Στέλιος Νικολαΐδης

Μια ομάδα που χαρτογραφεί τα ραδιοκύματα στο σύμπαν ανακάλυψε κάτι ασυνήθιστο που απελευθερώνει μια γιγαντιαία έκρηξη ενέργειας τρεις φορές την ώρα και δεν μοιάζει με οτιδήποτε έχουν δει οι αστρονόμοι στο παρελθόν!

today9 Μαρτίου, 2022

Background
share close

Οι επιστήμονες δήλωσαν ότι δεν είχαν ξαναδεί κάτι παρόμοιο με το τρομακτικό νέο φαινόμενο.

Πιστεύουν ότι θα μπορούσε να είναι ένα άστρο νετρονίων ή ένας λευκός νάνος -καταρρεύσαντες πυρήνες άστρων- με ένα εξαιρετικά ισχυρό μαγνητικό πεδίο, γνωστό ως «magnetar».

Η αστροφυσικός δρ Natasha Hurley-Walker, από το Πανεπιστήμιο Curtin της Αυστραλίας, δήλωσε: «Αυτό το αντικείμενο εμφανιζόταν και εξαφανιζόταν σε διάστημα λίγων ωρών κατά τη διάρκεια των παρατηρήσεών μας. Αυτό ήταν εντελώς απροσδόκητο. Ήταν κάπως τρομακτικό για έναν αστρονόμο επειδή δεν υπάρχει τίποτα γνωστό στον ουρανό που να το κάνει αυτό. Και είναι πραγματικά πολύ κοντά μας – περίπου 4.000 έτη φωτός μακριά. Είναι στην γαλαξιακή μας αυλή!»

Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι αυτό συνδέεται με εξωγήινη υπερνοημοσύνη πολύ πολύ ανώτερη από την δική μας. Αρχίστε να αποκρυπτογραφείτε τα μηνύματά της! Σύντομα θα μπει τάξη από όντα ανώτερα από τον άνθρωπο!

Συντάκτης: Στέλιος Νικολαΐδης

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%