Στέλιος Νικολαΐδης

“Οι άνθρωποι πρόκειται να απελευθερωθούν από το matrix!” Υπέροχο μήνυμα από τον Κιάνου Ριβς, εμένα, ΕΣΕΝΑ, για εμάς και όλους μας… Για την τρέχουσα κατάσταση!

today9 Φεβρουαρίου, 2022

Background
share close

Ένας πόλεμος βρίσκεται σε εξέλιξη που θα διαμορφώσει το μέλλον της ανθρώπινης ύπαρξης και ο κόσμος που αφήνουμε στα παιδιά μας είναι σιωπηλά αισιόδοξος για το μέλλον γιατί η ανθρωπότητα δείχνει σημάδια ότι σπάει το matrix. Θεσμοί συστήματα παλιά απομόνωση έρχεται συμπόνια ελευθερία δικαίωμα αυτεξούσιου αγάπη σεβασμός ανώτερη σκέψη νέες κοινωνικές δομές κ.λπ. υπάρχει φυσικά το μεταβατικό στάδιο…

Η ανθρώπινη φυλή έχει υποστεί σκλαβιά για χιλιάδες χρόνια, μας κρατούν σε ψυχική φυλακή σκοτεινές ελίτ και μυστικές κοινωνίες που έχουν κάνει ό,τι καλύτερο μπορούσαν για να μας καταπιέσουν και να μας αποτρέψουν από το να πετύχουμε τις δυνατότητές μας. Η μήτρα του πραγματικού κόσμου αρχίζει να σπάει. Η ανθρωπότητα δείχνει σημάδια για την απελευθέρωση του matrix πες το και κόσμο κατευθυνόμενης αντίληψης. Τι ώρα να είσαι ζωντανός! Συναρπαστικές εποχές που ζούμε. Ναι βέβαια υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ενδιαφέρονται μόνο για τις “Καρντάσιανς”, αλλά ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού έχει αφυπνιστεί. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι τώρα υπάρχει πόλεμος μεταξύ των ανώτατων δασκάλων μας και εκείνων που θέλουν να μας ελευθερώσουν.

Τι είναι το matrix; Το matrix είναι ένα ολογραφικό ψυχοσύμπαν που προβάλλεται μέσα μας από εκείνους που θέλουν να μας ελέγχουν. Η ανθρωπότητα καταπιέζεται και ελέγχεται με αυτόν τον τρόπο για χιλιετίες. Νομίζουμε ότι είναι αληθινό, αλλά στην πραγματικότητα είναι απλά μια ταινία που παίζει στη συλλογική συνείδηση, η οποία παρουσιάζεται ως “πραγματικότητα”. Η ως η μόνη δυνατή εξέλιξη πραγματικότητας που μπορούμε να έχουμε… Με βασικό στόχο την υπακοή στα μέσα και εξουσίες που υπηρετούν το σκοτάδι. Αυτή είναι μια πνευματική μετατόπιση που πρέπει να γίνει.

Οι άνθρωποι έχουν βαρεθεί τους άχρηστους πολέμους, την ολοκληρωτική ηγεσία και τον αυταρχικό έλεγχο. Οι άνθρωποι ξυπνούν με το τι είναι πραγματικά σημαντικό στη ζωή. Είναι καιρός να ανακτήσουμε την άπειρη δύναμή μας και να ανοίξουμε τις πόρτες της ψυχικής μας φυλακής. Δεν είναι εύκολο πράγμα, αλλά ήρθε η ώρα να πορευτούμε υπό το φως της ελευθερίας. Κιάνου Ριβς

Συντάκτης: Στέλιος Νικολαΐδης

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%