Στέλιος Νικολαΐδης

Η ιστορία ξεκινάει στην αρχαία Αίγυπτο…

today10 Ιουλίου, 2023

Background
share close

… όπου οι αρχαίοι θεοί:

Άννα Μαρία, Antzia

Χαρούλα, Hartous

Φαία, Phait

Τάσος, Αnoumos

Ισίδωρος, Isidorel

βρίσκονταν σε ένα μεγάλο Ανάκτορο πανθεόντων.

Εκεί, αποφασίζουν να προσφέρουν τα αθάνατα πνεύματά τους για να επιστρέψουν στην Γη μετά από πολλά χρόνια, αλλά αυτή την φορά στην Ελλάδα.

Οι θεοί ήταν ενθουσιασμένοι με την ιδέα και έτσι ξεκινούν το ταξίδι τους στον χρόνο. Αφού προσγειώνονται στην Ελλάδα, συναντούν τον Πάνο, έναν δυναμικό και φιλόδοξο επιχειρηματία που ονειρεύεται μαζί με τον Στέλιο να δημιουργήσουν έναν επαναστατικό, διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό που θα σαρώσει όλα τα βραβεία της Ευρώπης και θα έρθει πρώτος σε όλη την γη!

Οι θεοί, μαζί με τον Στέλιο, την Μαρία και τον Χρήστο, αποφασίζουν να βοηθήσουν τον Πάνο με τις θεϊκές δυνάμεις τους.

Η Άννα Μαρία, η θεά της αγάπης και της ομορφιάς, προσφέρει την αίγλη της για να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού.

Η Χαρούλα, η θεά της φύσης και της ευημερίας, προσφέρει την ενέργειά της για να δώσει ζωή στον σταθμό.

Η Φαία, η θεά της σοφίας και της γνώσης, προσφέρει την ευφυΐα της για να δημιουργήσει ποιοτικό περιεχόμενο.

Ο Ισίδωρος, ο θεός της μουσικής και της ψυχαγωγίας, προσφέρει το ταλέντο του στη μουσική παραγωγή του σταθμού.

Ο Τάσος, ο θεός της τεχνολογίας και της καινοτομίας, προσφέρει τις γνώσεις του για να δημιουργήσει έναν πρωτοποριακό διαδικτυακό σταθμό.

Με την συνεργασία των θεών και των φιλόδοξων ονείρων ο διαδικτυακός ραδιοφωνικός σταθμός ξεκινάει να αναμεταδίδει το πρόγραμμά του σε 26 σταθμούς των FM.

Ο σταθμός γίνεται αμέσως αγαπητός από το κοινό, καθώς προσφέρει μια μοναδική εμπειρία ακρόασης, συνδυάζοντας μουσική, ειδήσεις, συνεντεύξεις και εκπομπές με ενδιαφέρουσες συζητήσεις.

Ο υπέροχος διαδικτυακός σταθμός γίνεται γνωστός σε όλη την Ελλάδα και ξεπερνάει ακόμα και τις προσδοκίες των ίδιων των θεών.

Η Άννα Μαρία, η Χαρούλα, η Φαία, ο Τάσος, ο Ισίδωρος, ο Πάνος και ο Χρήστος, η Μαρία, η Πηγή, η Λητώ, ο Φοίβος, ο Άγγελος, η Λιάνα, η Βασιλεία, και άλλοι θεοί που ήρθαν κι αυτοί από την Αίγυπτο όπου είχαν καταφύγει και έγιναν θεοί της Αιγύπτου -όταν ο Τυφώνας έδινε μάχη με τον Δία- είναι περήφανοι για το έργο τους και τον τρόπο με τον οποίο συνέβαλαν στην ελληνική κουλτούρα.

Έτσι, οι θεοί αποφασίζουν να παραμείνουν στην Ελλάδα, αποφασισμένοι να συνεχίσουν το έργο τους και να εμπνέουν τους ανθρώπους με την τέχνη, την μουσική και την τεχνολογία τους.

Έτσι, η Άννα Mαρία, η Χαρούλα, η Φαία, ο Τάσος, ο Ισίδωρος, ο Πάνος και ο Χρήστος αλλά και πολλοί θεοί ακόμη που τους ακολουθούσαν, και τους αναφέραμε πιο πάνω, συνεχίζουν να δημιουργούν και να μεταδίδουν τον υπέροχο διαδικτυακό σταθμό  NGradio που έχουν δημιουργήσει, εμπνέοντας και συνδυάζοντας τις αρχές και τις αξίες της αρχαίας Αιγύπτου και κυρίως της σύγχρονης Ελλάδας!

Συντάκτης: Στέλιος Νικολαΐδης

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%