Στέλιος Νικολαΐδης

Νέο μοντέλο σκέψης με προσευχή και πνευματική παρουσία!

today24 Οκτωβρίου, 2020

Background
share close

Το ξέρεις ότι, αν είσαι παρών απορροφώντας προσεκτικά κάθε πληροφορία, χτίζοντας τον εαυτό σου μέσω ενός μοντέλου όσο το δυνατό πιο ολοκληρωμένου, και ενσωματώνοντας τα νευρικά σου δίκτυα, τότε κάθε φορά που προσπαθείς να διευρύνεις αυτό το εγχείρημα λίγο παραπάνω, συνδέεις περισσότερες πληροφορίες στον εγκέφαλό σου. Την στιγμή που όλες αυτές οι φιλοσοφικές, θεωρητικές, διανοητικές πληροφορίες χρησιμοποιούνται για την δημιουργία μιας νέας εμπειρίας, υπάρχει μεγαλύτερη πρόθεση πίσω. Έρευνες έχουν δείξει ότι αν δώσεις μεγαλύτερο νόημα σε αυτό που κάνεις, θα λάβεις καλύτερα αποτελέσματα.

Επομένως, αν καταλάβεις τι είναι αυτό που κάνεις, θα μπορέσεις να φτιάξεις ένα νέο μοντέλο σκέψης όταν προσεύχεσαι και είσαι παρών σ’ αυτό που κάνεις .

Ἐν τῷ ἐπικαλεῖσθαί με εἰσήκουσάς μου, ὁ Θεὸς τῆς δικαιοσύνης μου· ἐν θλίψει ἐπλάτυνάς με. οἰκτείρησόν με καὶ εἰσάκουσον τῆς προσευχῆς μου. (Ψαλ. 4.2)

Κύριε ο Θεός, συ με προστατεύεις και αποδίδεις το δίκαιό μου. Όσες φορές προηγουμένως δια της προσευχής σε είχα επικαλεσθεί, με άκουσες. Διέλυσες την ψυχική μου στενοχωρία και έδωσες άνεση στην ψυχή μου. Και τώρα σπλαγχνίσου με, Κύριε· άκουσε και κάμε δεκτή την προσευχή μου.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%