Στέλιος Νικολαΐδης

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΟΥ

today30 Μαρτίου, 2023

Background
share close

Φαίνεται ότι στον νου πολλών ανθρώπων υπάρχει μεγάλη σύγχυση όσον αφορά τον τρόπο μέσα από τον οποίο μπορεί κανείς να πετύχει την αφύπνιση και την αρμονία.

Η μόνη λύση είναι να έρθεις σε επαφή με την θεϊκή Δύναμη που κατοικεί μέσα στην ψυχή σου και να την φέρεις να επιδράσει πάνω στις ποικίλες δυσκολίες της ζωής σου, ξεκινώντας πρώτα με τις πιο σοβαρές απ’ αυτές.

Το ουσιαστικό γιατρικό για όλες τις δυσχέρειες είναι, όπως μας λέγεται μέσα από κάθε σελίδα της Βίβλου, η ανακάλυψη και η γνώση της Εντός Παρουσίας.

«Οἰκειώθητι λοιπόν μετ᾿ αὐτοῦ καί ἔσο ἐν εἰρήνη· οὕτω θέλει ἐλθεῖ καλόν εἰς σέ». (Ιώβ ΚΒ΄, 21)

Αυτό, λοιπόν, είναι το μοναδικό καθήκον: να βρεις και να γνωρίσεις συνειδητά τον Ενοικούντα Κύριο. Θα διαπιστώσεις τότε πώς εξαφανίζεται η σύγχυση και πώς η τέλεια απλότητα αναδύεται από την στιγμή που θα κατανοήσεις αυτό το γεγονός.

Συντάκτης: Στέλιος Νικολαΐδης

Rate it

Προηγούμενο άρθρο

Στέλιος Νικολαΐδης

Μια Αλήθεια είναι ότι έχουμε την ψευδαίσθηση ότι εμείς αποφασίζουμε!

Όμως στην πραγματικότητα ερρίφθη ο κύβος από τον εγκέφαλο πολύ πριν! Και αυτός θα σε κάνει να νομίζεις ότι εσύ θέλεις το ένα ή το άλλο Όμως τα γονίδια και το περιβάλλον προσδιορίζουν την συμπεριφορά μας δεν την προσδιορίζει τίποτε άλλο. Έτσι δεν υπάρχει ελευθερία, δεν αποφασίζεις εσύ!!! Απλώς έτσι νομίζεις! Και ο μόνος τρόπος για να ζήσεις μία άλλη ελευθερία από τον νου σου, είναι ο άσαρκος νους! Δηλαδή […]

today30 Μαρτίου, 2023

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%