Στέλιος Νικολαΐδης

Με τα πρόσφατα γεγονότα, τις υπέρμετρες φιλοδοξίες στα κόμματα, χάθηκε η ισορροπία μεταξύ αριστεράς και δεξιάς!

today1 Ιουλίου, 2023

Background
share close

Χάλασε όλη η μηχανή ισορροπιών και πολύ γρήγορα θα καταρρεύσει το πολιτικό σκηνικό όσο σταθερό και αν φαίνεται τώρα. Προφανώς θα αναδειχθούν νέοι συσχετισμοί. Και ίσως, αν βοηθήσει βέβαια και ο Θεός, περάσουμε σε μία νέα πολιτική πραγματικότητα.

Από την υπέρμετρη φιλοδοξία 2-3 κομμάτων ξηλώθηκε ο μηχανισμός ισορροπιών μεταξύ των κομμάτων και αυτό σημαίνει ότι κανείς δεν θα μείνει επάνω στην πολιτική εξέδρα. Έρχονται νέες εξελίξεις για τα πολιτικά δρώμενα της χώρας Δεν φαίνονται ακόμη -σύντομα όμως θα είναι πολύ ορατά.

Το παραμύθι που τάιζε επί ένα αιώνα η αριστερά τον κόσμο, λαμβάνει τέλος! Το παραμύθι που ταίζει η δεξιά τον κόσμο, με τα κέρδη και τις περιουσίες, τελειώνει και αυτό.

Τί μένει πια; Μένει ένας πόλεμος που μαίνεται. Από την μια μεριά ο υλισμός (αριστερός, δεξιός και κεντρώος) και από την άλλη η ΗΘΙΚΗ. Από την μια μεριά η πραγματικότητα και από την άλλη η ΑΛΗΘΕΙΑ.

Η πραγματικότητα μένει στο παρόν, με αξία της το «ό,τι φάμε, ότι ποιούμε και ότι αρπάξουμε». Η ΑΛΗΘΕΙΑ ζει αιώνια, με αξία της τον αλτρουϊσμό, την αλληλεγγύη, την Δικαιοσύνη, την Ελπίδα, την Ελευθερία, την Πίστη στις αρετές. Με λίγα λόγια, από την μία μεριά ο διάολος και από την άλλη ο Θεός. Ή με τον έναν θα πας ή με τον άλλο, δεν έχει να περπατήσεις ανάμεσα. Είσαι ελεύθερος να διαλέξεις. Αυτό ισχύει για τον κάθε άνθρωπο. Είτε θα σε νικήσει ο θάνατος, είτε θα σε τραβήξει η ΖΩΗ.

Συντάκτης: Στέλιος Νικολαΐδης

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%