Στέλιος Νικολαΐδης

ΜΗ γίνεις «αφυπνισμένος» από φόβο ή συμφέρον, γιατί τότε θα είσαι το ίδιο επικίνδυνος με τον εχθρό της ανθρωπότητας!

today20 Σεπτεμβρίου, 2022

Background
share close

ΓΙΝΕ ΑΠΛΑ ΑΓΑΠΗ, ΣΥΜΠΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΩΣ, ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Θέλω να το θυμάστε αυτό για τα χρόνια που έρχονται! Να το έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας για όποια πληροφορία πλέον λαμβάνετε και αφήνετε να μπει μέσα σας!

Ο λόγος που το υπενθυμίζω και επιμένω στην προσοχή σου είναι γιατί σήμερα -και είμαι σίγουρος ότι το έχεις παρατηρήσει- έχουν «αφυπνιστεί» πάρα πολλοί: Ομάδες, καθοδηγητές, ερευνητές κ.ο.κ. θέλουν πάρα πολύ να τους παρακολουθείς, να τους ακούς, να πληρώνεις σεμινάρια… Δεν είναι κακό αλλά και κάποιες φορές είναι!  Λείπουν από όλο αυτό κάποιοι σημαντικοί παράγοντες ασφαλείας.

Πού ήταν, λόγου χάριν  όλοι αυτοί ΠΡΙΝ συμβούν τα γεγονότα,  τι ρόλο έπαιζαν ΠΡΙΝ συμβούν τα γεγονότα, και τι ρόλο παίζουν τώρα, όταν ζητούν χρήματα, δόξα, πιστούς! Και όταν η πληροφορία τους είναι ανάμεικτη από αλήθεια αλλά και αυθαίρετα συμπεράσματα!

Το να ακολουθείς το ποτάμι δεν είναι πάντα και το σωστό! Και αυτή την στιγμή όλο το, ας το πούμε, κίνημα Αφύπνισης και κίνημα της Νέας Εποχής ακολουθεί ένα αφήγημα… Ένα αφήγημα που ίσως και να αφέθηκε να υπάρχει γύρω μας!

Δεν γνωρίζω αν υπάρχει γνώση σε βάθος από όλους όσοι σήμερα αποφάσισαν να μας μιλήσουν για το τι συμβαίνει, όλους όσοι αποφάσισαν να ηγηθούν σε ομάδες για να διεκδικήσουν το δίκαιο… Δεν γνωρίζω αν έχουν ιδέα, για να πω την αλήθεια, για το τι συμβαίνει σήμερα στην ανθρωπότητα! Και με τρομάζει ότι όλοι αυτοί “αφυπνίστηκαν” κατόπιν της επίθεσης! Με εργαλείο τον φόβο, το συμφέρον και μία μισόκαλη διάθεση!

Αν λοιπόν σήμερα η ανθρωπότητα θα έπρεπε ήδη να σκάβει τα χαρακώματα ενός τεράστιου πολέμου με γνώμονα την προσευχή, την ενσυναίσθηση και την αγιότητα της ψυχής και εσύ δέχεσαι πληροφορία από ανθρώπους που χτες φώναζαν για συνωμοσίες αλλά σήμερα είναι αρχηγοί ομάδων πιστεύοντας ότι τους έχει φωτίσει ο θεός, καταλαβαίνεις ότι ξανά, για άλλη μια φορά, κατάφερε το σύστημα να εργαλειοποιήσει τον φόβο και να χειραγωγήσει και την δήθεν “αντίσταση” !

Με απλά λόγια: αν δεν γνωρίζεις τον εχθρό, τι σχέδιο επίθεσης να κάνεις!

Θα αναρωτηθείς ίσως τώρα για τον σκοπό που σου γράφω αυτό το μήνυμα: είναι απλό, η πληροφορία είναι όπλο, το σκάφος για την μετακίνηση της, (το ίντερνετ) με τον έναν ή τον άλλο τρόπο ελέγχεται, οι πληροφορίες μου, η γνώση μου, όλα όσα είμαι εδώ για να πω, την κατάλληλη στιγμή, δεν είναι πλέον εφικτό να ειπωθούν, όταν το κουτί που σε παρακολουθεί μπορεί να σε μιμείται, να σε αντιγράφει (κλέβει) και να ενημερώνει “εχθρούς”! Και και και…

Τον τελευταίο καιρό παρατηρώ τον ιστό της αράχνης που χτίζεται γύρω σας,  και τους αραχνοϋφαντές! Τους νέους αραχνοϋφαντές που έχουν έρθει να σας ενημερώσουν -ή ό,τι άλλο!  Και η εικόνα δεν μου αρέσει καθόλου!

Αν μέχρι σήμερα δεν έχεις κάνει το ξεκαθάρισμα, τότε είσαι σε επικίνδυνο δρόμο! Αν μέχρι σήμερα δεν έχει ωριμάσει μέσα σου η πληροφορία ώστε η κρίση σου να αντιλαμβάνεται την ενέδρα, πάλι είσαι σε δύσκολο δρόμο!

ΜΟΝΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ! ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ!

Ακολουθήστε την καρδιά σας και τον ΧΡΙΣΤΟ! Γιατί στο τέλος μόνο αυτή θα είναι ικανή να γνωρίζει, όχι ο νους!

Θελήστε να δημιουργήσετε και όχι να καταστρέψετε, να ενωθείτε και όχι να αντιπαρατεθείτε, να θεραπεύσετε και όχι να αρρωστήσετε τους άλλους! Θελήστε την υπέρβαση του ανθρώπινου είδους και όχι την λατρεία του στους κύκλους μιας ιστορίας χαλκευμένης, με την επιστήμη ως τεράστιο όπλο για την χειραγώγηση μας!

ΟΛΟΙ μας έχουμε μια αποστολή, όλοι είναι και πρωταγωνιστές και κομπάρσοι, όλοι είναι χρήσιμοι! Καθένας από εμάς ανάλογα με την δύναμη του λόγου της ύπαρξης του, θα αφήσει το πετραδάκι της αποστολής του -άλλες φορές ανοικτά στο πεδίο και άλλες αόρατα!

Να είστε προσεκτικοί, γιατί το μέλλον δεν είναι καθόλου όπως το έχετε φανταστεί! Και θα χρειαστεί να αλλάξετε σε κυτταρικό επίπεδο ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΖΩΝΤΟΣ ΘΕΟΥ τον εαυτό σας -ώστε να είστε στην ΑΓΙΑ πλευρά αυτού του πολέμου!

ΣΗΚΩ ΕΠΑΝΩ ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΗΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ! ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΣΕ ΦΩΤΙΣΕΙ!

(προς Εφεσ. Ε,14)

*

Συντάκτης: Στέλιος Νικολαΐδης

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%