Στέλιος Νικολαΐδης

Μας έχουν κλέψει την ψυχή αλλά μπορούμε να την πάρουμε πίσω!

today31 Ιουλίου, 2022

Background
share close

Τα πάντα γύρω μας είναι έτσι όπως τα αντιλαμβανόμαστε, αλλά περιέχονται και πράγματα που δεν μπορούμε να κατανοήσουμε, γιατί κάποιοι έχουν φροντίσει γι’ αυτό. Αυτό είναι ένα μυστικό που κανείς δεν πρόκειται να σου φανερώσει. Κατ’ αυτή την έννοια, σου έχουν ήδη κλέψει την ψυχή…

Το Matrix -ό,τι κι αν μπορεί να σημαίνει αυτό για τον καθένα (σύμπαν, ολογραφικό σύμπαν, σπήλαιο του Πλάτωνα, ο καθημερινός τρόπος ζωής που μας επιβάλλεται, κ.λπ.)  ενεργοποιεί τα πάντα εκτός από τις ψυχές μας και αυτό εξυπηρετεί κάποιους, στο να ζούμε σε μία ψευδαίσθηση που κυριαρχεί στη ζωή μας, ήδη από την πρώτη στιγμή που γεννιόμαστε.

Η ψυχή είναι ένα κύριο συστατικό που μαζί με το σώμα (σήμα=τάφος, φυλακή) μας δίνει ζωή.

Το σώμα μας περιέχει DNA, εντολές και πληροφορίες για την ανάπτυξή μας, ενώ παράλληλα λαμβάνει και εκπομπές από το Matrix προκειμένου να συντονίζεται με αυτό.

Περιέχει επίσης τις σκέψεις που δημιουργούμε, την αναλογία του χρυσού αριθμού φ (π.χ. ο αφαλός μας σε σχέση με το ύψος βρίσκεται σε αναλογία φ, όπως και κάθε άρθρωση στα άκρα κ.λπ.) και την αναλογία του αριθμού 5 (π.χ. πέντε δάχτυλα). Οι πέντε βασικές αισθήσεις που όλοι έχουμε μας αποδίδουν μία περιορισμένη πραγματικότητα (π.χ. δεν βλέπουμε και δεν ακούμε πέρα από ένα περιορισμένο εύρος συχνοτήτων). Ό,τι υπάρχει γύρω μας μεταφράζεται από τα φίλτρα των πέντε βασικών αισθήσεών μας.

Το σώμα μας, λοιπόν, είναι ένα όχημα ψευδαίσθησης που συνεχώς εμείς οι ίδιοι το τροφοδοτούμε με αυτήν, πιστεύοντας, όπως χρόνια τώρα μαθαίνουμε, ότι ζούμε σε μία πραγματικότητα.

Ο χρόνος είναι κι αυτός μία παραίσθηση. Δεν είναι γραμμικός όπως θεωρείται. Το παρόν είναι απλώς μία κουκίδα η οποία ουσιαστικά δεν προλαβαίνει να υπάρξει, ανάμεσα σε πολλές άλλες που σχηματίζουν έναν ολοκληρωμένο πίνακα  «ζωγραφικής».

Όλα είναι ενιαία και έτσι μπορούν να εξηγηθούν οι διάφορες προφητείες. Το «παρόν» μας βρίσκεται μέσα στην ίδια την «συνεχόμενη ροή» της ιστορίας, αλλά δεν το καταλαβαίνουμε γιατί μας έχουν μάθει να ξεχωρίζουμε και να διαιρούμε τον χρόνο, σε παρελθόν, παρόν και μέλλον. Ωστόσο, «Εν το παν», δηλαδή τα πάντα είναι ένα.

Το μυαλό μας, καθώς, αποτελεί μέρος του σώματος, δεν μπορεί να ξεχωρίσει αυτή την διαφορά, αν δεν την διδαχτεί ή αν δεν έχει αναπτυχθεί εξαρχής “ανοιχτόμυαλα”. Βρίσκεται σε σύγκρουση με αυτά που θα μπορούσε να αντιληφθεί ως αυτεξούσιο ον, μέσω της επίφυσης (για την οποία υπάρχει, αιώνες τώρα, μία τεράστια συγκάλυψη), αλλά την παρακάμπτει για να μπορέσει να επιβιώσει. Έτσι αποδέχεται αυτά που του λέει το σώμα, δηλαδή, οι αισθήσεις του και κατ’ επέκταση το Matrix.

Όλες, όμως, οι δυνατότητες να αντιληφθούμε πλήρως τον κόσμο όπως πραγματικά είναι, υποβόσκουν μέσα μας και μπορούμε σιγά-σιγά να τις απελευθερώσουμε, να τις ανακτήσουμε, για να πάρουμε την ψυχή μας πίσω.

Το Matrix (μήτρα) ουσιαστικά είναι το όλο περιβάλλον στο οποίο εμείς ζούμε μέσα του. Ζει αρμονικά από την ενέργεια των πάντων και τα πάντα όλα από την ενέργεια του -και όλο αυτό ανακυκλώνεται σε μία αέναη ισορροπία.

Παράσιτα, που γνωρίζουν τον τρόπο λειτουργίας του Matrix  και ουσιαστικά έχουν προσκολληθεί σε αυτό απομυζούν την ενέργεια των ψυχών μας.

Αυτά τα παράσιτα, λοιπόν, που χειρίζονται το μέρος του Matrix  που μας αφορά, μας έκαναν να χάσουμε την επαφή μας με τους κοσμικούς εαυτούς μας, δηλαδή τις ψυχές μας ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΜΑΣ.

Με την γέννησή μας, οι πάντες γύρω μας (ακόμα και οι γονείς μας) φροντίζουν -άθελά τους- να μας αποκόψουν από την σύνδεσή μας με ΤΟΝ ΖΩΝΤΑ ΘΕΟ. Στην συντριπτική πλειοψηφία τους, οι άνθρωποι το κάνουν αυτό εν αγνοία τους -απλά συνεχίζουν αυτό που κι εκείνοι έμαθαν και πολλοί φροντίζουν να επαναλαμβάνουν καθημερινά με διάφορους τρόπους που υπαγορεύονται και υποδεικνύονται από όλο το ανθρώπινο σύστημα μέσα στο οποίο ζούμε.

Έτσι μας κρατούν σε ένα συνεχή έλεγχο:

Μέσω διαφόρων αντικρουόμενων δογμάτων!

Μέσω της κατήχησης και του περιορισμού των ανθρώπινων δυνατοτήτων από την βρεφική ηλικία!

Μέσω της κατάργησης διαφόρων ερεθισμάτων που θα μας έδιναν δυνατότητες!

Μέσω της συμμόρφωσης που την ονομάζουμε εκπαίδευση!

Μέσω ψευδών διδασκαλιών που φαίνονται πολύ πειστικές

Μέσω  συστηματικής προπαγάνδας!

Μέσω της διαίρεσης των ανθρώπων σε κόμματα, αντιλήψεις κ.λπ.!

Μέσω μυστικών ομάδων που διαρκώς συνωμοτούν και υποδουλώνουν!

Μέσω της απόκρυψης της αληθινής γνώσης και των αληθινών γεγονότων!

Μέσω συγγενών, φίλων, συναδέλφων και εραστών που έχουν γαλουχηθεί με τον ίδιο τρόπο!

Μέσω της  σύγχρονης τεχνολογίας!

Μέσω της καθημερινής πλύσης εγκεφάλου (π.χ. τηλεόραση)

Μέσω της εικονικής πραγματικότητας και απομόνωσης! (π.χ. facebook κ.λπ.)

Όλα αυτά υποδουλώνουν το μυαλό και την ψυχή μας.

Όταν όλα αυτά, ένα-ένα, καταφέρουμε να τα ανατρέψουμε και να γίνουμε καθημερινά ολοένα και περισσότερο ανοιχτόμυαλοι, να βλέπουμε και να διαβάζουμε «πέρα από τις γραμμές», να αντιλαμβανόμαστε ό,τι συμβαίνει και συνέβαινε γύρω μας, τότε… θα μπορέσουμε πολύ εύκολα να ενεργοποιήσουμε και την επίφυσή μας, το Τρίτο Μάτι, ή αλλιώς την Έδρα της Ψυχής!

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ Η ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΖΩΝΤΑ ΘΕΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΠΛΟ!

Ακόμα κι αν δεν τα καταφέρουμε μέχρι τέλους, σίγουρα θα έχουμε ανακτήσει ένα μεγάλο μέρος της ψυχής μας, το οποίο μας ανήκει!

ΚΑΙ Ο ΖΩΝ ΘΕΟΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ!

Παράλληλα, μαζί με εμάς, θα αφυπνιστούν και άλλοι! Ο χρόνος της κοσμικής συνείδησης και της μαζικής αφύπνισης πλησιάζει, είναι κοντά!

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΔΩΣΕ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

«ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΒΛΑΨΕΙ…»

(Λουκ.Ι. 9)

Συντάκτης: Στέλιος Νικολαΐδης

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%