Στέλιος Νικολαΐδης

Καλημέρα σε όλη την αγνή παρέα σας αγαπώ και σας εύχομαι χρόνια πολλά γεμάτα φως και χαρά!

today26 Δεκεμβρίου, 2022

Background
share close

Ο κόσμος κι αν έχει αστοχήσει και έχει χάσει τον δρόμο του σήμερα, τώρα έχει πάλι την ευκαιρία και την δύναμη να επανέλθει και να ευτυχίσει! Και αυτό λόγω του γεγονότος της Γέννησης του Υιού και Λόγου του Θεού που έγινε-ΓΙΝΕΤΑΙ για να επαναφέρει την τάξη στη Δημιουργία.  Για να ξαναβρεί ο άνθρωπος τον χαμένο του εαυτό μέσα στις συνθήκες του κόσμου που ο ίδιος δημιούργησε.

Η Γέννηση του Χριστού έγινε εξωτερικά και εσωτερικά για να ξαναγίνει ο άνθρωπος ανθρώπινος, για να λυτρωθεί από τα διάφορα ιδεολογικά συστήματα που του εγκλωβίζουν το μυαλό και την ύπαρξη. Η Γέννηση του Χριστού είναι η συνεχής Αγία επανάσταση του Θεού για να σωθεί το παιδί του, ο άνθρωπος! Είναι η φανέρωση της αγάπης  του Θεού απέναντι στην συνεχόμενη και πεισματική αθεΐα του ανθρώπου.

Το σπήλαιο της Βηθλεέμ καθίσταται ο τόπος όπου ο άνθρωπος οφείλει, για το καλό του, να μπει μέσα, να γνωρίσει την αποκάλυψη του Θεού, να επαναδιαπραγματευθεί την σχέση του με τον Θεό, αλλά και με τους συνανθρώπους του, να γνωρίσει, ουσιαστικά, το ποιος είναι και τι οφείλει να πράξει, ώστε να συμβαδίσει με αυτό το μοναδικό γεγονός.

Και αυτό είναι πραγματικά γεγονός επανάστασης! Γιατί τότε μονάχα ο άνθρωπος μπορεί να διεκδικήσει την ύπαρξή του! Όταν γνωρίζει ποιος πραγματικά είναι.

«ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΗΡ ΕΝ ΕΣΜΕΝ!»

Συντάκτης: Στέλιος Νικολαΐδης

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%