Στέλιος Νικολαΐδης

ΟΝΕΙΡΑ, ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΗΣΗ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑΤΑ

today13 Νοεμβρίου, 2013

Background
share close

Μόνον εκείνοι που έχουν εισχωρήσει στον κόσμο της αντικειμενικής διαίσθησης, μόνο εκείνοι που έχουν φτάσει στα επίσημα ύψη της νοητικής Σκέψης είναι πραγματικά αφυπνισμένοι και φωτισμένοι.

Κανένα πραγματικό ΚΙΟΥ δεν μπορεί να ονειρεύεται. ΤΟ ΚΙΟΥ, το οποίο έχει φτάσει μέχρι τα ύψη της νοητικής Σκέψης, ποτέ δεν το κοινοποιεί, ποτέ δεν κάνει τον σοφό, είναι πολύ απλό και ταπεινό, αγνό και τέλειο.

Είναι αναγκαίο να ξέρουμε ότι κανένα Q δεν είναι μέντιουμ, ούτε ψευτοδιορατικό, ούτε ψευτομυστικιστής σαν όλους αυτούς που σήμερα αφθονούν σαν τα αγριόχορτα σε όλες τις σχολές των πνευματικών, ερμητικών, αποκρυφιστικών και λοιπών σπουδών.

Η κατάσταση Q είναι ύψιστη και την επιτυγχάνουν μόνον όσοι δουλεύουν στο αναμμένο σιδηρουργείο του ΄Ηφαιστου σε όλη τη ζωή τους. Μόνον η Κουνταλίνη μπορεί να μας ανυψώσει μέχρι την κατάσταση Q.

Επείγει να ξέρουμε να διαλογιζόμαστε βαθιά και ύστερα να ασκούμε σεξουαλική θεουργία κατά τη διάρκεια όλης της ζωής, για να φτάσουμε μετά από δύσκολες δοκιμασίες στην κατάσταση Q.

Ο διαλογισμός και η σεξουαλική θεουργία θα μάς πηγαίνουν μέχρι τα ύψη της νοητικής Σκέψης.

Κανένας ονειροπόλος, κανένα μέντιουμ, κανένας από εκείνους που μπαίνουν σε κάποια σχολή αποκρυφιστικής διδασκαλίας, δεν μπορεί να φτάσει στιγμιαία στην κατάσταση Q. Δυστυχώς πολλοί πιστεύουν ότι αυτό είναι σαν να φυσάς και να κάνεις μπουκάλια ή σαν να καπνίζεις ένα τσιγάρο ή σαν να μεθάς. Έτσι βλέπουμε πολλά φαντασιόπληκτα μέντιουμ και ονειροπόλους που αυτοαποκαλούνται δάσκαλοι, διορατικοί, φωτισμένοι. Σε όλεςτις σχολές, δεν λείπουν τέτοια άτομα που ισχυρίζονται πως είναι διορατικά χωρίς πραγματικά να είναι. Αυτά είναι εκείνα που, βασισμένα στις φαντασιοπληξίες και στα όνειρά τους, συκοφαντούν τους άλλους λέγοντας πως ο τάδε είναι πεσμένος, ο δείνα είναι μαύρος μάγος κ.λπ.

Είναι αναγκαίο να προειδοποιήσουμε ότι τα ύψη του Q απαιτούν πολλά χρόνια διανοητικής άσκησης και σεξουαλικής μαγείας. Στον Τέλειο Γάμο, τούτο σημαίνει πειθαρχία, βαθιές και μακροχρόνιες μελέτες, βαθύ και πολύ δυνατό εσωτερικό διαλογισμό, θυσία προς την ανθρωπότητα κ.λπ.

Γενικά οι νεοφώτιστοι είναι γεμάτοι ανυπομονησία, θέλουν φαινομενικές και άμεσες εκδηλώσεις, στιγμιαία ξεδιπλώματα στο αστρικό, φώτιση, σοφία κ.λπ.

 

Η ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ

Η πραγματικότητα είναι άλλη. Τίποτα δεν μας δίνεται δωρεάν, όλα κοστίζουν. Τίποτα δεν αποκτάμε με την περιέργεια, στιγμιαία, γρήγορα. Όλα έχουν την διαδικασία τους και την ανάπτυξή τους. Η Κουνταλίνη αναπτύσσεται, εξελίσσεται και προοδεύει πολύ σιγά μέσα στην αύρα

Η Κουνταλίνη έχει την εξουσία να αφυπνίσει τη συνείδηση, όμως η διαδικασία της αφύπνισης είναι αργή, βαθμιαία, φυσική, χωρίς θεαματικά γεγονότα, αισθησιακά, συγκινησιακά και βάρβαρα. Όταν η συνείδηση έχει ήδη αφυπνισθεί τελείως, το γεγονός αυτό δεν είναι κάτι το εντυπωσιακό, ούτε το θεαματικό. Είναι απλώς μια πραγματικότητα τόσο φυσική όσο ενός δέντρου που σιγά σιγά μεγάλωσε, αναπτύχθηκε και εξελίχθηκε χωρίς εκπλήξεις και εντυπωσιακά πράγματα. Η φύση είναι η φύση.

Ο μαθητής αρχικά λέει: ονειρεύομαι, μετά αναφωνεί: είμαι στο αστρικό σώμα, έξω από το φυσικό σώμα. Αργότερα πετυχαίνει το σαμάντι, την έκσταση, και εισχωρεί στους λειμώνες του Παράδεισου. Στην αρχή οι εκδηλώσεις είναι σποραδικές, διακοπτόμενες, ακολουθούμενες από μακριούς χρόνους υποσυνείδητου. Αργότερα, τα πυρογενή φτερά μας δίνουν την αδιάκοπη αφυπνισμένη συνείδηση.

Οι μαθητές Q πρέπει να μάθουν να κάνουν τη διάκριση μεταξύ των ονείρων και των οραμάτων. Το να ονειρεύεται κανείς είναι ένα πράγμα, και το να έχει οράματα είναι άλλο. Κανένας που είναι πραγματικά αφυπνισμένος δεν μπορεί να ονειρεύεται. Μόνον εκείνοι που έχουν τη συνείδηση κοιμισμένη ζουν ονειρευόμενοι. Ο χειρότερος τύπος ονειροπόλου είναι ο σεξουαλικός ονειροπόλος.΄Οσοι ζουν ονειρευόμενοι σαρκικά πάθη, ξοδεύουν ανόητα τη δημιουργική ενέργεια στην ικανοποίηση των φαντασιακών τους απολαύσεων. Γενικά αυτά τα άτομα δεν προοδεύουν πνευματικά και αποτυγχάνουν σε όλα τα πράγματα. Πέφτουν στη μιζέρια

.

ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑΤΑ

Όταν κοιτάμε μια πορνογραφική εικόνα, αυτή πληγώνει τις αισθήσεις και μετά περνάει στον νου. Το ψυχολογικό Εγώ επεμβαίνει σε αυτά τα πράγματα κλέβοντας την ερωτική εικόνα,΄για να την αναπαράγει στο διανοητικό επίπεδο. Στον κόσμο του νου αυτή η εικόνα μετατρέπεται σε ένα ζωντανό ομοίωμα (όνομα που δίνεται στις ερωτικές εικόνες του διανοητικού). Στη διάρκεια του ύπνου, ο ονειροπόλος κάνει έρωτα με αυτό το ζωντανό ομοίωμα, το οποίο σαν ερωτικό δαιμόνιο τον βάζει σε πειρασμούς για την ικανοποίηση της λαγνείας. Το αποτέλεσμα είναι οι ονειρώξεις με όλες τους τις τρομακτικές συνέπειες. Κανένας πραγματικός ευσεβής οδοιπόρος του μονοπατιού δεν πρέπει να επισκεφτεί κινηματογράφους όπου προβάλλονται ταινίες πορνό, γιατί αυτοί είναι άντρα της μαύρης μαγείας. Οι ερωτικές εικόνες της οθόνης δημιουργούν νοητικά ομοιώματα και ερωτικά όνειρα. Αυτές οι κινηματογραφικές αίθουσες είναι γεμάτες από διαβολικές στοιχειακές οντότητες, δημιουργημένες από τον ανθρώπινο νου. Είναι γεμάτες από αρνητική ενέργεια.

Ο υποσυνείδητος νους δημιουργεί φανταστικά όνειρα στη χώρα των ονείρων. Η ποιότητα των ονείρων εξαρτάται από τις πεποιθήσεις του ονειροπόλου. Όταν πιστεύει κανείς πως εμείς είμαστε καλοί, μάς ονειρεύεται βλέποντάς μας σαν αγγέλους. Όταν κάποιος πιστεύει πως είμαστε κακοί, μάς ονειρεύεται βλέποντάς μας σαν διαβόλους. ΑΛΛΟΙ μας έβλεπαν σαν αγγέλους. Πολλές φορές αρκούσε να διαβάσουν αυτοί οι μαθητές οποιοδήποτε βιβλίο ή να ακούσουν οποιαδήποτε διάλεξη για να προσχωρήσουν σε μια καινούργια σχολή. Τότε όταν σταμάτησαν να πιστεύουν σε μας, όταν άλλαξαν τις ιδέες και γνώμες τους, μάς ονειρεύτηκαν βλέποντας μας μετατρεμμένους σε διαβόλους. Ποια ήταν η διόραση αυτών των ανθρώπων; Σε τι κατέληξαν τα διορατικά όνειρά τους; Τι είδους διόραση είναι αυτή, που σήμερα μας βλέπει σαν θεούς και αύριο βεβαιώνει πως είμαστε διάβολοι; Πού είναι η διόραση αυτών των ονειροπόλων; Γιατί αντιφάσκουν αυτοί οι άνθρωποι; Γιατί ορκίζονται τη μια πως είμαστε θεοί και την άλλη πως είμαστε διάβολοι; Τι είναι αυτό;

Το υποσυνείδητο είναι μια πραγματική οθόνη στην οποία προβάλλονται πολλές εσωτερικές ταινίες. Το σημερινό υποσυνείδητο δρα μερικές φορές σαν φωτογράφος, άλλες σαν διευθυντής και επίσης σαν πειραματιστής που προβάλλει εικόνες στο διανοητικό φόντο.

Είναι φυσιολογικό ότι το υποσυνείδητο που προβάλλει συχνά, κάνει πολλά λάθη. Κανένας δεν αγνοεί ότι στην διανοητική οθόνη ξεπηδούν λανθασμένες σκέψεις, αβάσιμες υποψίες και επίσης ψεύτικα όνειρα.

Χρειαζόμαστε να κάνουμε το υποσυνείδητο συνείδηση, να σταματήσουμε να ονειρευόμαστε, να αφυπνίσουμε τη συνείδηση.

Εκείνος που έχει αφυπνιστεί, είναι αδύνατον να ονειρεύεται, ζει στους εσωτερικούς κόσμους μέσα σε εντατική επαγρύπνηση, ενώ το φυσικό σώμα κοιμάται στο κρεβάτι του. Αυτοί είναι οι αυθεντικοί, φωτισμένοι διορατικοί.

Εμείς δεν μπορούμε να δεχόμαστε διορατικούς που δεν έχουν αφυπνίσει τη συνείδηση Q. Εμείς δεν μπορούμε να δεχόμαστε διορατικούς που δεν έχουν δημιουργήσει το Χριστό αστρικό, τη διάνοια του Χριστού και την Χριστό θέληση.

Οι διορατικοί που δεν έχουν αφυπνίσει συνείδηση και ούτε κατέχουν τα ηλιακά τους οχήματα, βλέπουν στους εσωτερικούςκόσμους μόνο τις δικές τους πεποιθήσεις και αντιλήψεις. Τελικά δεν χρησιμεύουν.

Μόνον εκείνοι οι ξύπνιοι διορατικοί, μόνον εκείνοι οι διορατικοί που ήδη κατέχουν τα ηλιακά τους οχήματα, είναι άξιοι πραγματικής εμπιστοσύνης. Αυτοί δεν είναι ονειροπόλοι. Αυτοί δεν σφάλλουν. Αυτοί είναι πραγματικοί φωτισμένοι. Τέτοιου είδους άνθρωποι είναι πραγματικά Δάσκαλοι Q . Τα οράματα τέτοιου είδους ύψιστωνανθρώπων δεν είναι απλά όνειρα. Αυτοί είναι οι Δάσκαλοι της τελειότητας. Τέτοιου είδους Δάσκαλοι δεν μπορούν να ονειρεύονται πια. Τέτοιου είδους Δάσκαλοι μπορούν να ερευνούν στις μνήμες της φύσης και να διαβάζουν στα σφραγισμένα αρχεία της Δημιουργίας όλη την ιστορία της γης και των φυλών της.

Όλοι εκείνοι που ακολουθούν το μονοπάτι του Τέλειου ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ Γάμου, πρέπει να ζουν επάγρυπνοι και επιφυλακτικοί όπως ο φρουρός σε εποχή πολέμου. Στη διάρκεια των ωρών του ύπνου, οι Δάσκαλοι Q δοκιμάζουν τους μαθητές τους. Οι σκοτεινοί μάς επιτίθενται στη διάρκεια του ύπνου, όταν δουλεύουμε στο Μεγάλο

Έργο. Στη διάρκεια του ύπνου, στους εσωτερικούς κόσμους, πρέπει να περάσουμε από πολλές δοκιμασίες. Οι Δάσκαλοι αφυπνίζουν τη συνείδηση του μαθητή όταν τον δοκιμάζουν σε κάτι.

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΥΠΕΡΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΔΙΟΡΑΣΗ

Εκείνο που ονομάζουμε κανονική συνείδηση της αγρύπνιας, κοιμάται βαθιά. Η κανονική συνείδηση της αγρύπνιας σχετίζεται με τις πέντε αισθήσεις και με τον εγκέφαλο. Οι άνθρωποι νομίζουν πως έχουν αφυπνισμένη τη συνείδηση και αυτό είναι απολύτως ψεύτικο. Οι άνθρωποι ζουν καθημερινά στον πιο βαθύ ύπνο.

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

Η υπερσυνείδηση είναι μια ιδιότητα προερχόμενη από το πνεύμα. Η ικανότητα της υπερσυνείδησης είναι η διαίσθηση.

 

ΥΠΕΡΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

Γίνεται αναγκαίο να αναγκάσουμε την υπερσυνείδηση να δουλεύει για να γίνεται δυνατή η διαίσθηση. Ας θυμηθούμε ότι όργανο που δεν χρησιμοποιείται ατροφεί. Οι άνθρωποι που δεν δουλεύουν με την υπερσυνείδηση έχουν ατροφική τη διαίσθηση. Η πολυόραση είναι διαισθητική διόραση. Είναι θεϊκή παντογνωσία. Αυτό το μάτι βρίσκεται στον αδένα της επίφυσης. Εκεί βρίσκεται ο λωτός των χιλίων πετάλων. Εκεί βρίσκεται η υπερσυνείδηση.

Ο αδένας της επίφυσης βρίσκεται τοποθετημένος στο άνω μέρος του εγκέφαλου. Όποιος θέλει να αναπτύξει την υπερσυνείδηση πρέπει να ασκεί τον εσωτερικό διαλογισμό. Συγκεντρωθείτε στη θεϊκή Μητέρα που βρίσκεται στα βάθη του δικού σας Είναι. Να διαλογιστείτε σε αυτήν. Αποκοιμηθείτε παρακαλώντας την να σας δραστηριοποιεί την υπερσυνείδηση. Διαλογιστείτε καθημερινά. Ο διαλογισμός ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ είναι το καθημερινό ψωμί του σοφού. Με το διαλογισμό θα αναπτύξετε την

υπερσυνείδηση Q AN ΕΙΣΤΕ Q .

Χρειάζεστε μνήμη για να θυμηθείτε τις εσωτερικές εμπειρίες. Μη χύνετε το σπέρμα. Να ξέρετε ότι στο σπέρμα υπάρχουν εκατομμύρια μικροσκοπικών κυττάρων του εγκέφαλου. Εσύ δεν πρέπει να χάνεις αυτά τα κύτταρα.

ΜΝΗΜΗ

Πηγή: www.neoastro.gr

Συντάκτης: Στέλιος Νικολαΐδης

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%