Στέλιος Νικολαΐδης

Σκέψεις…

today1 Αυγούστου, 2022

Background
share close

ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΝΑΩΝ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΝΕΜΕΣΗ!

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΚΟΤΑΔΙ, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ! ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΦΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!

ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΟΣΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΗΛΙΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΘΑ ΛΑΜΠΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ.

«Γύρω μας υπάρχουν πλάσματα μυστήρια, που δεν ανήκουν στην Γη, ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΆΛΛΑ… ΚΑΛΑ, ΦΩΤΕΙΝΑ Ή ΣΚΟΤΕΙΝΑ»

Υπάρχει ένας δημόσιος Λειτουργός που να θέλει απαντήσεις, που να θέλει την αλήθεια; Για τα τόσα πολλά που συμβαίνουν στην χώρα!

Είναι ψέματα να λες στους πολίτες της χώρας ότι όλα πάνε καλά λες και δεν ξέρουν τι τραβάνε… Υποκριτές χωρίς ντροπή!

Η πιο όμορφη θεϊκή χώρα του κόσμου, η Ελλάς! Που  όμως δεν την αγάπησε και δεν την σεβάστηκε κανείς από όσους την κυβέρνησαν!

Η προσευχή είναι πνευματική υπερτεχνολογία! Σε βοηθά να επικοινωνήσεις με τον Θεό!

Ο Θεός είναι όλες σου οι δυνατότητες που θεωρείς προσωπικές ικανότητες και δυνάμεις! Ταλέντα, σκέψεις, αυτοπροσδιορισμοί, αντιλήψεις… τίποτα δεν είμαστε χωρίς το φως το εντός!

ΣΤΗΝ ΓΗ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΠΕΣΟΥΝ ΜΕ ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΗΜΑΔΕΨΑΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ!

Βλέπω ότι ξυπνάνε και οι μέχρι πρότινος «στον κόσμο τους»! Άντε μπας και αλλάξει κάτι… Επιτέλους!

ΤΑ SMARTPHONES ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ, ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΜΕΣΟ ΣΚΛΗΡΗΣ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΜΑΣ.

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ, Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ, Η ΣΧΕΣΗ ΣΟΥ, ΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΕΝΤΕΛΩΣ; Δες πόσην ώρα παίζει με το κινητό όταν είναι μαζί σου!!!

Ο Θεός  και ένας άνθρωπος αποτελούν πλειοψηφία! Ένας άνθρωπος μπορεί να αλλάξει όλο τον κόσμο!

Οι άνθρωποι στην χώρα μας ΜΕ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ είναι απολύτως εξαγριωμένοι! Και θα είναι αμείλικτοι! ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΞΩ!

Μείνετε ασφαλείς εκεί έξω και προσέχετε την πλάτη σας, γιατί τα πράγματα θα αρχίσουν να γίνονται πραγματικά τρελά!

ΟΛΟΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ! Bρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα εθνικό θυμό που δεν θα μετρηθεί σε εβδομάδες ή μήνες… Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ!

Το Κουνγκ φου δεν είναι μόνο σωματικό αλλά και διανοητικό! Να το θυμάσαι πάντα όταν συνομιλείς με κάποιον ή όταν διαφωνείς αλλά ακόμη και όταν συμφωνείς!

Συντάκτης: Στέλιος Νικολαΐδης

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%