΚΟΜΨΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ, ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ, ΝΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ!

ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΟΥΝ ΚΑΘΕ ΠΙΘΑΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ, ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΡΑΝΟΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ, ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ… ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ!

ΕΤΣΙ ΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΤΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ!

ΟΜΩΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΠΕ…

«Αλλοίμονο σε σας, γραμματείς και Φαρισαίοι, υποκριτές· επειδή, κατατρώτε τα σπίτια των χηρών, κι αυτό με την πρόφαση ότι κάνετε μεγάλες προσευχές· γι’ αυτό θα λάβετε μεγαλύτερη καταδίκη.

15 Αλλοίμονο σε σας, γραμματείς και Φαρισαίοι, υποκριτές· επειδή, περιτριγυρνάτε την θάλασσα και την ξηρά, για να κάνετε έναν προσήλυτο· και όταν γίνει, τον κάνετε γιο τής γέεννας δυο φορές περισσότερο από σας.

16 Αλλοίμονο σε σας, τυφλοί οδηγοί, που λέτε: Όποιος ορκιστεί στον ναό, δεν είναι τίποτε· όποιος, όμως, ορκιστεί στο χρυσάφι τού ναού, έχει υποχρέωση.

17 Μωροί και τυφλοί, επειδή, ποιος είναι μεγαλύτερος, το χρυσάφι ή ο ναός, που αγιάζει το χρυσάφι;

18 Και: Όποιος ορκιστεί στο θυσιαστήριο, δεν είναι τίποτε· όποιος, όμως, ορκιστεί στο δώρο, που είναι επάνω σ’ αυτό, έχει υποχρέωση.

19 Μωροί και τυφλοί, επειδή, τι είναι μεγαλύτερο, το δώρο ή το θυσιαστήριο, που αγιάζει το δώρο;

20 Εκείνος, λοιπόν, που ορκίστηκε στο θυσιαστήριο ορκίζεται και σ’ αυτό και σε όλα που είναι επάνω σ’ αυτό.

21 Και εκείνος που ορκίστηκε στον ναό ορκίζεται σ’ αυτόν, και σ’ εκείνον που κατοικεί μέσα σ’ αυτόν·

22 και εκείνος που ορκίστηκε στον ουρανό, ορκίζεται στον θρόνο τού Θεού, και σ’ εκείνον που κάθεται επάνω σ’ αυτόν.

23 Αλλοίμονο σε σας, γραμματείς και Φαρισαίοι, υποκριτές· επειδή, αποδεκατίζετε τον δυόσμο, και τον άνηθο και το κύμινο· αφήσατε, όμως, τα βαρύτερα του νόμου: Την κρίση και το έλεος και την πίστη· αυτά έπρεπε να κάνετε, και εκείνα να μη τα αφήνετε.

24 Τυφλοί οδηγοί, που στραγγίζετε το κουνούπι, καταπίνετε όμως την καμήλα.

25 Αλλοίμονο σε σας, γραμματείς και Φαρισαίοι, υποκριτές· επειδή, καθαρίζετε το απέξω μέρος τού ποτηριού και του πιάτου, από μέσα όμως είναι γεμάτα από αρπαγή και ακράτεια.

26 Φαρισαίε τυφλέ, καθάρισε πρώτα το εσωτερικό τού ποτηριού και του πιάτου, για να γίνει και το εξωτερικό τους καθαρό.

27 Αλλοίμονο σε σας, γραμματείς και Φαρισαίοι, υποκριτές· επειδή, μοιάζετε με ασβεστωμένους τάφους, που απέξω μεν φαίνονται ωραίοι, από μέσα όμως είναι γεμάτοι από νεκρά κόκαλα, και από κάθε ακαθαρσία.

28 Έτσι κι εσείς: Απέξω μεν φαίνεστε στους ανθρώπους δίκαιοι, από μέσα όμως είστε γεμάτοι από υποκρισία και ανομία.

29 Αλλοίμονο σε σας, γραμματείς και Φαρισαίοι, υποκριτές· επειδή, κτίζετε τους τάφους των προφητών, και στολίζετε τα μνημεία των δικαίων·

30 και λέτε: Αν ήμασταν στις ημέρες των πατέρων μας, δεν θα είχαμε συμμετοχή μαζί τους στο αίμα των προφητών.

31 Ώστε, μαρτυρείτε για τον εαυτό σας ότι είστε γιοι εκείνων που φόνευσαν τους προφήτες.

32 Συμπληρώσατε κι εσείς το μέτρο των πατέρων σας.

33 Φίδια, γεννήματα από οχιές, πώς θα ξεφύγετε από την καταδίκη τής γέεννας;

34 Γι’ αυτό, δέστε, εγώ στέλνω σε σας προφήτες και σοφούς και γραμματείς· και απ’ αυτούς θα θανατώσετε και θα σταυρώσετε, και απ’ αυτούς θα μαστιγώσετε στις συναγωγές σας, και θα καταδιώξετε από πόλη σε πόλη·

35 για νάρθει επάνω σας κάθε δίκαιο αίμα, που χύνεται επάνω στη γη, από το αίμα τού δικαίου Άβελ, μέχρι το αίμα τού Ζαχαρία, του γιου τού Βαραχία, που τον φονεύσατε ανάμεσα στον ναό και στο θυσιαστήριο.

36 Σας διαβεβαιώνω: Όλα αυτά θάρθουν επάνω σ’ αυτή τη γενεά.

37 Ιερουσαλήμ, Ιερουσαλήμ, εσύ που φονεύεις τούς προφήτες, κι εσύ που λιθοβολείς τούς απεσταλμένους σε σένα, πόσες φορές θέλησα να συγκεντρώσω τα παιδιά σου, με τον ίδιο τρόπο που η κότα συγκεντρώνει τα μικρά της κάτω από τις φτερούγες της, αλλά δεν θελήσατε;

38 Δέστε, ο οίκος σας αφήνεται σε σας έρημος.

39 Επειδή, σας λέω:

Στο εξής, δεν θα με δείτε, μέχρις ότου πείτε:

Ευλογημένος ο ερχόμενος στο όνομα του Κυρίου.

ΑΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ!

Συντάκτης: Στέλιος Νικολαΐδης

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%