Στέλιος Νικολαΐδης

Οκτώ τρόποι να πάρετε πίσω τον έλεγχο του νου σας!

today12 Νοεμβρίου, 2020

Background
share close

Εσείς που διαβάζετε αυτό, τώρα, είστε έτοιμοι να πάρετε τον έλεγχο του νου σας! Από την αρχή της ζωής μας, ο νους μας προγραμματίζεται από το περιβάλλον μας και τον κόσμο γενικότερα! Καθώς μεγαλώνουμε, εξελισσόμαστε και αφυπνιζόμαστε, μαθαίνουμε ότι πρέπει να πάρουμε πίσω τον έλεγχο του νου μας!

Από ποιον θα πάρουμε πίσω τον έλεγχο; Εν μέρει, η κοινωνική εκπαίδευση και οι εκπαιδευτικοί θεσμοί έχουν επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό ποιοι είμαστε και πώς εμείς βλέπουμε τον εαυτό μας!

Δεν χρειάζεται ο στόχος της ζωής σου να είναι το κουβούκλιο/γραφείο! Οι σχέσεις σου, δεν χρειάζεται να αντικατοπτρίζουν τις σύγχρονες τηλεοπτικές σειρές! Η καθημερινή σου ενέργεια δεν χρειάζεται να σπαταλιέται σε ανόητο κοινωνικό δράμα και κουτσομπολιό! Όλα αυτά αποσπούν την προσοχή μας από το βαθύτερο νόημα της ζωής! Πρέπει να καταργήσουμε αυτήν την διαφθορά μέσα μας για να αλλάξουμε τον κόσμο γύρω μας!

Οι περισπασμοί είναι παντού, μας αποσπούν την προσοχή και προγραμματίζουν τον νου μας να εστιάζει σε ασήμαντα θέματα για να αποδυναμωθούμε! Για να οδηγούμαστε σε καταναγκαστικό καταναλωτισμό και νοσηρό εγωισμό, και όχι για να εργαζόμαστε για το καλό της κοινότητας, ούτε για την παγκόσμια αλλαγή!

Θέλω να πάρετε πίσω τον έλεγχο του νου σας, γιατί πιστεύω ότι είναι επιτακτική ανάγκη για την δική σας προσωπική υγεία και ευημερία, καθώς και για την ευημερία του πλανήτη!

1) Να είστε υπερ-επιλεκτικοί ως προς τις πηγές που ενημερώνεστε!
Οι επαγγελματίες διαφημιστές σε όλη την υδρόγειο καταγράφουν τις συνήθειες σας, αγοράζουν τα στοιχεία σας και μελετούν τις κινήσεις σας, προκειμένου να σας κάνουν να αγοράσετε τα προϊόντα των εταιρειών που τους προσλαμβάνουν

Αν είσαι επιρρεπής στο να ενδώσεις και κάνεις συχνά παρορμητικές ανθυγιεινές αγορές, αυτοί το ξέρουν! Ξέρουν ακόμη και το ακριβές ποσοστό της πιθανότητας πώλησης! Προωθούν τις διαφημίσεις τους πάνω μας μέχρι η δύναμη της θέλησης μας να αδυνατίσει και τελικά να ενδώσουμε!

Αυτή είναι μια μορφή ελέγχου του νου που ασκείται δημοσίως, καθημερινά και νόμιμα! Είναι χειραγώγηση και δημιουργήθηκε για να είναι αυτό ακριβώς! Θα πρέπει να πάρετε πίσω τον έλεγχο από αυτές τις σούπερ πλούσιες ογκόλιθους-εταιρείες κάνοντας ισχυρογνώμο-νες υγιείς αποφάσεις οι οποίες στηρίζουν την τοπική σας κοινότητα!

Τα μίντια μας θέλουν να επενδύουμε σε κατασκευασμένες ιστορίες, με την μορφή των ταινιών και της τηλεόρασης, για να στέλνουμε την ενέργεια μας σε φανταστικούς χαρακτήρες, αντί να δίνουμε ειλικρινή και εστιασμένη προσοχή στην δική μας ζωή!

Να είστε υπερ-επιλεκτικοί σχετικά με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που καταναλώνετε, για να μην σας καταναλώσουν! Αυτό δεν χρειάζεται να σας κάνει να νιώσετε φόβο! Μάλλον, θα πρέπει να καταλάβετε πόσο απίστευτα ισχυρή και πολύτιμη είναι η ενέργειά σας, η προσοχή σας και οι αποφάσεις σας!

2. Δημιουργήστε καθημερινές τελετουργίες

Οι καθημερινές τελετουργίες είναι το Νο 1 χακάρισμα του νου!

Είμαστε αυτό που κάνουμε επανειλημμένα! Άρα, η τελειότητα δεν είναι μία πράξη, αλλά μία συνήθεια! Αριστοτέλης

Πώς θα επιλέξετε να προγραμματίσετε την ημέρα σας, από το πρωί μέχρι το βράδυ, είναι στο χέρι σας! Απλά να είστε επιλεκτικοί!

Ο χρόνος σας, ο χώρος και οι δράσεις σας είναι ιερές και οι καθημερινές τελετουργίες σας είναι η ευκαιρία σας να εκτιμήσετε τον εαυτό σας και την ζωή. Κάντε θετικές επιλογές και να γνωρίζετε ότι η συνέπεια είναι το πιο σημαντικό για να πάρετε πίσω τον έλεγχο του νου σας.

Συμβουλή: Σκεφτείτε και σκιαγραφήστε μια τέλεια μέρα, από το τι κάνετε όταν σηκώνεστε από το κρεβάτι, το πώς περνάτε την ημέρα σας και πώς τελειώνει η μέρα! Εργαστείτε κάθε μέρα για να διαμορφώσετε την ζωή σας, βάση αυτής της τέλειας μέρας!

3) Ασκηθείτε και μπείτε μέσα στο σώμα σας!

Ξέρατε ότι είναι ήδη επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι η άσκηση κυριολεκτικά σας κάνει πιο έξυπνους;

Όλες οι μορφές άσκησης βελτιώνουν την γνωστική λειτουργία, βοηθάνε στην ανοικοδόμηση της νευρο-συνδεσιμότητας του εγκεφάλου και αποτρέπουν τον εκφυλισμό του νου! Αν θέλετε να ασκήσετε μια μορφή διαμαρτυρίας στο σύστημα, δεν υπάρχει καλύτερη από το να κάνετε το σώμα σας υγιή και γυμνασμένο!
Το σώμα μας είναι η προέκταση του μυαλού και της καρδιάς μας! Η στάσιμη ενέργεια του νου αποθηκεύεται στο σώμα και οι ρυθμοί μας επιβραδύνονται! Βλέπουμε περισσότερο τηλεόραση, σερφάρουμε στο διαδίκτυο, αποκτούμε κακές διατροφικές συνήθειες και έχουμε ανόητες παρορμήσεις! Μην πηγαίνετε προς αυτή την κατεύθυνση, και εάν είστε ήδη εκεί, σταματήστε! Μπορεί να είναι εξαιρετικά δύσκολο, αλλά μην εγκαταλείπετε την προσπάθεια.

4) Μάθετε πώς να επικεντρώνεστε χωρίς να αποσπάται η προσοχή σας!

Η αξιοποίηση της ικανότητά μας να επικεντρωνόμαστε σε ένα πράγμα είναι απαραίτητη για τον έλεγχο του νου! Του νου μας του αρέσει να περιπλανιέται, και από αυτήν την περιπλάνηση πολλές φορές καταλήγουμε σε σημεία που δεν είχαμε σκοπό!

Είναι επιτακτική ανάγκη να μάθουμε να αξιοποιούμε αυτή την ενέργεια και να την εφαρμόζουμε σε μια συγκεκριμένη εστίαση! Η εστίαση της προσοχής είναι μεγάλη πρόκληση, αφού ο πολιτιστικός και τεχνολογικός προγραμματισμός, προκαλούν τεράστια νευροδιέγερση, συμπεριλαμβανομένης της απελευθέρωσης του εγκεφάλου επιβραβευτικών χημικών ουσιών, όταν κάνουμε πολλαπλά καθήκοντα ταυτόχρονα και διάσπαρτα.

Πάρτε πίσω την δύναμή σας και να μάθετε να κυριαρχείτε στον νου σας!

Ένας λόγος που τόσο λίγοι από μας πετυχαίνουν αυτό που πραγματικά θέλουν, είναι ότι ποτέ δεν κατευθύνουμε την προσοχή μας, δεν συγκεντρώνουμε την δύναμή μας. Οι περισσότεροι, περιστασιακά ανακατεύονται με κάτι, μη αποφασίζοντας ποτέ να μάθουν κάτι καλά.

5) Να είστε επιλεκτικοί ως προς το πού επενδύετε την ενέργειά σας!

Βλέπω ανθρώπους καθημερινά, τυφλά να επενδύουν τόσο πολύ ενέργεια σε πράγματα που δεν προτιμούν!

Επενδύστε την ενέργειά σας πολύ προσεκτικά και βεβαιωθείτε ότι κάθε μέρα το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής και της ενέργειάς σας είναι προσανατολισμένο προς αυτό που θέλετε για τον εαυτό σας, την ζωή σας, τις σχέσεις σας και το περιβάλλον σας! Αν βρεις τον εαυτό σου να έχει εμπλακεί ενεργητικά σε κάτι που δεν προτιμάς, ρώτα τον εαυτό σου τι είναι αυτό που προσπαθεί να σου διδάξει, και στην συνέχεια πάρε τα επόμενα βήματα που πρέπει για να αποσύρεις την ενέργεια σου, με φροντίδα και προσοχή!

Να μην είστε βιαστικοί! Η βιασύνη να αλλάξουμε τις ενεργητικές επενδύσεις μας συχνά σημαίνει ότι υποσυνείδητα θα μπλεχτούμε σε άλλες επενδύσεις που δεν προτιμάμε!

6) Η Δύναμη της πρόθεσης!

Η προοπτική μας για τον κόσμο αλλάζει κυριολεκτικά την πραγματικότητα στην οποία ζούμε! Αυτό έχει αποδειχθεί από την κβαντική φυσική και από μελέτες και πειράματα σχετικά με το πώς προβάλλοντας συναισθήματα και σκέψεις μας, επηρεάζεται η δομή του νερού!

Οι συνθήκες δεν έχουν προκαθορισμένες αντιδράσεις! Δεν χρειάζεται να βασίζουμε την αντίδρασή μας σε κάτι που συμβαίνει ανάλογα με το πώς άλλοι έχουν ανταποκριθεί στο παρελθόν! Λαμβάνοντας και πάλι τον έλεγχο του νου μας, σημαίνει την πλήρη συνειδητοποίηση ότι οι αντιδράσεις μας είναι δική μας ευθύνη! Πρέπει να σπάσουμε την παρορμητική συμμόρφωση που μας οδηγεί σε αποδυναμωμένες προοπτικές!

Με την σωστή οπτική γωνία, ο κόσμος των ονείρων σας γίνεται δυνατός, πραγματικός και γνήσιος!

7) Μάθετε κάτι πολύ καλά!

Ξεκινήστε να μαθαίνετε κάτι που σας εμπνέει πραγματικά! Κοινωνιολογικές μελέτες στο Malcolm Gladwell έδειξαν ότι πρέπει να κάνουμε κάτι για περίπου 10.000 ώρες για να το μάθουμε καλά!

Αυτές είναι πολλές ώρες εξάσκησης ελέγχου του μυαλού και της εστίασής μας! Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για την απελευθέρωση του νου μας από το να τον κατευθύνουμε προς κάτι! Του νου μας του αρέσει να λαμβάνει εντολές από τις επιθυμίες μας και χωρίς αυτή την εστίαση είμαστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι σε παρορμητικές επιρροές!

Ξεκινήστε την δημιουργία!

8) Αναπτύξτε μια πανταχού παρούσα σύνδεση με το πνεύμα σας!

Το πνεύμα είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχός μας προς την αυτο-απελευθέρωση. Μου αρέσει να λέω ότι η καλύτερη θεραπεία για την ζωή στο matrix, είναι η σύνδεση με το ενοποιημένο πεδίο του Σύμπαντος!

Η σύνδεσή μας με το Πνεύμα, την Φύση και την καθολική νοημοσύνη έχει σχεδιαστεί για να μας αφυπνίσει και να υποστηρίξει την εξέλιξή μας! Θα πρέπει να αποφασίσουμε για το μέλλον που θέλουμε να δημιουργήσουμε βάσει των σκέψεων και των πράξεών μας και το Πνεύμα θέλει να μας καθοδηγήσει και να μας κατευθύνει προς το καλύτερο αποτέλεσμα!

Ωστόσο, η ελεύθερη βούληση είναι αυτή που κάνει την εκ νέου ανάληψη του ελέγχου του νου μας τόσο απαραίτητη, καθώς διαθέτουμε τον κίνδυνο να ακολουθήσουμε ζωές που δημιούργησαν άλλοι, αν δεν τις δημιουργήσουμε εμείς, για εμάς!

Το Πνεύμα είναι πάντα εδώ για σας να καθοδηγεί, να σας καθησυχάζει και να σας γεμίζει με αγάπη!
Είναι αναμφισβήτητο ότι οι σκέψεις μας έχουν δύναμη! Πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτήν την δύναμη, χρησιμοποιώντας την ενέργεια των συναισθημάτων μας, για να πάρουμε πίσω τον έλεγχο του νου μας! Με τον τρόπο αυτό, εμείς οι ίδιοι, δίνουμε την ευκαιρία για μεγαλύτερο νόημα, περισσότερη αγάπη και εκτίμηση προς τους εαυτούς μας και στον κόσμο!

Επαναπρογραμματίζοντας την συνείδησή μας σε ένα μεγαλύτερο όραμα για τον εαυτό μας και την ζωή μας, μπορούμε στη συνέχεια να χρησιμοποιήσουμε τον νου μας για την ανάπτυξη, την κατασκευή και την δημιουργία αυτού του οράματος.

Μαζί μπορούμε κυριολεκτικά να οικοδομήσουμε έναν κόσμο που να λειτουργεί για όλους!

Απελευθέρωσε τον εαυτό σου από την νοητική σκλαβιά! Κανένας άλλος δεν μπορεί να το κάνει για σένα!

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Προηγούμενο άρθρο

Σινεμά - TV

Η Κέιτ Γουίνσλετ κατέρριψε το ρεκόρ υποβρύχιου γυρίσματος

Η Κέιτ Γουίνσλετ κατέρριψε το ρεκόρ υποβρύχιου κινηματογραφικού γυρίσματος, το οποίο είχε μέχρι τώρα ο Τομ Κρουζ. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Avatar 2» του Τζέιμς Κάμερον, η Κέιτ Γουίνσλετ κράτησε την αναπνοή της κάτω από το νερό επί 7 λεπτά και 14 δευτερόλεπτα, καταρρίπτοντας το ρεκόρ του Τομ Κρουζ, ο οποίος είχε κρατήσει την αναπνοή του για περίπου έξι λεπτά, σε υποβρύχια λήψη της πέμπτης ταινίας της […]

today12 Νοεμβρίου, 2020


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%