Στέλιος Νικολαΐδης

Να κοιτάς ψηλά! Συμβαίνουν θαύματα κι εσύ τα χάνεις!!!

today18 Ιουνίου, 2021

Background
share close

Σύμφωνα με τον Δρ Hawkins, στο βιβλίο του “The Eye of I”

Ένα Άτομο Που Ζει Και Δονείται Στην Ενέργεια Της Αισιοδοξίας Και Της Προθυμίας Να Μην Κρίνει Τους Άλλους, Θα Εξισορροπήσει Την Αρνητική Ενέργεια 90.000 Ατόμων Που Κινούνται Στα Κατώτερα, Αποδυναμωτικά Επίπεδα!

Ένα Άτομο Που Ζει Και Δονείται Στην Ενέργεια Της Καθαρής Αγάπης Και Του Σεβασμού Για Κάθε Είδος Ζωής Θα Εξισορροπήσει Την Αρνητική Ενέργεια 750.000 Ατόμων Που Κινούνται Στα Κατώτερα, Αποδυναμωτικά Επίπεδα.

Ένα Άτομο Που Ζει Και Δονείται Στην Ενέργεια Της Φώτισης, Της Ευδαιμονίας Και Της Άπειρης Ειρήνης, Θα Εξισορροπήσει Την Αρνητική Ενέργεια 10 Εκατομμυρίων Ανθρώπων.

Ένα Άτομο Που Ζει Και Δονείται Στην Ενέργεια Της Χάρης, Του Καθαρού Πνεύματος Που Υπερβαίνει Το Σώμα, Σε Ένα Κόσμο Που Δεν Υπάρχει Δυαδικότητα Ή Όπου Υπάρχει Απόλυτη Ενότητα, Θα Εξισορροπήσει Την Αρνητική Ενέργεια 70 Εκατομμυρίων Ανθρώπων Που Κινούνται Στα Κατώτερα, Αποδυναμωτικά Επίπεδα.

Ο Ισπανός ψυχολόγος και ψυχίατρος Ενρίκε Ρόχας αναφέρει πως «όσοι νιώθουν ότι αποτελούν αντικείμενο του φθόνου συναδέλφων, συμμαθητών, γειτόνων, φίλων, ακόμα και συγγενών, πρέπει να ξέρουν πως το πιο σημαντικό είναι να προφυλάσσονται, να μην εκτίθενται σε καταστάσεις που προκαλούν και οξύνουν αυτό το συναίσθημα».

Για το τόσο ανθρώπινο ελάττωμα του φθόνου και της ζήλιας, μια παραδοσιακή ιστορία αναφέρει πως μια φορά ένα φίδι άρχισε να κυνηγάει μια πυγολαμπίδα. Ύστερα από τρεις μέρες αδιάκοπης καταδίωξης, χωρίς δυνάμεις πια, η πυγολαμπίδα σταμάτησε και μίλησε στο φίδι:

– Μπορώ να σου κάνω μια ερώτηση;

-Δεν συνηθίζω ν’ ακούω τα θηράματά μου, αλλά μια που θα σε καταβροχθίσω, μπορείς να ρωτήσεις.

– Ανήκω στην τροφική σου αλυσίδα;

-Όχι!

-Σου έκανα κανένα κακό;

-Όχι!

-Τότε γιατί θέλεις να με σκοτώσεις;

Αφού σκέφτηκε λίγο, το φίδι απάντησε:

-Επειδή δεν αντέχω να σε βλέπω να λάμπεις!

Συντάκτης: Μαρία Παπαϊωάννου

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%