Στέλιος Νικολαΐδης

Πώς να προστατεύεστε από τα Ενεργειακά Βαμπίρ

today13 Απριλίου, 2021 1

Background
share close

Ένα ενεργειακό βαμπίρ είναι ένα άτομο που αποστραγγίζει την ενέργειά σας· αναφέρονται επίσης ως ενεργειακά κορόιδα και ψυχικοί βρικόλακες. Κάποια ενεργειακά βαμπίρ έχουν επίγνωση του τι κάνουν και άλλα όχι. Οι ασυνείδητοι είναι συνήθως ψυχικά άρρωστοι ή συναισθηματικά ασταθείς· έχουν μια απελπισμένη ανάγκη να αντλήσουν ζωή από εκείνους που έχουν υγιή και ισχυρή ενέργεια.

να στραγγίζονται όταν αντλείται από αυτούς ενέργεια από ένα βαμπίρ. Υπάρχουν επίσης συνειδητά ενεργειακά βαμπίρ που έχουν εκπαιδευτεί από αρνητικές και σκοτεινές δυνάμεις για τη συλλογή θετικής ενέργειας. Το κάνουν αυτό για διάφορους λόγους: να αποκτήσουν αναγνώριση, δύναμη, να ενισχύσουν την αυτοεκτίμησή τους, να ενισχύσουν το εγώ τους και για νεότητα ή υγεία.

Είναι σημαντικό να προστατεύετε τον εαυτό σας από όσους σας ρουφούν την ενέργεια. Ακολουθούν ορισμένες στρα-τηγικές που θα σας βοηθήσουν:

ΜΗΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΠΟΛΛΑ

Είναι καλό να προσφέρετε, καθώς ενισχύει την ψυχική σας επίγνωση, την πνευματική σας ανάπτυξη και την προσωπική σας εξέλιξη. Ωστόσο, είναι σημαντικό να αναπληρώνετε αυτό που κάθε φορά έχετε προσφέρει. Πρέπει να είστε κυρίαρχοι της ισορροπίας μεταξύ προσφοράς και λήψης . Όταν κάποιος σας δίνει κάτι μικρό, όπως να σας κάνει ένα κομπλιμέντο, λάβετέ το με ανοιχτή καρδιά και πείτε ευχαριστώ. Δε χρειάζεται να τους το ανταποδώσετε απαντώντας με ένα άλλο κομπλιμέντο.

ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που προσπαθούν να ευχαριστήσουν τους πάντες. Αυτό είναι απλά αδύνατο. Όλοι έχουμε διαφορετικές συχνοτικές δονήσεις μεταξύ μας. Θα προσελκύσετε εκείνους με τους οποίους είστε σε παρόμοια δόνηση και τους υπόλοιπους θα τους εκτρέψετε. Ενδέχεται να γίνετε οι ίδιοι ενεργειακά βαμπίρ του εαυτού σας, όταν προσπαθείτε να ευχαριστήσετε τους πάντες.

ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΓΩΙΣΤΕΣ

Οι άνθρωποι που επικεντρώνονται μόνο στον εαυτό τους θα σας αποστραγγίσουν. Όταν έχετε μια συνομιλία μαζί τους, το μόνο που κάνουν είναι να μιλούν για τον εαυτό τους και θα ρωτήσουν πώς είστε μόνο τη στιγμή που ετοιμάζεστε να φύγετε. Στο τέλος μιας συνομιλίας μαζί τους θα νιώσετε εξαντλημένοι. Περιορίστε την επαφή σας ή απομακρύνετε εντελώς τέτοιους ανθρώπους από τη ζωή σας.

ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

Οι απαιτητικοί άνθρωποι κάνουν τα πάντα για να τραβήξουν την προσοχή σας. Ζητούν συνεχώς τη βοήθεια και τις συμβουλές σας, αλλά ποτέ δεν τα εφαρμόζουν. Αυτοί οι άνθρωποι θα σπαταλήσουν το χρόνο σας και θα αποστραγγίσουν την ενέργειά σας. Εκπαιδεύστε τον εαυτό σας να αναγνωρίζει πότε έρχεται σε επαφή με τέτοιους ανθρώπους και μειώστε το χρόνο επαφής που έχετε μαζί τους.

ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ DRAMA QUEENS

Αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι δύσκολο να εντοπιστούν επειδή εμπλέκονται πάντα σε κάποιου είδους πρόβλημα. Όλα όσα θα μπορούσαν να πάνε στραβά πηγαίνουν, και σας βομβαρδίζουν συνεχώς με μηνύματα και τηλεφωνικές κλήσεις σχετικά με την τελευταία καταστροφή στη ζωή τους. Πριν το καλοκαταλάβετε, δεν θα σας έχει μείνει καθόλου ενέργεια. Είναι σημαντικό να μην σπαταλάτε το χρόνο σας με τέτοιους ανθρώπους επειδή θα καταστρέψουν το ενεργειακό σας πεδίο.

ΔΙΑΥΓΕΙΑ

Μην χάνετε το χρόνο σας με υπεκφυγές αλλά περάστε απ΄ ευθείας στο δια ταύτα. Όταν ένα άτομο είναι πολύ αρνητικό, αποκλείστε. Όταν ένα άτομο συνεχίζει να λειτουργεί με τις ίδιες συμπεριφορές και στη συνέχεια ζητά τη συμβουλή σας, τερματίστε την επαφή. Αν κάποιος σας ζητήσει να του κάνετε μια εξυπηρέτηση και δεν μπορείτε, απλά πείτε το. Δεν χρειάζεται να είστε αγενείς, απλά να είσαι σαφείς ενημερώνοντας τους άλλους για το ποια είναι τα όριά σας, ώστε να μην τα ξεπεράσουν.

ΛΙΒΑΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗ

Το λιβάνισμα περιλαμβάνει τη διαδικασία καύσης για τη δημιουργία «λουτρού» καπνού κάθαρσης με σκοπό την προστασία, τον καθαρισμό και τη θεραπεία. Μπορείτε επίσης αντί για το γνωστό λιβάνι να χρησιμοποιήσετε κέδρο, φασκόμηλο και πεύκο για λιβάνισμα.

ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΨΑΛΜΟΙ ΟΙ ΧΑΙΡΕΤΙΜΟΙ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ Η ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ

Οποιοσδήποτε ψαλμός ή προσευχή θα λειτουργήσει εάν βγαίνει από την καρδιά με ένταση, πάθος και αποφασιστικότητα.

Συντάκτης: Μαρία Παπαϊωάννου

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%