Στέλιος Νικολαΐδης

Πιστεύουμε ότι γνωρίζουμε την εικόνα που έχουν για εμάς οι άνθρωποι που έχουμε γύρω μας και οι άνθρωποι που μας αγαπούν και τους αγαπάμε!

today2 Ιουλίου, 2022

Background
share close

Η αλήθεια όμως είναι άλλη… Ότι δηλαδή έχουν σαν εικόνα για εμάς αυτό που πιστεύουμε εμείς ότι έχουν, αλλά πιθανόν και πολύ περισσότερα πράγματα, τα οποία δεν τα λένε!

Και έχουν και αυτό που λέμε μία δεύτερη άποψη, πιθανόν ακριβώς αντίθετη από αυτή την οποία πιστεύουμε, και η οποία κάποιες φορές αναδύεται στον νου τους. Και τότε έχουμε συμπεριφορές που δεν περιμένουμε.

Αν δεν είχαν αυτή την δεύτερη εικόνα για εμάς που πολλές φορές είναι αντίθετη με την πρώτη εικόνα, το πιθανότερο ήταν να μην είχαμε τεράστιες μεταβολές μέσα στην καθημερινότητα  στην συμπεριφορά τους.

Καλό θα ήταν να ρωτήσετε τον φίλο σας, τον γνωστό σας, τον δεσμό σας, ποια είναι η δεύτερη και πιο βαθιά εικόνα που έχει για σας χωρίς να την εξωραΐσει, χωρίς να σας κολακεύσει και λέγοντας την αλήθεια.

Έτσι από εκεί και πέρα ξέρεις πώς να φέρεσαι ώστε να έχεις  ουσιαστικότερη επικοινωνία.

Συντάκτης: Στέλιος Νικολαΐδης

Rate it

Προηγούμενο άρθρο

Στέλιος Νικολαΐδης

Κυτταρικός ο προγραμματισμός μας για το τι υποστηρίζουμε και τι ψηφίζουμε άσχετα με το τι μας κάνουν και πώς μας βασανίζουν!

Αυτός ο κυτταρικός προγραμματισμός που πάει από πάππου προς πάππου, όπως λέμε, μετατρέπει αυτούς που μας κυβερνούν σε βάναυσους τύραννους. Γνωρίζουν ότι δεν μπορούμε να υπερβούμε αυτόν τον οικογενειακό προγραμματισμό, γιατί αν το κάνουμε, είναι σα να προδίδουμε την οικογένειά μας και τους προγόνους μας ζωντανούς ή τεθνεώτες! Έτσι λοιπόν την στιγμή που το Σύνταγμα μας δίνει την δυνατότητα να αλλάξουμε τα πράγματα, εμείς με ένα μαγικό τρόπο θα επαναφέρουμε […]

today2 Ιουλίου, 2022

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%