Στέλιος Νικολαΐδης

Όταν προσπαθείς να φτιάξεις την ζωή σου, δεν μπορείς να το κάνεις σαν θύμα, με αισθήματα τύψεων ή ανασφάλειας!

today22 Οκτωβρίου, 2020

Background
share close

Δεν μπορείς να ελπίζεις έτσι. Πρέπει να είσαι παιδί του Θεού, να είσαι δυνατός, και να λάβεις χάρη, ώστε να δώσεις στο μέλλον σου αυτή την ενέργεια. Και αν καταφέρεις να φτιάξεις την δική σου αλήθεια, τότε θα την κατέχεις για πάντα. Σου ανήκει. Έχεις δεσμευτεί μαζί της. Πρέπει όμως να αλλάξεις την λάμψη σου για να μπεις σε αυτή την κατάσταση, επειδή πρέπει να αλλάξεις κατάσταση ύπαρξης. Είμαστε εκπληκτικά όντα. Είμαστε μυστήρια πλάσματα, παιδιά του ζώντος ΘΕΟΥ που ζούμε μέσα στην ύλη. Είμαστε οι δημιουργοί του πεπρωμένου μας αν σταθεί κοντά μας.

Παράδωσε την δημιουργία σου σε μια πιο σπουδαία, ανώτερη ευφυΐα, τον Θεό, και άσε την να αποτυπωθεί σε εσένα με τον κατάλληλο τρόπο.

Ευχαρίστησε την ζωή σου επειδή είσαι παιδί του Θεού και μάλιστα βαπτισμένο στο όνομα του. Ευχαρίστησε την ζωή σου που μπορεί να μην είναι πια το παρελθόν σου.
Ευχαρίστησε το παρελθόν σου που μπορεί να γίνει σοφία.
 Ευχαρίστησε την ψυχή σου που ξυπνά από το όνειρο που μπορεί ποτέ σου να μη ξεχάσεις.


Ευχαρίστησε τις δυσκολίες και τα εμπόδια στην ζωή σου που μπορεί να σε οδηγήσουν σε κάτι σπουδαίο! Και ευχαρίστησε το ανίκητο, την ευφυΐα που ζει μέσα σου και γύρω σου, που μπορεί να σε πλησιάσει, να κινηθεί γύρω σου και να φανερωθεί στην ζωή σου.
 Σου δίνει το μήνυμα ώστε να ξέρεις να ξεχωρίζεις τι είναι αληθινό και να συνεχίσεις
να είσαι ενεργός ως ΑΓΑΠΗ.

Μπες σε κατάσταση ευγνωμοσύνης! Ευχαρίστησε την ζωή σου, ακόμα κι αν δεν έχει συμβεί όπως θα ήθελες.

Η ευγνωμοσύνη είναι η απόλυτη κατάσταση λήψης, επειδή σημαίνει πως κάτι έχει ολοκληρωθεί. Όταν η σκέψη στέλνει σήμα και το αίσθημα προσεγγίζει το γεγονός, όσο περισσότερο μένεις σε κατάσταση ευγνωμοσύνης, τόσο περισσότερο προσεγγίζεις την νέα σου ζωή σαν μαγνήτης. Αυτό δεν είναι μια διανοητική διαδικασία. Πρέπει να το νιώθεις όταν το κάνεις. Όταν σηκωθείς από την προσευχή, μην ελπίζεις οι προσευχές σου να εκπληρωθούν, σήκω, σαν αυτές να έχουν ήδη συμβεί! Εκείνος ξέρει πότε και τι θα κάνει! Έχε εμπιστοσύνη. Δεν χρειάζεται πια να προσεύχεσαι, επειδή έχεις ήδη βιώσει την εμπειρία!

Παράδωσε τον εαυτό σου στην δυνατότητα του και, μείνε παιδί Του. Να είσαι πραγματικά.

Κύριε ὁ Κύριος ἡμῶν, ὡς θαυμαστὸν τὸ ὄνομά σου ἐν πάσῃ τῇ γῇ· ὅτι ἐπήρθη ἡ μεγαλοπρέπειά σου ὑπεράνω τῶν οὐρανῶν. (Ψαλ. 8.2)

Κύριε, ο κύριος όλων των ανθρώπων, θαυμαστό το όνομά σου σε όλη την γη! Η μεγαλοπρέπειά σου ασυγκρίτως λαμπρότερη από την λαμπρότητα των ουρανών!

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%