Στέλιος Νικολαΐδης

Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ «ΣΥΝΘΗΚΕΣ»!

today12 Απριλίου, 2023

Background
share close

Ο Θεός δεν ασχολείται με τις «συνθήκες». Το αμετάβλητο γεγονός είναι ότι έχει όλη την δύναμη και μπορεί να φέρει αρμονία και θεραπεία σε κάθε κατάσταση, οπουδήποτε κι οποτεδήποτε.

Ο Θεός είναι έξω από τον χρόνο, τον χώρο και τον νου της σάρκας.

Δεν έχει καμιά σημασία για τον Θεό, πόσο πολύ κράτησε κάποια δυσκολία, ούτε πόση αντίδραση υπάρχει για να ξεπεραστεί. Ο Θεός δεν ενδιαφέρεται για «συνθήκες».

Ο Θεός δεν χρειάζεται να προετοιμαστεί τώρα ώστε να επιτύχει κάτι τον επόμενο χρόνο, ούτε εμποδίζεται να κάνει κάτι σήμερα επειδή παρέλειψε να κάνει κάτι πέρυσι. Μπορεί να κάνει τα πάντα, παντού, οποτεδήποτε χωρίς συσχετισμούς με οτιδήποτε ή οποιονδήποτε.

Ο νους της σάρκας μας φέρνει πάντοτε δυσκολίες στο δρόμο της πραγμάτωσης. Λέμε, «είναι πια πολύ αργά», ή «είναι πολύ νωρίς» ή «πολύ μακριά» ή «πολύ κοντά», κι έτσι σκοτώνουμε την πραγμάτωση. ΄Ολα αυτά όμως είναι σκέψεις του νου της σάρκας και δεν έχουν καμιά σχέση με τον Θεό.

Αποφάσισε σήμερα να είσαι υγιής, ευτυχισμένος και πετυχημένος, κατανοώντας ότι ο Θεός εργάζεται μέσα σε σένα και μέσα από σένα για να γίνουν αυτά και μην επιτρέπεις ούτε για ένα δευτερόλεπτο τον νου της σάρκας να σου πει ότι δεν γίνονται. Μπορούν να γίνουν και αν πράγματι το εννοείς, θα γίνουν.

Ο Θεός δεν νοιάζεται για «συνθήκες» και αν εσύ δεν δεχτείς να μένουν στην σκέψη σου δεν είναι δυνατόν να εμποδίσουν τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου.

«Στον Θεό όλα είναι δυνατά» (Ματθ. ΙΘ΄, 26)

Συντάκτης: Στέλιος Νικολαΐδης

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%