Στέλιος Νικολαΐδης

Μην ακολουθείς δανεικά οράματα και πιστεύω, διαθέτοντας την ενέργεια σου στους γητευτές της εξουσίας και σε εξουσιαστικές κοσμοθεωρήσεις.

today16 Ιανουαρίου, 2021

Background
share close

Με έμπνευση και φαντασία να θέτεις τους δικούς σου στόχους στην ζωή και να επενδύεις σε αυτούς τον καλύτερο εαυτό σου. Να είσαι σε επιφυλακή και ετοιμότητα ιδίως σε μελιστάλαχτα λόγια και υποσχέσεις, τυλιγμένα σε ροζ κορδελίτσες, που είναι πιο ύπουλα από την επίδειξη δύναμης και τρόμου.

Η ζωή δεν μια αφόρητη, τρομακτική υπόθεση, αλλά ούτε και ένα φθηνό σινερομαντζοσαπουνόπερας… Η ζωή είναι μια πρόκληση και ένα στοίχημα, ίσως και η εξέλιξη της Συνείδησης!

Να έχεις πάντα κριτικό νου, η γνώση και οι όποιες πληροφορίες δέχεσαι, είναι επίτηδες επιλεγμένες μέσα από απειρία δεδομένων! Άρα ψάξε.

Μη θεωρείς ποτέ την κοινωνία δεδομένη, αιώνια και αναλλοίωτη. Ό,τι βλέπεις γύρω σου έχει αλλάξει άπειρες φορές στο παρελθόν.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Προηγούμενο άρθρο

Στέλιος Νικολαΐδης

Αντικομφορμισμός

Η δημιουργικότητα είναι η διαδικασία κατά την οποία κάτι μοναδικό και συνάμα χρήσιμο γεννιέται και αυτή ακριβώς η διαδικασία μπορεί να οδηγήσει σε καινοτομία. Οι μοναδικές δημιουργίες απαιτούν ευελιξία σκέψης και δεξιότητες που θα δώσουν χώρο σε ασυνήθιστες ιδέες. Ιδέες που αμφισβητούν το συμβατικό και προκαλούν το status quo. Μια ποικιλόμορφη ομάδα μπορεί να δημιουργήσει νέες ιδέες, αντλώντας από την ποικιλία εμπειριών από διαφορετικές σκέψεις, απόψεις, δεξιότητες και περιβάλλοντα. Η […]

today16 Ιανουαρίου, 2021


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%