Στέλιος Νικολαΐδης

Μεγαλώνει κάτι πολύ μαύρο στην πραγματικότητα μας, αόρατο, απροσδιόριστο και μη τοπικό

today18 Σεπτεμβρίου, 2022

Background
share close

Από ένστικτο θεωρώ ότι εκπέμπεται στα σπλάχνα μας και την καρδιά μας, ποτίζει τις ενέργειες της γης για να γεννήσει την δική του συγχρονικότητα.

Η πίστα έχει αλλάξει πια και τα νέα δεδομένα δεν έχουν καταγραφεί για να αναπτυχθούν άμυνες… Παρατηρώντας τον κόσμο γύρω μου κατανοώ ότι θα είναι τόσο ξαφνικό που θα αλλάξει την ζωή όλων μας.

Είναι αχαρτογράφητο, και μιλάει έναν κώδικα που δεν αναγνωρίζουμε στο παραμικρό.

Κάτι έχει έρθει στον κόσμο μας, όλα όσα έχουμε ζήσει μέχρι σήμερα είναι μάλλον μία μικρή ιστορία ενός παιδικού παραμυθιού και τώρα μπαίνουμε σε μία ιστορία για ενήλικες που θα είναι πολύ πιο τρομακτική.

Ο κόσμος της Νάρνια από ό,τι νιώθω αρχίζει και θεριεύει και θα αρχίσει πλέον να έχει ξεκάθαρη εμφάνιση, θα αρχίσουν να φαίνονται οι κανόνες του που για εμάς είναι τελείως άγνωστοι.

Είμαι πλέον πεπεισμένος ότι όλο αυτό που μας έχει συμβεί είναι πολύ πιο μεγάλο και πολύ πιο βαθύ, δεν είναι απλά μία συγκομιδή, δεν είναι απλά ένας αποπληθυσμός, νιώθω ότι πλέον βρισκόμαστε στην κατάσταση όπου η γη έχει δεχθεί επεκτατικό πόλεμο από εξωγενείς παράγοντες!

ΑΟΡΑΤΕΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΔΑΙΜΟΝΕΣ Ή Ο, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ!

Δεν μπορώ να το εξηγήσω και να το αποδείξω για να γίνει αποδεκτό στην γραμμικότητα μας…

ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ! ΟΧΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΗ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΙΣΘΗΣΗ!

Βιώνω, βιώνουμε ήδη την ύπαρξή του με σημάδια, γεγονότα και ενδείξεις… Καλά δεν μπορώ να το συλλάβω, να το κρατήσω και να το αναλύσω. Θα το ξαναπώ, είναι πολύ πιο βαθύ πολύ πιο επικίνδυνο, πολύ πιο μαύρο από ό,τι μπορούμε να φανταστούμε.

Δεν είναι αληθινά πλέον όλα όσα βλέπουμε, δεν το λέω με την έννοια ότι τα πάντα είναι ψέμα στη ζωή μας -το λέω τεχνικά πλέον… Δεν είναι αληθινά όλα όσα βλέπουμε… Κι αν ο μαγικός πλέον κόσμος της Ναρνια έχει καταφέρει να μας κάνει να ζούμε και να καταγράφουμε έναν κόσμο ο καθένας ξεχωριστά, που δεν είναι εδώ, δεν γνωρίζω πια πώς θα καταφέρουμε να ξεφύγουμε.

ΜΟΝΟΝ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ!

Νομίζω ότι ο κόσμος της αγάπης και της προσευχής, της συμπόνιας και του πνεύματος, σήμερα θα μπορέσει να μας βοηθήσει περισσότερο από ό,τι μπορούμε να πιστέψουμε. Θα μπορέσει να μας δώσει αρκετές πληροφορίες για το τι πραγματικά συμβαίνει, ίσως να μπορέσει για κάποιους να τους προστατέψει ή να τους προειδοποιήσει.

Αυτό που υπάρχει γύρω μας δεν είναι απλά μία ψυχολογική κατάσταση, είναι μία οντότητα καθοδηγούμενη, και αυτή η σκοτεινή οντότητα άμεσα και έμμεσα καθοδηγεί κάποιους.

Αν θα έπρεπε να μιλήσω με λέξεις οι οποίες πρέπει να χαρτογραφήσουν την λογική σας, τότε θα έλεγα ότι ο εχθρός μας έχει περάσει τα τείχη και πλέον μπορεί να λιώνει τα πάντα… Καρδιά, ψυχή, λογική, πνεύμα, συνείδηση! Τα πάντα! Και αυτό τον κάνει και έναν από τους χειρότερους εχθρούς της ανθρωπότητας.

Πλέουμε πλέον σε θάλασσες μαύρες, σκοτεινές, αχαρτογράφητες, και ο λόγος είναι αυτή η οντότητα.

Όσο πιο γρήγορα οδηγηθούμε να την νιώσουμε, να την αντιληφθούμε, τόσο πιο γρήγορα θα προετοιμαστούμε. Δηλαδή αυτό το μήνυμα δεν είναι πια όπως τα παλιά που προειδοποιούσε για το τι έρχεται! Είναι ένα μήνυμα που θέλει να σου πει ότι τώρα οφείλεις να φύγεις από την μαγεία του…. Από την επιβολή του! Να ξυπνήσεις στο όνειρο που σου δημιούργησε εδώ για να έχεις μία ελπίδα να αντισταθείς.

Σας έχω πει ότι τα πάντα είναι πληροφορία, η πληροφορία μπορεί να είναι ένα σήμα, μία εκπομπή. Θα χρησιμοποιήσουμε αυτά που γνωρίζουμε για να αντιμετωπίσουμε κάτι που δεν μπορούμε ακόμα πλήρως να αντιληφθούμε! Και αυτό είναι το όνειρο-κόσμος που σταμάτησε την ροή του δικού μας κόσμου… μέσα από μία πανίσχυρη ενεργειακή εκπομπή που επέβαλε σκοτάδι και τρέλα στα πάντα… Και χάλασε τον δημιουργικό κόσμο των ονείρων μας και της συνάντησης μας μέσα στο φως και την εξέλιξη.

Είναι σαν ένα ραδιοφωνικό σήμα που ακούς στο ραδιόφωνο. Ένας μουσικός σταθμός λόγου χάριν να γεμίσει παράσιτα! Και πάνω σε αυτό που άκουγες μέχρι τώρα πεντακάθαρα, αυτό που είχες επιλέξει, να του επιβληθεί ένα άλλο ραδιοφωνικό σήμα γεμάτο σκοτάδι! Και παράσιτα. Που όμως αυτός που το εκπέμπει έχει  σκοπό, πρόθεση και καταστρεπτική διάθεση!

Με προσευχή, αγάπη, συμπόνια και ενσυναίσθηση, ξυπνήστε από το μεγαλύτερο, σκοτεινό καιί άθλιο όνειρο που έφτιαξε κάποιος έξω από έδω για να μας κατακτήσει!

ΣΟΒΑΡΑ! ΑΚΟΥ! Υπάρχει αόρατος πόλεμός! Που παίρνει πλήρη πρόσβαση στον υλικό κόσμο για πρώτη φορά τόσο πολύ! Για πρώτη φορά τόσο δυνατά!

Αν επιμείνετε, αν επιμείνουμε, στο τέλος θα αποδειχθεί ότι το σήμα ήταν αυτό που θα μας κάνει να στοχεύουμε προς την σωστή κατεύθυνση η οποία μέχρι τώρα είναι αόρατη! Ώστε να το αποκαλύψουμε και να βρούμε τρόπους να το κερδίσουμε!

Θα τα πούμε λοιπόν έξω από τον κόσμο της Νάρνια πολύ σύντομα…

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ!

«…ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΒΛΑΨΕΙ» Λουκ.Ι19

Συντάκτης: Στέλιος Νικολαΐδης

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%