Στέλιος Νικολαΐδης

Κυτταρικός ο προγραμματισμός μας για το τι υποστηρίζουμε και τι ψηφίζουμε άσχετα με το τι μας κάνουν και πώς μας βασανίζουν!

today2 Ιουλίου, 2022

Background
share close


Αυτός ο κυτταρικός προγραμματισμός που πάει από πάππου προς πάππου, όπως λέμε, μετατρέπει αυτούς που μας κυβερνούν σε βάναυσους τύραννους.

Γνωρίζουν ότι δεν μπορούμε να υπερβούμε αυτόν τον οικογενειακό προγραμματισμό, γιατί αν το κάνουμε, είναι σα να προδίδουμε την οικογένειά μας και τους προγόνους μας ζωντανούς ή τεθνεώτες! Έτσι λοιπόν την στιγμή που το Σύνταγμα μας δίνει την δυνατότητα να αλλάξουμε τα πράγματα, εμείς με ένα μαγικό τρόπο θα επαναφέρουμε τους ίδιους στην εξουσία, συνειδητά ή ασυνείδητα, λόγω του προγραμματισμού της οικογένειας μας και χωρίς να χρησιμοποιήσουμε καθόλου την σκέψη και την δυνατότητα της κρίσης μας.

Αυτοί το γνωρίζουν αυτό και δεν φοβούνται καθόλου για το πώς θα μας μεταχειριστούν! Αρκεί μία περιοδεία, μία χειραψία, ένα χαμόγελο, μία φωτογραφία, για να μας φέρει πίσω τις μνήμες του οικογενειακού μας προγραμματισμού προς μεγάλες παρατάξεις που έχουν ακολουθήσει για χρόνια οι γονείς μας! Έτσι τους θεωρείς και πάλι οικογένειά σου και δίνεις δυνατότητα σ’ αυτά τα μεγάλα κόμματα να έχουν κάθε δικαίωμα επάνω σου όταν κυβερνήσουν ώστε να σε μετατρέψουν σε εκτρεφόμενο τους.

Αυτή η εξήγηση αν και απλουστευμένη έχει πάρα πολύ βάθος! Ψάξε και βρες τα γιατί! Για ό,τι περνάμε, φταις σίγουρα εσύ και εγώ και όλοι μας!

Συντάκτης: Στέλιος Νικολαΐδης

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%