Στέλιος Νικολαΐδης

Σαν φίλος σου θέλω να σε δω ελεύθερο από όλους τους δημιουργημένους κύκλους ζωής και υποχρεώσεων!

today9 Μαΐου, 2023

Background
share close

Και να είσαι για λίγο σε μια ελεύθερη έκφραση, μία αναπνοή έξω από το πρόγραμμα που στήθηκε από εσένα και τώρα όμως δεν μπορείς να πάρεις πίσω -είσαι προσαρμοσμένος σε αυτό! Και βλέπεις πια ό,τι κι αν είναι αυτό -εργασία γάμος, σχέση- και καταλαβαίνεις ότι αν δεν κάνεις reset δεν μπορεί να κρατηθεί όλο αυτό το σύστημα… Αλλά και να κρατηθεί θα νιώθεις πίεση, μοναξιά, θλίψη και κάποιες φορές απόγνωση.

Στα δύο άκρα βρίσκονται η απόλυτη λογική με τους κανόνες και τα πρέπει που δημιουργεί επιχειρήσεις, σχέσεις, γάμους, υποχρεώσεις με την καλύτερη μορφή τους για την ευκολία μας υποτίθεται…

Συστήματα που για μεγάλα διαστήματα μπορεί να λειτουργούν άριστα αλλά στην ουσία δημιουργούν κύκλους καθημερινής υποχρεωτικότητας που μετά από καιρό μας χτίζουν μέσα τους και καταρρακώνουν την αυθόρμητη δυνατότητα μας για την αίσθηση της δύναμης, της ελευθερίας, του Θεού και της ζωής.

Σε καλώ λοιπόν να κάνεις μία στάση και να ζήσεις με παιδικότητα, αυθορμητισμό και χαρά όσες περισσότερες φορές την ημέρα μπορείς! Να ζήσεις ελεύθερα. Ακόμα και  στις πιο τέλειες υποτίθεται πραγματικότητες που έχεις χτίσει όσο και να σε βολεύουν είσαι μόνος σου. Αν όμως ζεις στιγμές ελευθερίας θα συναντήσεις αυτό που πραγματικά είναι ελεύθερο από όλες τις πραγματικότητες: τον Ζώντα θεό.

Σκέψου το καλύτερα ή μάλλον μην το σκέφτεσαι! Και ζήσε όσες περισσότερες ώρες την ημέρα μπορείς παιδικά, ανεξάρτητα, αυθόρμητα και με συναίσθηση της παρούσας στιγμής και κάνε αυτό που πραγματικά θέλεις να κάνεις.

Ένας μόνο κανόνας υπάρχει: αυτό που θα κάνεις να μη βλάπτει τον εαυτό σου η τους άλλους.

Να σε αγαπάς και να αγαπάς και τον κόσμο και κάνε ό,τι θέλεις και σου αρέσει έξω από τον κόσμο του κύκλου των υποχρεώσεων έστω για λίγο ή για κάποιες φορές μέσα στην ημέρα και την εβδομάδα.

Εσύ έφτιαξες τους κύκλους ασφαλείας. Ο Θεός σε δημιούργησε ελεύθερο και ήταν ο ίδιος ο κύκλος προστασίας σου.

Συντάκτης: Στέλιος Νικολαΐδης

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%