Στέλιος Νικολαΐδης

Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ «ΣΥΝΘΗΚΕΣ»

today1 Ιουνίου, 2021

Background
share close

Ο Θεός δεν ασχολείται με τις «συνθήκες». Το αμετάβλητο γεγονός είναι ότι έχει όλη την δύναμη και μπορεί οτιδήποτε! Ο Θεός είναι έξω από τον χρόνο, φέρει αρμονία και θεραπεία σε κάθε κατάσταση, σε οποιονδήποτε χώρο και στον νου της σάρκας.

Δεν έχει καμιά σημασία για τον Θεό, πόσο πολύ κράτησε κάποια δυσκολία, ούτε πόση αντίδραση υπάρχει για να ξεπεραστεί. Ο Θεός δεν ενδιαφέρεται για τις «συνθήκες».

Ο Θεός δεν χρειάζεται να προετοιμαστεί τώρα ώστε να επιτύχει κάτι τον επόμενο χρόνο, ούτε εμποδίζεται να κάνει κάτι σήμερα επειδή παρέλειψε να κάνει κάτι πέρυσι. Μπορεί να κάνει τα πάντα, παντού, οποτεδήποτε χωρίς συσχετισμούς με οτιδήποτε ή οποιονδήποτε.

Ο νους της σάρκας μάς φέρνει πάντοτε δυσκολίες στον δρόμο της πραγμάτωσης. Λέμε, «είναι πια πολύ αργά», ή «είναι πολύ νωρίς» ή «είναι πολύ μακριά» ή «είναι πολύ κοντά», και έτσι σκοτώνουμε την πραγμάτωση. Όλα αυτά όμως είναι σκέψεις του νου, της σάρκας, και δεν έχουν καμιά σχέση με τον Θεό.

Αποφάσισε σήμερα να είσαι υγιής, ευτυχισμένος και πετυχημένος, κατανοώντας ότι ο Θεός εργάζεται μέσα σε σένα,

μέσα από σένα, για να γίνουν αυτά -και μην επιτρέπεις ούτε για ένα δευτερόλεπτο στον νου της σάρκας να σου πει ότι δεν γίνονται. Μπορούν να γίνουν, και αν πράγματι το εννοείς, θα γίνουν.

Ο Θεός δεν νοιάζεται για «συνθήκες και αν εσύ δεν δεχτείς να μένουν στην σκέψη σου, δεν είναι δυνατόν να εμποδίσουν τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου.

«Στον Θεό όλα είναι δυνατά!» (Ματθ. ΙΘ’,26)

Συντάκτης: Μαρία Παπαϊωάννου

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%