Στέλιος Νικολαΐδης

ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙΣ ΧΡΗΣΤΗΣ! ΝΑ ΦΡΟΥΡΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΑΓΑΠΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΥΣΙΕΣ…

today14 Δεκεμβρίου, 2021

Background
share close

Οι χρήστες ουσιών ακολουθούν σιγά σιγά ένα μοναχικό ταξίδι, βυθισμένοι στο σκοτάδι, σε μια άγνωστη Αγωνία και ψυχολογία… βαδίζοντας σε δρόμους στρωμένους από την υγρή και ενέσιμη ουσία. Η πλειοψηφία τους αντιμετωπίζει σαν παιδιά ενός κατώτερου θεού, σιγά σιγά τους παραγκωνίζει πριν το καταλάβουν και σταματά να τους βλέπει και δήθεν να ενδιαφέρετε γι’ αυτούς… τους αιχμαλωτίζει φορώ-ντας τους έναν αόρατο μανδύα.

Οι λέξεις «μέριμνα», αγάπη, συμπόνια, ενότητα, είναι σχεδόν άγνωστες για εκείνους πια. Βλέπουν μόνο τον εαυτό τους και την ανάγκη τους… Χρειάζονται αγάπη και δύναμη για να τους βοηθήσουμε… είναι κοινωνικό θέμα με πολλές προ-εκτάσεις …

Οι περισσότεροι έχουμε εθισμούς… ας προσέχουμε να είναι αβλαβείς… Να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις και όχι επειδή σου το λένε οι άλλοι… Ποτέ οι ουσίες όσο ευχάριστες και αν είναι και σου δίνουν αισιοδοξία προς στιγμήν, δεν σε βοηθούν! Απλά σε μετατρέπουν σε εξαρτημένο… Η άσχημη και επικίνδυνη λέξη «πρεζόνι» δεν είναι προορισμός της ζωής… Μην εξαρτάσαι από ουσίες!

ΖΗΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ, ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΥΝΕΣΗ, ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΝΙΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!!!

Συντάκτης: Στέλιος Νικολαΐδης

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%