Στέλιος Νικολαΐδης

ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΛΛΗΓΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ…

today28 Μαΐου, 2022

Background
share close

…πάντοτε έρχεται η ώρα που η συμπαντική δικαιοσύνη τιμωρεί τους υβριστές! Και η ώρα αυτή πλησιάζει!

Η θεϊκή τιμωρία έρχεται ως συνέπεια μιας ύβρεως, σαν κι αυτήν που διέπραξαν οι Αχαιοί. Και έχει, στο διηνεκές, τον χαρακτήρα του αναπόδραστου, του αναπόφευκτου (όπως μας διδάσκει ο Όμηρος και στην Οδύσσεια).

Εδώ και πολύν καιρό βιώνουμε τις απανωτές ύβρεις που διαπράττουν οι άρχουσες ελίτ εις βάρος της ανθρωπότητας.

Όπως ο Αγαμέμνων σκλάβωσε την Χρυσηίδα και αρνήθηκε να την απελευθερώσει, παρά τις ικεσίες του πατέρα της, έτσι και οι εξουσιαστές αυτού του κόσμου σκλαβώνουν τους λαούς και αρνούνται πεισματικά να τους απελευθερώσουν.

Αλλά αυτή η εμμονή τους θα τους οδηγήσει στον όλεθρο. Σαν ένας άλλος οργισμένος ‘Απόλλων’, η συμπαντική δικαιοσύνη θα εκτοξεύσει τα πικροφόρα ακόντιά της και θα σπείρει τον (κυριολεκτικό ή μεταφορικό) αφανισμό στις τάξεις των υβριστών.

Η ώρα πλησιάζει. Η ύβρις θα τιμωρηθεί, η ανθρωπότητα θα απελευθερωθεί, και θα αποκατασταθεί η τάξη! Όχι η Νέα, αλλά η Παλαιά, αυτή της αρχέγονης συμπαντικής δικαιοσύνης…

Συντάκτης: Στέλιος Νικολαΐδης

Rate it

Προηγούμενο άρθρο

Στέλιος Νικολαΐδης

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ!

ΚΑΝΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ!  ΠΛΥΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ!! ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ... ΟΛΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΑΝΤΑ... ΜΕΓΑΛΟΦΥΪΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΥΜΝΙΣΤΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΦΑΤΣΕΣ. Η ΖΩΗ ΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΦΑΣΕΙΣ: ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ,ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΞΕΚΙΝΑΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΚΑΝΑΛΙΑ! Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ. Καταλαβαίνεις τι κάνουμε; Αντί να ανέβουμε εμείς στα μέτρα της αγάπης του […]

today28 Μαΐου, 2022

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%