Στέλιος Νικολαΐδης

Οι παγκοσμιοποιητές πράγματι έχουν μία θρησκεία!

today20 Μαρτίου, 2023

Background
share close

ΔΕΣ! Έχω λοιπόν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι παγκοσμιοποιητές πράγματι έχουν μία θρησκεία και ότι, σύμφωνα με τα στοιχεία, το βασικό τους σύστημα πεποιθήσεων είναι ο Εωσφορισμός (Λουσιφεριανισμός).

Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξουν αρνητές που θα σχολιάσουν αρνητικά αυτή την διαπίστωση, ωστόσο, τα γεγονότα είναι αναμφισβήτητα. Υπάρχει ένα ξεχωριστό αποκρυφιστικό στοιχείο στην παγκοσμιοποίηση και ο Εωσφορισμός αναδύεται σταθερά ως η πρωταρχική της φιλοσοφία.

Επειδή ο Εωσφορισμός είναι μια εγγενώς καταστροφική ιδεολογία, ακόμη και όταν τον δούμε έξω από το πρίσμα της χριστιανικής πίστης, υπάρχουν από εκεί και πέρα πολλά ψυχολογικά στοιχεία που πρέπει να αντιμετωπιστούν, τα οποία ο Χριστιανισμός συχνά αγνοεί.

Η Εωσφορική φιλοσοφία είναι προσαρμοσμένη για ναρκισσιστές και κοινωνιοπαθείς. Η βάση αυτής της λατρείας αφορά «ειδικά» ανθρώπινα όντα τα οποία δεν δεσμεύονται από τα όρια της ανθρώπινης συνείδησης και της ηθικής. Η έλλειψη ενσυναίσθησης θεωρείται ως ένα πλεονέκτημα για «πρόοδο», και ο απώτερος στόχος του Λουσιφεριανισμού είναι η θέωση, δηλαδή να γίνει το άτομο θεός, είτε μέσω της λατρείας του από τους άλλους και της δύναμης της επιρροής του, είτε μέσω τεχνολογικών μεθόδων που θα επεκτείνουν την διάρκεια της ζωής του και τις ικανότητές του.

Πιστεύω ότι οι παγκοσμιοποιητές αντιμετωπίζουν την τεχνητή νοημοσύνη με τέτοια ευλάβεια, επειδή θεωρούν ότι είναι μία νέα μορφή ζωής ή η εσχάτη μορφή ζωής. Μια ζωή που δημιουργούν οι ίδιοι ως θεοί που νομίζουν ότι είναι!!!

Συμβολικά δε, αυτή η νέα «ζωή» είναι πράγματι φτιαγμένη κατ’ εικόνα των δημιουργών της: δεν έχει καθόλου ενσυναίσθηση, καθόλου τύψεις, καθόλου ενοχές, και καθόλου αγάπη. Ελλείψει λοιπόν άλλης, καλύτερης λέξης, είναι άψυχη, όπως ακριβώς άψυχοι είναι οι ψυχοπαθείς παγκοσμιοποιητές.

Αν εξετάσουμε την τεχνητή νοημοσύνη με θρησκευτικούς όρους, είναι ένα είδος αντίθεσης στην εικόνα του Χριστού.

Σύμφωνα με το χριστιανικό δόγμα, ο Χριστός αντιπροσωπεύει μια πάνσοφη μορφή απόλυτης αγάπης και αυτοθυσίας. Δεν νομίζω ότι υπάρχει μία και μόνο λέξη που να ορίζει τι τελικά αντιπροσωπεύει η τεχνητή νοημοσύνη. Ο μόνος όρος που φαίνεται να είναι ο καταλληλότερος είναι: «Αντίχριστος»: το μάτι που βλέπει τα πάντα (παντεπόπτης οφθαλμός), η βασιλεία μιας υπερ-νοημοσύνης δίχως ανθρωπινότητα !

Τούτου λεχθέντος, πιστεύω βαθύτατα στην ύπαρξη του Κακού. Το Κακό ορίζεται ως σκόπιμα παραπλανητικές ή καταστρεπτικές ενέργειες για ένα καθαρά προσωπικό ή συλλογικό όφελος, όπως η δολοφονία ή η υποδούλωση. Το Κακό υπάρχει και είναι ένα παρατηρήσιμο στοιχείο της ανθρώπινης ζωής.

Υπάρχουν επίσης χαρακτηριστικά ανθρωπιάς τα οποία οδηγούν στο Καλό, που όταν τα διαφυλάσσουμε, μας εμποδίζουν από την αυτοκαταστροφή.

Για τους περισσότερους από εμάς, η συνείδηση, η λογική χρήση, η σοφία και, συχνά, η πίστη, μπορεί να αποτελέσουν ασπίδα εναντίον κακών ενεργειών, όπως επίσης και η χρήση τους για το καλό όσο το δυνατόν περισσότερο.

Εάν δεν είχαμε αυτά τα στηρίγματα της ψυχής μας, θα είχαμε αυτοκαταστραφεί εδώ και πολύ καιρό. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιοι που δεν έχουν συνείδηση, δεν έχουν ενσυναίσθηση και χλευάζουν αυτά τα χαρακτηριστικά ως περιοριστικά!

Η τεχνητή νοημοσύνη έχει λοιπόν σχεδιαστεί από αυτό ακριβώς το είδος ανθρώπων. Ίσως δεν θα προκαλέσουν το «τέλος του κόσμου» με όρους που συνήθως αντιλαμβανόμαστε (ή με βιβλικούς όρους), αλλά με την πάροδο του χρόνου, θα μπορούσαν να καταστείλουν όλα όσα καθιστούν την ανθρωπότητα άξια να υπάρχει.

Και αυτό, κατά κάποιο τρόπο, θα ήταν μια Αποκάλυψη. Ένας ζωντανός εφιάλτης, με επικεφαλής τους ψυχοπαθείς που χρησιμοποιούν την κοινωνιοπαθή τεχνητή νοημοσύνη, ενθαρρύνοντας και επιτρέποντας ενεργά στις μάζες να εγκαταλείψουν τα ανθρώπινα σώματα τους για να γίνουν ψηφιακές τερατωδίες και τεχνολογικές χίμαιρες.

Αν πετύχουν, τότε πραγματικά θα επικρατήσει η απόλυτη βεβήλωση της φύσης, ή, για όσους πιστεύουν στον Θεό, του Σχεδίου του Θεού.

Η αναζήτηση της θέωσης για τους περισσότερους από εμάς, δεν αξίζει τον κόπο δίχως την Θεία Χάρη, ωστόσο, για τους παγκοσμιοποιητές, είναι το όνειρο της ζωής τους και θα κάνουν τα ΠΑΝΤΑ για να το πετύχουν εκτός και εάν τους το απαγορεύσεις εσύ.

Η θεία δύναμη και η θεϊκή έμπνευση θα μας δείξει πώς να το αλλάξουμε αυτό υπέρ του ανθρώπου…

Συντάκτης: Στέλιος Νικολαΐδης

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%