Στέλιος Νικολαΐδης

Μονάχα τυφλοί πλέον δεν βλέπουν ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ένα παγκόσμιο σατανικό σχέδιο μεθοδευμένης αφαίρεσης των ελευθεριών των λαών!

today1 Αυγούστου, 2022

Background
share close

Αόρατα και ορατά νήματα υποδούλωσης μπλέκονται με υποκριτικά χαμόγελα «αθωότητας» των ατόμων και των λαών έτσι που στο πλήρωμα του χρόνου οι λαοί και τα άτομα να βρεθούν αλυσοδεμένα σφάγια στα πόδια του Αντίχριστου, έρμαια της κακίας του και της τρομοκρατίας του ατόμου. Φυσικά η μεταφορικώς νοούμενη παγκόσμια θρησκεία, η

υποθρησκεία, χρειάζεται και την κυριολεκτική της υπόσταση

Μετά απ’ όλα αυτά η θεωρία του θαυμαστού ανάποδου κόσμου μπορεί να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε την πραγματικότητα: οι πρωτομάστορες των αιρέσεων στοχοποιούν τους Ορθόδοξα σκεπτόμενους, όχι αιρετικούς, ανθρώπους. Όσοι γνωρίζουν πώς λειτουργεί η προπαγάνδα δεν εκπλήσσονται καθόλου: μια από τις μεθόδους που χρησιμοποιούν οι προπαγανδιστές είναι να κατηγορούν τον μελλοντικό κατήγορο ώστε να προλάβουν την κατηγορία! Ρίχνουν στους Ορθόδοξους την ρετσινιά της αίρεσης -οι πραγματικά αιρετικοί. Αμύνονται προληπτικά. Το φαινόμενο αυτό αποτυπώνεται στην φράση «κατηγορώντας τον κατήγορο»! Επομένως όλοι όσοι αυτή την εποχή βρίσκονται στο μειοψηφικό στρατόπεδο της άρνησης κάποιων πραγμάτων λόγω συναίσθησης, αίσθησης και λογικής σκέψης, ας είναι υπερήφανοι!

Συντάκτης: Στέλιος Νικολαΐδης

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%