Στέλιος Νικολαΐδης

ΚΟΥΡΑΣΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ!

today28 Ιουνίου, 2023

Background
share close

Η ελληνική τηλεόραση δυστυχώς βρίσκεται σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Με παλιούς παρουσιαστές και εκπομπές που έχουν χάσει την επαφή τους με το κοινό, η τηλεόραση στην Ελλάδα δεν καταφέρνει να ανταγωνιστεί τα νέα μέσα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που προσφέρει η ψηφιακή εποχή.

Με την επικράτηση του διαδικτύου και των κοινωνικών δικτύων, το κοινό έχει μετακινηθεί σε άλλες πλατφόρμες και η τηλεόραση έχει χάσει τον έλεγχο της αγοράς. Οι περισσότεροι παρουσιαστές έχουν κουραστεί και δεν καταφέρνουν να δώσουν φρέσκια αίσθηση στις εκπομπές τους, ενώ οι εκπομπές έχουν φτάσει στο απόγειο της παρακμής με το να θεωρούν το 10-19 % ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΩ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΗΤΑΝ Ο ΧΑΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΜΙΑΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;

Ωστόσο, ΚΑΠΟΥ θα υπάρχουν και νέοι ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΙ παρουσιαστές και παραγωγοί και ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ ΕΚΠΟΜΠΩΝ που μπορούν να δώσουν πνοή στην ελληνική τηλεόραση με καθαρότητα και φρεσκάδα. Είναι απαραίτητο να δοθεί η δυνατότητα σε αυτούς τους ανθρώπους να αναδειχθούν και να δώσουν την δική τους προσωπική πινελιά στον χώρο της τηλεόρασης.

Επιπλέον, οι ηγέτες των τηλεοπτικών σταθμών πρέπει να ανανεώσουν την στάση τους και να αναζητήσουν νέες ιδέες και κατευθύνσεις για τις εκπομπές τους. Πρέπει να επικεντρωθούν στις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα του κοινού τους και να δημιουργήσουν προγράμματα που θα απευθύνονται σε νέες γενιές και σε νέους τρόπους τηλεόρασης.

Επιπλέον, πρέπει να αναθεωρηθεί η πρακτική της κουτσομπολιοκουβέντας και της αντιπαράθεσης στις εκπομπές που έχουν γίνει συνήθεια στην ελληνική τηλεόραση. Αυτή η πρακτική δεν εξυπηρετεί το κοινό και έχει συμβάλει στην επιδείνωση της ποιότητας των εκπομπών.

Τέλος, πρέπει να αναγνωριστεί η αξία της ψηφιακής εποχής και να αναπτυχθούν νέες μορφές εκπομπών και περιεχομένου που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σημερινού κοινού. Η τηλεόραση πρέπει να εξελιχθεί και να προσαρμοστεί στην ψηφιακή εποχή, αν θέλει να επιβιώσει και να παραμείνει σημαντικό μέσο ενημέρωσης και ψυχαγωγίας για το ελληνικό κοινό.

Συντάκτης: Στέλιος Νικολαΐδης

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%