Στέλιος Νικολαΐδης

Κατά την διάρκεια του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου ένας στρατιώτης πήρε την άδεια που του επέτρεπε να επιστρέψει στο σπίτι του…

today3 Μαΐου, 2023

Background
share close

Μόλις έφτασε στο δρόμο κοντά στο σπίτι του είδε ένα σταθμευμένο στρατιωτικό φορτηγό  φορτωμένο με πτώματα  και κατάλαβε ότι ο εχθρός είχε βομβαρδίσει την πόλη του. Το φορτηγό μετέφερε δεκάδες πτώματα και ετοιμαζόταν να τα μεταφέρει σε ομαδικό τάφο.

Ο στρατιώτης στάθηκε μπροστά από τα στοιβαγμένα πτώματα για να τα κοιτάξει για τελευταία φορά και παρατήρησε ότι ένα παπούτσι στο πόδι μιας γυναίκας έμοιαζε με ένα παπούτσι που είχε αγοράσει προηγουμένως για την γυναίκα του.

Πήγε βιαστικά στο σπίτι του για να ελέγξει αν η γυναίκα του ήταν εκεί αλλά γρήγορα έφυγε και επέστρεψε ξανά στο φορτηγό για να ελέγξει το πτώμα και βρήκε τη γυναίκα του!

Μετά το σοκ που υπέστη ο στρατιώτης δεν ήθελε η γυναίκα του να ταφεί σε ομαδικό τάφο οπότε ζήτησε να την βγάλουν από το φορτηγό για να προετοιμαστεί για μια σωστή ταφή.

Κατά την μεταφορά διαπιστώθηκε ότι εξακολουθούσε να αναπνέει αργά και με δυσκολία οπότε την μετέφερε στο νοσοκομείο όπου της δόθηκαν οι απαραίτητες πρώτες βοήθειες και ανέκτησε ξανά την ζωή της.

Αρκετά χρόνια μετά το περιστατικό και το τέλος του πολέμου  η σύζυγος που παραλίγο να θαφτεί ζωντανή έμεινε έγκυος και γέννησε ένα αγόρι με το όνομα Βλαντιμίρ Πούτιν. Είναι ο σημερινός πρόεδρος της Ρωσίας!

Συντάκτης: Στέλιος Νικολαΐδης

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%