Στέλιος Νικολαΐδης

ΝΑΙ! ΕΧΕΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!

today28 Νοεμβρίου, 2022

Background
share close

Οι πνευματικές σου Δυνάμεις είναι  η Τρίτη Διαθήκη της Υπόσχεσης του Θεού σε εσένα προσωπικά και η διάθεση σου να τις εκφράσεις με την καθοδήγηση του ΖΩΝΤΟΣ ΘΕΟΥ!  Ώστε αυτές, οι κατά Χάριν πνευματικές δυνάμεις σου, να σε βοηθήσουν να βρεθείς μέσα στο θησαυροφυλάκιο του νου σου!

Και έτσι εκεί καθώς θα φορέσεις την στολή της αξίας, του φωτός και των χαρισμάτων, θα αλλάξεις,  θα φωτιστείς έως τα κόκκαλα, θα ακτινοβολήσεις σαν ήλιος! Και θα γίνεις παράδειγμα ισχύος και γαλήνης ατράνταχτης από των αντιγνωμιών τα φυσήματα.

Ακόμα θα μάθεις να βλέπεις μέσα από την πνευματική επέκταση τον ηλιακό κύκλο των χαρισμάτων της φύσης! Και με την ακτινοβολία του εαυτού σου θα μαθαίνεις όσα ποτέ δεν είχες διανοηθεί, ώστε η ματιά σου να γίνεται πεντάφωτη από την γνώση και το κορμί καταφώτεινο.

Αυτό είναι θεϊκό μεγαλείο που γίνεται μέσα σου βίωμα! Δεν θα αφήνεις πλέον κανένα κενό λόγο και πράξη να σε πετούν στην παρακμή.

Αυτός που θέλει, έχει αλλάξει σε Ηλιάνθρωπο!

Ο άνθρωπος μπορεί να πετύχει πολλά αν πιστέψει και κατανοήσει την αλήθεια. Όταν συγκεντρωθεί στο πνεύμα του με απόλυτη γνώση και αλέκιαστη θέληση. Είναι το παράθυρο η θέληση για να πηδήξει έξω από την φυλακή των παθών του!

Ναι, όλοι κάποτε θα το καταλάβουν. Μόνο αυτός που θα θελήσει να γίνει φωτεινός, ηλιακός, σοφός, με  προσανατολισμό και ποιοτική εκλέπτυνση της ηλιακής του συγκρότησης, θα είναι ακατανίκητος και ευτυχισμένος! Αφού  θα έχει αφοσιωθεί στην έρευνα του εαυτού του και θα προσπερνά το φτηνό εγώ, το ξύλινο, με τις γήινες γνώσεις τις  κολλημένες στην επιφάνεια σαν ψώρα!

Εκλεπτύνεται με την αφοσίωση και εκεί αναγνωρίζει το φως του πνευματικού του εαυτού που δεν γνώριζε!

Καμιά μαγική δύναμη δεν μπορεί να σε απαλλάξει από την άγνοια, μόνον η αφύπνιση στο φως και η επιμέλεια για την διατήρηση της καθαρότητας, στο χώρο της καρδιάς, από παραπλανήσεις.

Αυτός που στρέφεται στην φωτεινότητα γίνεται ηλιακός! Και δεν διαχωρίζεται ποτέ από την ακτινοβόλα επίστρωση της αρμονίας! Η ομοιότητα αυτού που θέλει να πάρει από τον Ήλιο ο οποίος δημιουργεί, είναι η φύση της αγάπης!

Συντάκτης: Στέλιος Νικολαΐδης

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%