Στέλιος Νικολαΐδης

Η Ψηφιακή Εποχή και ο Μετανθρωπισμός! Ο Εφιάλτης χτυπά την πόρτα μας! ΠΡΟΣΟΧΗ μην του ανοίξουμε!

today26 Φεβρουαρίου, 2021

Background
share close

Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΑΣ!

H τρέχουσα πανδημία του κορωνοϊού αξιοποιείται, ως μια χρυσή ευκαιρία, για τον παγκόσμιο μετασχηματισμό της παραδοσιακής δομής της κοινωνίας σε μια υποβαθμισμένη, απρόσωπη, ψηφιοποιημένη και ομογενοποιημένη κοινότητα ατόμων.

Η μεταβολή αυτή θα επιφέρει δραματικές αλλαγές στην πολιτική, κοινωνική και οικονομική ζωή των ανθρώπων. Η κοινωνική συμβίωση προϋποθέτει την αλληλεπίδραση των ανθρώπων, ως πολιτικών δρώντων, ενώ η ψηφιακή την διαπροσωπική αλληλεπίδραση και ενισχύει την πολιτική απομόνωση, την αποστασιοποίηση και εν τέλει την αποπροσωποποίηση των ανθρώπων, ως έλλογων κοινωνικών όντων.

Οι υπεύθυνοι της υγειονομικής κρίσης συστήνουν επιτακτικά στους πολίτες συνεχώς τους τελευταίους δέκα μήνες «να μένουμε σπίτι», «να μένουμε ασφαλείς», «να κρατούμε τις αποστάσεις» «να αποφεύγουμε τις συναθροίσεις», αντιστοίχως όμως και η πολιτική και κοινωνική αποστασιοποίηση, η ενθάρρυνση της «ψηφιακής παρουσίας» εις βάρος της φυσικής παρουσίας, η προώθηση του μοντέλου της ψυχρής και απρόσωπης ατομικότητας με την ταυτόχρονη υπονόμευση της προσωπικής και κοινωνικής αλληλεπίδρασης των πολιτών, αποτελούν το κυρίαρχο πολιτικό δόγμα, στο οποίο εδράζεται η ψηφιακή κοινωνία. Βάσιμα επομένως μπορεί κανείς να ισχυριστεί, ότι η πανδημία του κορωνοϊού αποτέλεσε τον «προθάλαμο» της ψηφιακής εποχής.

Η νέα ψηφιακή εποχή στην οποία έχουμε ήδη εισέλθει δεν είναι ο «κήπος της Εδέμ» που προπαγανδίζεται από τα κυρίαρχα ΜΜΕ αλλά στην πραγματικότητα συνιστά ένα Παγκόσμιο Ψηφιακό Στρατόπεδο Συγκέντρωσης Πολιτών με τα ευαίσθητα προσωπικά τους δεδομένα αποθηκευμένα σε κεντρικούς servers.

Ο «αόρατος μαριονετίστας», δια των εντεταλμένων υπαλλήλων του, έχοντας την γνώση των προσωπικών δεδομένων, θα ασκεί τον αποκλειστικό έλεγχο στην ζωή των πολιτών και θα απολαμβάνει «τον θαυμαστό καινούριο κόσμο» που θα αποτελείται πλέον από άτομα-ρομπότ (αφού οι άνθρωποι θα έχουν ομογενοποιηθεί και θα στερούνται της συναισθηματικής νοημοσύνης τους) που θα σκέπτονται με τον ίδιο τρόπο, θα έχουν παρόμοια εμφάνιση, θα τρώνε το ίδιο φαγητό, θα μιλούν την ίδια γλώσσα και θα λατρεύουν τον ίδιο Θεό.

Οι άνθρωποι στερούμενοι των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών γνωρισμάτων τους μετατρέπονται μοιραία σε μία άβουλη, καθοδηγούμενη και ελεγχόμενη μάζα ρομποτοποιημένων ατόμων.

Δεν είχε, επομένως άδικο, ο Άλντους Χάξλεϋ όταν έγραφε: «Η τέλεια δικτατορία θα έχει την εμφάνιση της δημοκρατίας. Μια φυλακή χωρίς τοίχους στην οποία οι κρατούμενοι δεν θα ονειρεύονται να δραπετεύσουν. Ένα σύστημα δουλείας όπου χάρη στην κατανάλωση και τη διασκέδαση, οι δούλοι θα αγαπήσουν τη δουλεία τους…» (Άλντους Χάξλεϋ, Ο θαυμαστός καινούριος κόσμος, 1932).

«Ο τρανθρωπισμός (ή τρανσουμανισμός ή μετανθρωπισμός) είναι ένα ρεύμα που βρίσκεται στο σταυροδρόμι μεταξύ φιλοσοφίας, ανθρωπολογίας, νευροεπιστημών, πληροφορικής επιστήμης, γενετικής και μοριακής βιολογίας που έχει ως στόχο την ανθρώπινη αναβάθμιση(!). Αυτή εκδηλώνεται σε τέσσερα επίπεδα σωματική, αισθηματική, ηθική και διανοητική.»

Η μετάβαση του ανθρώπινου είδους στην ψηφιακή εποχή της εικονικής πραγματικότητας και του 5G έχει ονομασία και καλείται τρανσουμανισμός/μετανθρωπισμός.

«Τα επόμενα χρόνια θα οδηγήσουν σε μια σειρά δυνατοτήτων αύξησης του σώματος που θα επιτρέψουν στους ανθρώπους να είναι πιο έξυπνοι, ισχυρότεροι και πιο ικανοί από ότι σήμερα.»

«Θα δούμε επίσης αυξημένη χρήση εμφυτευμάτων που κυμαίνονται από εγκεφαλικά μικροτσίπ και νευρική δαντέλα μέχρι την πρόθεση ελέγχου του μυαλού και υποδόρια τσιπ RFID που επιτρέπουν στους χρήστες να ξεκλειδώσουν πόρτες ή κωδικούς πρόσβασης υπολογιστή με το κύμα ενός χεριού. Ωστόσο, η πιο ισχυρή αύξηση του σώματος θα προέλθει από τη βιολογική αύξηση ως αποτέλεσμα της αυξημένης γνώσης του γονιδιώματός μας».

«Τόσο αυτές που φοριούνται όσο και οι εμφυτεύσιμες διεπαφές εγκεφάλου – μηχανής (BMI) βρίσκονται σε εξέλιξη από οργανισμούς που περιλαμβάνουν το Neuralink του Elon Musk, το Facebook και το DARPA. Αυτές οι συσκευές θα αλλάξουν δραματικά τους τρόπους με τους οποίους επικοινωνούμε μεταξύ μας, καθώς και τις ψηφιακές συσκευές. Ο Mark Zuckerberg περιέγραψε το ακόλουθο σενάριο: Σήμερα, όταν μοιραζόμαστε τις εμπειρίες των διακοπών μας, ανεβάζουμε φωτογραφίες και βίντεο. Με τις διεπαφές εγκεφάλου-μηχανής, μπορώ να μοιραστώ την πλήρη αισθητηριακή και συναισθηματική εμπειρία διακοπών με τους φίλους και την οικογένειά μου».

Επομένως η πανδημία του κορωνοϊού αξιολογείται από τους ελεύθερα σκεπτόμενους πολίτες και εργαλειοποιείται από τους διαμορφωτές του κόσμου, ως το πρώτο βήμα στον παγκόσμιο σχεδιασμό για τον μετασχηματισμό της κοινωνίας και την μετεξέλιξη του ανθρωπίνου είδους.

Αμέσως μετά ακολουθεί το κρίσιμο και καθοριστικό στάδιο για την περαιτέρω πορεία του κόσμου, δηλ. ο ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ της ανθρωπότητας και έπονται εν συνεχεία η βιοϊατρική παρέμβαση στο ανθρώπινο γονιδίωμα, η αύξηση των σωματικών δυνατοτήτων (υπεράνθρωπος), η καταπολέμηση των ασθενειών, η εμφύτευση εγκεφαλικού και υποδόριου μικροτσίπ, η αλληλεπίδραση του ανθρώπου και των μηχανών Τεχνητής Νοημοσύνης και τέλος ο μετανθρωπισμός. Και όλα αυτά έχουν ήδη δρομολογηθεί και αναμένεται η ολοκλήρωση του «θαυμαστού καινούριου κόσμου» μέχρι το 2030.

Μόλις που χρειάζεται να σημειωθεί ότι το μέλλον της ανθρωπότητας αποκαλύπτεται ενώπιον μας και έχει ήδη προκαθοριστεί εν αγνοία των πολιτών του κόσμου. Ένα μέλλον που δεν σκορπίζει την χαρά, την ελπίδα και την αισιοδοξία, αλλά προκαλεί τον τρόμο, την θλίψη και την αγωνία. Πλέον είναι ξεκάθαρο ότι η πανδημία ΔΥΣΤΥΧΩΣ αξιοποιείται ως ένα παγκόσμιο πείραμα κοινωνικής συμμόρφωσης και πειθάρχησης των πολιτών.

Ποιο όμως είναι το αποφασιστικό και κρίσιμο στοιχείο, ώστε το κοινωνικό πείραμα να θεωρηθεί επιτυχημένο, προκειμένου οι μισάνθρωποι παγκοσμιοποιητές προχωρήσουν στην υλοποίηση του σατανικού σχεδιασμού τους για τον μετανθρωπισμό του ανθρωπίνου είδους; Ο Παγκόσμιος ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ της Ανθρωπότητας. Είναι η Μητέρα των Μαχών. Είναι το εναρκτήριο σημείο για τον μετασχηματισμό του κόσμου και για την μετεξέλιξη του ανθρωπίνου είδους. Στην μια πλευρά συντάσσονται όλοι οι ελεύθεροι και σκεπτόμενοι άνθρωποι που εμφορούνται από την πίστη προς τον Χριστό, από την αγάπη για την ελευθερία, έχουν δημοκρατικά ιδανικά και αξίες και διακρίνονται για την άδολη και ανεπιτήδευτη μέριμνα για τον συνάνθρωπό τους και στην άλλη πλευρά παρατάσσονται οι δυνάμεις που απεργάζονται σκοτεινά σχέδια για τον μέλλον της ανθρωπότητας, οι δήθεν φιλάνθρωποι, οι δισεκατομμυριούχοι, οι υποστηρικτές της πολιτικής ορθότητας, τα μέλη των μυστικών στοών, οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης. Οι πρώτοι έχουν μαζί τους τον Χριστό, την ακλόνητη πίστη για το Δίκαιο του αγώνα τους, ψυχή και ιδανικά. Οι δεύτεροι έχουν συγκεντρώσει στα χέρια τους την δύναμη του χρήματος και της τηλεοπτικής εικόνας και χειραγωγούν τον λαό χρησιμοποιώντας τα όπλα της διασποράς του φόβου, της παραπληροφόρησης και της πλύσης εγκεφάλου.

Από την έκβαση της μάχης θα κριθεί όχι μόνο το μέλλον των επόμενων γενεών, αλλά και το ίδιο το μέλλον της ανθρωπότητας. Οι στιγμές που ζούμε είναι κάτι περισσότερο από κρίσιμες, είναι στιγμές ιστορικής προσωπικής ευθύνης. Δεν χωρούν αμφιταλαντεύσεις και δισταγμοί. Απευθύνεται κάλεσμα για συστράτευση και αγώνα. Ένα μαζικό ειρηνικό κοινωνικό κίνημα που θα ανατρέψει τον σχεδιασμό για τον μαζικό ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ του πληθυσμού, θα αποτινάξει τον φόβο που έχει ριζώσει στις καρδιές των ανθρώπων και θα τους χαρίσει ξανά το γέλιο, την χαρά, την ζωντάνια, την αισιοδοξία και την ελπίδα.

Η εξέγερση της προσωπικής συνείδησης κάθε ανθρώπου απέναντι στην υποχρεωτικότητα ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΟ είναι αρκετή.  Η σημερινή ισχνή μειοψηφία δύναται να μετατραπεί σε αυριανό πλειοψηφικό κοινωνικό ρεύμα.

Οι μικρές εστίες αντίστασης συνιστούν μια διαρκή υπόμνηση στους εμπνευστές του παγκόσμιου ΔΙΕΥΘΗΝΤΗΡΙΟΥ της ανθρωπότητας, ότι η προσωπική αντίσταση δεν έχει καμφθεί και ο αγώνας συνεχίζεται. Η μαρτυρία της συνειδήσεως είναι παρούσα και ισχυρή.

Και πάντα η προσευχή και η θεϊκή έμπνευση είναι δρόμος, διότι ένας να είναι ελεύθερος ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ! ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΧΝΟΥΝ! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Προηγούμενο άρθρο

Διάφορα

Οι πιο δημοφιλείς προορισμοί διακοπών για τους Έλληνες

Κάθε χρόνο χιλιάδες τουρίστες συρρέουν στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, αλλά τι γίνεται με εμάς; Πού πηγαίνουν οι Έλληνες διακοπές; Ενώ πολλοί τείνουν να επιστρέφουν στα χωριά και τα νησιά τους, πολλοί περνούν μερικές μέρες ή εβδομάδες σε ένα άλλο μέρος της χώρας για να νιώσουν πραγματικές διακοπές. Παρακάτω σας έχουμε μια λίστα με τους κορυφαίους προορισμούς όπου οι Έλληνες επιλέγουν να πάνε το καλοκαίρι. Γιατί καλοκαίρι χωρίς […]

today26 Φεβρουαρίου, 2021


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%