Στέλιος Νικολαΐδης

ΝΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

today2 Μαρτίου, 2021

Background
share close

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ! ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Η ΤΟΥΣ 5000 ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ!

ΠΩΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΔΩ; ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ;

ΠΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;

ΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑΤΙ; ΠΟΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΜΑΣ ΤΟ ΖΗΤΑ;

ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ;

ΙΣΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ!  ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΙΟ ΧΡΗΣΙΜΗ ΔΙΑΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ LIKES ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥΣ, AΠO ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΥΘΕΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ! ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΠΑΙΝΟ, ΤΗΝ ΚΟΛΑΚΕΙΑ, ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ Η ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΗ! ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ! ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΗΔΗ ΜΕ ΕΘΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΤΡΟΠΟ!

ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ…

ΔΕΣ ΠΩΣ ΟΤΙ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙ ΣΕ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΕΙ! ΣΧΕΣΕΙΣ,  ΦΙΛΟΥΣ, ΔΙΚΤΥΑ, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ! ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΝΑ ΚΟΝΤΡΟΛΑΡΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ! ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΤΥΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ -ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙΣ!

ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ  ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ! ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ…

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Προηγούμενο άρθρο

Στέλιος Νικολαΐδης

Θα ήταν ουτοπικό να περιμένουμε ότι οι κοινωνικές συμπεριφορές των ανθρώπων δεν θα αλλάξουν, έπειτα από ένα παγκόσμιας εμβέλειας τραυματικό γεγονός “covid19”

Το αίσθημα απειλής ωθεί τις κοινωνίες στην εσωστρέφεια. Η πανδημία δεν θα μας κάνει απαραίτητα καλύτερους ανθρώπους Η ιστορία διδάσκει ότι δεν υπάρχει τέτοιου είδους συλλογική μάθηση. Με άλλα λόγια, η αντίληψη περί γραμμικής εξέλιξης του πολιτισμού είναι μία πλάνη. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα γίνουμε οπωσδήποτε χειρότεροι! Μόλις αρθούν τα μέτρα, μετά την αρχική άρνηση και το επακόλουθο σοκ του εγκλεισμού θα ακολουθήσει η ανακούφιση, η εκδραμάτιση του […]

today2 Μαρτίου, 2021


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%