Στέλιος Νικολαΐδης

Η ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΥΨΙΣΤΟΥ

today23 Μαρτίου, 2023

Background
share close

Ζεις κάτω από την προστασία του ίδιου του Θεού!

Το να κατοικείς υπό την σκιά του Υψίστου, σημαίνει προστασία στην έρημο -οι κάτοικοι της Παλαιστίνης  θεωρούν τον ήλιο κίνδυνο ή ακόμα και εχθρό, από τον οποίο χρειάζονται προστασία.

Η σκιά είναι άσυλο ή ασφάλεια. Ο εξαντλημένος ταξιδιώτης κάθεται στη σκιά για την τόσο πολυπόθητη ανάπαυσή του. Ο Θεός αποκαλείται «Ύψιστος» προκειμένου να μας εντυπωσιάσει με το γεγονός της παντοδυναμίας του και μπορεί επομένως να υπερνικήσει την τωρινή μας δυσκολία, όσο μεγάλη κι αν μας φαίνεται.

«Όλα είναι δυνατά στον Θεό» (Μάρκ. Ι΄, 27)

Σκέψου όμως ότι η υπόσχεση αφορά εκείνον «που κατοικεί». Αν τρέχουμε στο Μυστικό Χώρο σποραδικά, δεν θεωρείται ότι κατοικούμε εκεί.

Ο Θεός θα προστρέξει σε βοήθειά μας οποτεδήποτε προσευχηθούμε, αν όμως Τον σκεφτόμαστε σπάνια ίσως να δυσκολευτούμε πολύ στην επικοινωνία μας σε μια κατάσταση ανάγκης.

Αν προσευχόμαστε και διαλογιζόμαστε καθημερινά, κατοικούμε στην Σκέπη, στον Μυστικό Χώρο.

Συντάκτης: Στέλιος Νικολαΐδης

Rate it

Προηγούμενο άρθρο

Στέλιος Νικολαΐδης

ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ, Ο ΘΕΟΣ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙ!

Οι πνευματικές δυνάμεις που δημιούργησαν και διατηρούν ολόκληρο το σύμπαν είναι στη διάθεσή σου κάθε στιγμή - εφόσον βέβαια τις επικαλείσαι. Η μέθοδος της επίκλησής τους είναι να ηρεμείς νοητικά και σωματικά και ύστερα να τις καλείς γαλήνια να κάνουν όσα νομίζουν πως είναι αναγκαία. Μην υπαγορεύεις τρόπους και μέσα. Έχεις δει ποτέ σου γερανό σε λειτουργία στην αποβάθρα; Ξέρεις τι συμβαίνει. Ο οδηγός του ούτε που θα ονειρευόταν να […]

today23 Μαρτίου, 2023

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%