Στέλιος Νικολαΐδης

Η Νέα Παγκόσμια Τάξη υπό τον έλεγχο του ΣΑΤΑΝΑ!

today25 Φεβρουαρίου, 2023

Background
share close

Στο όνομα της παγκοσμιοποιητικής θρησκείας, οι οπαδοί της απαιτούν από όλους τους πολίτες να συμπεριφέρονται σύμφωνα με την ηθική της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Η προσκόλληση στην παγκοσμιοποίηση δεν είναι προαιρετική! Τρώγοντας έντομα και όχι κρέας, ενέσιμα ναρκωτικά αντί για υγιεινή ζωή. Χρήση ηλεκτρικής ενέργειας αντί για βενζίνη. Παραίτηση από την ιδιωτική ιδιοκτησία και την ελεύθερη κυκλοφορία· διαρκείς έλεγχοι και περιορισμοί των θεμελιωδών δικαιωμάτων· αποδοχή των χειρότερων ηθικών και σεξουαλικών αποκλίσεων στο όνομα της ελευθερίας.

Αυτό παραβιάζει όχι μόνο την πολυδιαφημισμένη θρησκευτική ελευθερία στην οποία βασίζεται αυτή η κοινωνία, αλλά θέλει να μας οδηγήσει βήμα-βήμα, αναπόφευκτα, στο σημείο να κάνει αυτή την λατρεία αποκλειστική, την μόνη επιτρεπόμενη.

Η «εκκλησία του περιβαλλοντισμού» αυτοπροσδιορίζεται ως περιεκτική, αλλά δεν ανέχεται την διαφωνία και δεν δέχεται την διαλεκτική ενασχόληση με όσους αμφισβητούν τις επιταγές της. Όσοι δεν δέχονται ΕΙΝΑΙ αιρετικοί και ως εκ τούτου πρέπει να τιμωρούνται, να αφορίζονται, να διαχωρίζονται από το κοινωνικό σώμα και να θεωρούνται δημόσιοι εχθροί.

Στην πραγματικότητα, αυτή η θρησκεία δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια σύγχρονη ενσάρκωση της λατρείας του Εωσφόρου: η πρόσφατη σατανική παράσταση στα βραβεία είναι μόνο η τελευταία επιβεβαίωση της προσκόλλησης σε έναν κόσμο κολάσεως, (…) υπό τον έλεγχο της αντιεκκλησίας του Σατανά.

Συντάκτης: Στέλιος Νικολαΐδης

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%