Στέλιος Νικολαΐδης

«Ψεκασμένος»

today7 Φεβρουαρίου, 2023 5

Background
share close

Τελικά φαίνεται πλέον ότι είναι η λέξη που θα αντιπροσωπεύει τους προφήτες της εποχής και όχι τους προβληματικούς, τους αντιδραστικούς και τους ανόητους!

Η Πανηγυρική δικαίωση τους άρχισε σε όλους τους τομείς! Έτσι λοιπόν στους σκεπτόμενους και ευφυείς ανθρώπους που διαβάζουν τα σημεία των καιρών με λογική αλλά και υπέρβαση και σύνεση, τους έβαλαν ρετσέτα, τους διαπόμπευσαν, τους λοιδόρησαν! Έριξαν ανάμεσα τους ακραίους προβοκάτορες που παραποιούν και διαστρεβλώνουν την κριτική και την ευθυκρισία τους ώστε να φαίνονται γελοίοι!

Αυτοί όμως έμειναν σταθεροί, λογικοί και ισχυροί!

Η χειρότερη λέξη δεν είναι «ψεκασμένος» αλλά προβοκάτορας! Και προβοκάτορες είναι αυτός που βάζει ρετσέτες σε ανθρώπους που έχουν λογική, συναίσθηση και ισχυρό νοητικό!

Άι και σιχτίρ ηλίθιοι προβοκάτορες!

Συντάκτης: Στέλιος Νικολαΐδης

Rate it

Προηγούμενο άρθρο

Στέλιος Νικολαΐδης

ΤΟ ΠΕΔΙΟ, είναι το κύμα ταλάντωσης ενεργειών στην «πραγματικότητα» μας!

Ενέργεια μπορούμε να ονομάσουμε όλα όσα μπορούν να ταραακουνήσουν την συνείδηση. Το συναίσθημα, η απώλεια ή το κέρδος, το κακό και το καλό γεγονός, ανήκουν σε αυτό  το κύμα!Το κόστος δηλαδή μέσα στην ύπαρξη, η έξοδος η είσοδος,    όλα όσα δημιουργούν ένα θετικό ή αρνητικό πρόσημο στον   ισολογισμό της ύπαρξης μας!Όταν το πεδίο σωπάσει για συνεχόμενο διάστημα σημαίνει   ότι φορτώνει γεγονός που σε ένταση θα είναι ισχυρό, όπως   λέμε ακριβώς όταν μέσα στον θόρυβο της φύσης ξαφνικά     πέσουμε σε ησυχία … Τότε λέμε ότι η φύση, τα όντα της      μέσα της, αντιλαμβάνονται τον κίνδυνο!Βρισκόμαστε στο κατώφλι ενός κινδύνου λοιπόν από σήμερακαι όσο συνεχίζει αυτή η ησυχία τόσο πιο πολύ θεριεύει αυτό που έρχεται -το λέμε, η όρεξη του Μαύρου!Λούπες εμφανείς με τον παλιό κώδικα δεν έχω δει. Με το     πέρας του παλαιού ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ ο παλιός κώδικας      άλλαξε. Μετράμε ακόμα τις αλλαγές αλλά δεν τον έχουμε     ακόμα αποκωδικοποιήσει!Θέλει προσοχή λοιπόν και ετοιμότητα από σήμερα, αν          φτάσουμε στο αύριο και συνεχίσει τόσο πιο πολύ να θέλει      τον νου μας. Και όσο περνούν οι μέρες τόσο πιο πολύ πρέπει να σηκώνεται η τρίχα στο σβέρκο μας!Σωστά ή λάθος τα παραπάνω, όπως πάντα θα σας τα δείξει    μόνον ο χρόνος, όπως γίνεται εδώ και πολλά χρόνια.Στοχευμένη από εμάς σαν άγκυρα είναι μια πόλη -δεν θέλουμε ποτέ να έχουμε δίκιο.  Γιατί δεν γράφω τα αλληγορικά κείμενα μας με σκοπό την    υλοποίηση αλλά με σκοπό την ανατροπή! ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΡΟΣΕΥΧΗ, ΣΥΜΠΟΝΙΑ ΚΑΙ          ΒΑΘΙΑ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ     ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ!

today7 Φεβρουαρίου, 2023

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%