Στέλιος Νικολαΐδης

Η ΜΟΝΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!

today2 Ιουνίου, 2022

Background
share close

H ΥΛΗ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ.

Δες, όσο και να προσπαθεί ο κόσμος να εξηγήσει τι τα προκαλεί όλα αυτά πού περνάει, όσο και να εναποθέτει τις ελπίδες του για ένα καλύτερο αύριο στους πολιτικούς και το πολιτικό σύστημα, η πορεία των πραγμάτων εμφανίζεται διαρκώς κατιούσα, ενάντια σε οποιαδήποτε λογική – τόσο μάλιστα που είναι πια εύκολο να διακρίνει κανείς ότι πίσω από όλα αυτά υπάρχει κάποια νοημοσύνη που κινεί τα νήματα και που έχει σκοπούς οι οποίοι κάθε άλλο παρά αγαθοί είναι

Όσοι από εσάς θεωρείτε ότι όλα αυτά είναι μυθεύματα και τα χαρακτηρίζετε γραφικά, θυμηθείτε ότι η Αλήθεια υπάρχει στην σφαίρα. Από την σφαίρα όμως, δεν μπορεί να εξαιρεθεί ο Πνευματικός πόλος, που είναι και ο πιο ουσιαστικός.

Ο πόλεμος λοιπόν που διεξάγεται έχει σαν λάφυρο τις ψυχές και την ζωή όλων μας και βέβαια ο καθένας ανάλογα με την υπαρξιακή του υπόσταση τάσσεται ανάλογα.

Ένας από τους σκοπούς των χειραγωγών είναι η Αλήθεια να παραμείνει όσο το δυνατόν πιο κρυμμένη, πιο βυθισμένη στα ψέματα. Να μην μπορεί να την εντοπίσει κανένας, γιατί: Η Αλήθεια θέλει να σας ελευθερώσει.

Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι ένα από τα θηρία της Αποκάλυψης του Ιωάννη είναι και αυτό που ξεστομίζει διαφορετικές απόψεις ώστε να απομακρύνει από την μια και μοναδική αλήθεια!!! Την Χριστική αλήθεια της χαράς! Απεσταλμένοι και άγγελοι, άγιοι και υπέροχοι άνθρωποι το προσπαθούν!!!

Τίποτα όμως δεν μπορεί να γίνει αν δεν κερδίσεις την χάρη και την χαρά μέσα σου!!! Και γι’ αυτό υπάρχει μόνο ένας δρόμος: απλότητα, παιδικότητα, συμπόνια, κέφι, και εμπιστοσύνη στον δημιουργό μας! Επίσης συμπόνια για όσους μας χρειάζονται! Και αναδιοργάνωση για ατομική αυτονομία. Αυτό σημαίνει πολλά που πρέπει να σκεφτείς και να ενεργοποιήσεις … Πάρε ιδέες από το πρόγραμμα Φοίνιξ.

Συντάκτης: Στέλιος Νικολαΐδης

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%