Στέλιος Νικολαΐδης

Η Ιστορία δεν πρέπει να απεικονίζει μόνο το παρελθόν!

today25 Μαρτίου, 2023

Background
share close

Η ιστορία πρέπει να είναι η ροή μίας νέας ύπαρξης στον Ελληνικό χώρο τον γεμάτο ήλιο, θάλασσα, ελπίδα και αξίες για την ανθρωπότητα.

Η Ιστορία δεν πρέπει να είναι κάτι πεθαμένο που το τιμούν αυτοί που είναι ζωντανοί, η ιστορία γράφεται τώρα από αυτούς που έχουν φως και δημιουργούν μια Ελλάδα γεμάτη αξίες και δυνατότητες, παλεύουν το άδικο και προσπαθούν με τιμιότητα να αποκαταστήσουν την χώρα τους και την ελληνική ψυχή.

Η Ιστορία δεν γράφετε από κανένα, η ιστορία γράφεται από εσένα όταν η ψυχή σου είναι γεμάτη φως, ανδρεία, ομορφιά, τιμιότητα, ανιδιοτέλεια και συμπόνια για τον κόσμο. Όταν η ψυχή σου είναι γεμάτη από Θεό.

Συντάκτης: Στέλιος Νικολαΐδης

Rate it

Προηγούμενο άρθρο

Technology

Will generative AI chatbots really replace Google?

Despite being synonymous with searching (and the most visited website in the world), complaining about Google Search has become increasingly common. The gripes generally centre around both the plague of sponsored links, and the fact the top result is rarely the most credible source. SEMrush found last year, for example, that almost 30% of people are having to redo their Google searches, either by refining or extending queries. (This is without […]

today23 Μαρτίου, 2023

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%