Στέλιος Νικολαΐδης

Ο NGRADIO ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΑΝΩΝΙΟ!Συγχαρητήρια Πατέρα Αντώνιε!

today13 Αυγούστου, 2022

Background
share close

Το ευρωπαϊκό βραβείο GENE Global Education Award 2020/2021 κατέκτησε το Γεωργικό Σχολείο Βόλου της Κιβωτού του Κόσμου, για το καινοτόμο παιδαγωγικό θεραπευτικό πρόγραμμά του επαγγελματικής κατάρτισης.

Θερμά συγχαρητήρια στον πατέρα Αντώνιο, ιδρυτή της Κιβωτού του Κόσμου και εμπνευστή όλων των προγραμμάτων επαγγελματικής κατάρτισης που λειτουργούν σήμερα σε όλα τα παραρτήματα της Κιβωτού του Κόσμου, σε Πωγωνιανή, Βόλο, Χίο, Καλαμάτα, όπου υπάρχουν οι αντίστοιχες εγκαταστάσεις (τυροκομείο, μελισσοκομείο, οπωρώνας, οινοποιείο, αλευρόμυλος, θερμοκήπιο, κήπος με αρωματικά φυτά, φάρμα ζώων, ελαιοτριβείο, ελαιώνας, πετρόμυλος, τράπεζα σπόρων, εργαστήριο παρασκευής ζυμαρικών, εργαστήριο παρασκευής παραδοσιακών προϊόντων, εργαστήριο παραγωγής ζωοτροφών).

Το χρηματικό έπαθλο της GENE, ύψους 10.000 ευρώ, έκαστο, απονέμεται σε πέντε από τις πιο εμπνευσμένες πρωτοβουλίες παγκόσμιας εκπαίδευσης της ΕΕ. Τα χρήματα προορίζονται για την υποστήριξη, βελτίωση ή /και την επέκταση του έργου τους, ενώ οι πρωτοβουλίες αυτές όχι μόνο θα συμπεριληφθούν στη συλλογή βραβείων GENE αλλά και θα λάβουν πιστοποιητικό αριστείας και αναγνώρισης.

Συνοπτικά, το πρόγραμμα της Γεωργικής Σχολής εστιάζει στην κατάρτιση και κατόπιν στον βιοπορισμό μετά την ενηλικίωση των παιδιών που φιλοξενούνται στις δομές της Κιβωτού του Κόσμου.

Συντάκτης: Στέλιος Νικολαΐδης

Rate it

Προηγούμενο άρθρο

Στέλιος Νικολαΐδης

Η ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ…

ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΘΕΟΥ ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ, ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ!!! ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΖΩΝΤΑ ΘΕΟ! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ! ΔΕΝ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΦΩΣ, ΧΑΡΑ, ΚΕΦΙ,  ΣΥΜΠΟΝΙΑ,ΤΡΥΦΕΡΟΤΗΤΑ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΑΣ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΝΑ ΥΠΕΡ-ΑΓΑΠΑΣ. Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΣΕ ΤΑΥΤΙΖΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ Η ΛΙΓΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗ... ΟΜΩΣ Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΕ,Ι ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΒΗΜΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΤΣΑ ΒΗΜΑΤΑ! ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ […]

today5 Αυγούστου, 2022

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%