Στέλιος Νικολαΐδης

Η υψηλότερη προσευχή είναι ένα «γιούπι» το πρωί όταν ξυπνάς! Ο Θεός είναι ένα «γιούπι»!

today31 Δεκεμβρίου, 2020

Background
share close

Από παιδί μπορούσα να φτάσω στο αποτέλεσμα που έλεγε μια τεχνική πριν την εφαρμόσω! Η προσευχή μου φαινόταν “ανόητη” γιατί βάζεις τον Θεό απέναντι σου! Αυτό όμως δεν συμβαίνει στα αλήθεια, απλώς είναι προσπάθεια για προσευχή! Δεν μπορείς να είσαι δυο πράγματα! Σκίζεται ο νους σου! Δεν μπορείς να απευθύνεσαι στον Θεό σαν να είναι μόνο έξω από σένα!

Ξέρεις, την ώρα που κοιμάσαι το βράδυ, ο Θεός είναι μέσα σε σένα, και την ώρα που ξυπνάς είσαι εσύ μέσα στον Θεό! Όταν κάνεις προσευχή, προσεύχεσαι σε κάτι που πρέπει να σκεφτείς ότι υπάρχει! Όμως δεν χρειάζεται αυτό! Φαίνεται λοιπόν ότι την ώρα που πας να προσευχηθείς ή να διαλογιστείς, πας να κάνεις κάτι που ήδη συμβαίνει! Και επειδή νομίζεις ότι δεν σου έχει συμβεί, προσπαθείς να εκτελέσεις μια τεχνική για να σου συμβεί!

Ο Θεός είναι personal trainer! Σκέψου τον Θεό σαν άπειρες ακτίνες του Ήλιου! Και δες! Καθένας είναι και μία του ακτίνα!

Προσεύχεσαι στον Θεό αλλά ανησυχείς κιόλας! Δεν μπορεί να σου συμβαίνουν και τα δυο! Γιατί τότε ο Θεός στον οποίο προσεύχεσαι είναι φανταστικός, κατασκευασμένος, λίγο ψεύτικος!

Η υψηλότερη προσευχή είναι ένα γιούπι το πρωί όταν ξυπνάς! Ο Θεός είναι ένα «γιούπι»! Όμως κάθε προσπάθεια για προσευχή ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗ! Πριν πετύχεις ένα αποτέλεσμα, χρειάζεται να ασκείσαι… Εσύ απλά δες την προσευχή σαν ένα σοβαρό παιχνίδι που σου συμβαίνει ακόμη και πριν το ξεκινήσεις! Κάθε στιγμή είναι προσευχή όταν ο ΘΕΟΣ σου συμβαίνει… Και σου συμβαίνει έτσι και αλλιώς!

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Προηγούμενο άρθρο

Τεχνολογία

Τα ρομπότ της Boston Dynamics αποχαιρετούν το 2020 χορεύοντας

Θέλοντας να στείλει το δικό της μήνυμα αισιοδοξίας η Boston Dynamics ανέβασε ένα βίντεο όπου τα ρομπότ Atlas και τα υπόλοιπα μοντέλα της επιδίδονται σε έναν χαρούμενο χορό υπό τους ήχους του "Do you love me" των Contours. Και εάν είχατε στο μυαλό σας ότι τα ρομπότ είναι δυσκίνητα και δεν… μπορούν καλά καλά να περπατήσουν, το παρακάτω video θα σας διαψεύσει ευχάριστα! Οι κινήσεις τους είναι πραγματικά απίθανες και σίγουρα θα έκαναν ακόμη και […]

today30 Δεκεμβρίου, 2020


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%