Στέλιος Νικολαΐδης

Κανείς δεν θέλει να ακούσει!

today18 Αυγούστου, 2022

Background
share close

Μικραίνει τον ορίζοντα αντίληψης του, γιατί έτσι πιστεύει πως θα κρατήσει αυτό που είχε πριν!  

Αλλά απλά όταν μικραίνεις τον ορίζοντα αντίληψης φυλακίζεσαι σε μικρότερο χώρο και τόπο σκέψης! Και τα γεγονότα γύρω σου εξακολουθούν τρέχουν είτε εσύ θέλεις να τα δεις είτε όχι.

Κάποτε απλά θα εξοργιστείς και με αυτό που κάνεις και με αυτό που συμβαίνει Μείνε με τις δυνάμεις του νου σου σε εγρήγορση, έξυπνος και δυνατός και θα εμπνευστείς πότε και τι πρέπει να κάνεις.

Όλοι είδαμε και γνωρίζουμε! Το να κάνεις ότι δεν γνωρίζεις δεν αλλάζει τα πράγματα! Το να μη θέλεις να ακούσεις δεν αλλάζεις τα πράγματα! Τα πράγματα τα αλλάζει η προσευχή, η αγάπη, η συμπόνια, η λογική σκέψη και η έμπνευση για έναν καλύτερο, καθαρότερο και ομορφότερο κόσμο! Τόσο όμορφο όσο και η πατρίδα μας! Και μας αξίζει!

Συντάκτης: Στέλιος Νικολαΐδης

Rate it

Προηγούμενο άρθρο

Διάφορα

Πως να περάσετε ένα Ξέγνοιαστο Οικογενειακό Καλοκαίρι

Ο Αύγουστος, ο πιο καλοκαιρινός μήνας από όλους έχει φτάσει. Το καλοκαίρι, είναι η κατάλληλη εποχή για να απολαύσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές, είτε σε κάποιο κοντινό προορισμό είτε πιο μακρινό. Αν φέτος είναι οι πρώτες σας οικογενειακές διακοπές, είναι λογικό να έχετε μερικές ανησυχίες για το πως μπορούν αυτές οι διακοπές να είναι ευχάριστες και ξεκούραστες για όλα τα μέλη της οικογένειας. Τα ευχάριστα νέα είναι πως το φετινό […]

today18 Αυγούστου, 2022

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%